WD1 Automatinis, Saulėta, Lietinga Bumbershoot tris lankstymo Vėjo atsparus Vandeniui, UV Skėtis Vasaros Žiemos skėtį nuo saulės Vyras, moteris
€19.50 €14.04

WD1 Automatinis, Saulėta, Lietinga Bumbershoot tris lankstymo Vėjo atsparus Vandeniui, UV Skėtis Vasaros Žiemos skėtį nuo saulės Vyras, moteris

1 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w191576

WD1 Automatinis, Saulėta, Lietinga Bumbershoot tris lankstymo Vėjo atsparus Vandeniui, UV Skėtis Vasaros Žiemos skėtį nuo saulės Vyras, moteris

Prieš Kad Pls Pastaba: Tai yra Xiaomi ekologinės grandinės produktų [nėra jokių Xiaomi LOGOTIPĄ, apie tai] Dėkojame už jūsų supratimą!Savybės: Didelio stiprumo 210T poveikio audinys medžiaga.Stiprus vėjo, vandens ir saulės.Sulankstoma ir transportuojama. 415g lengvas. 8 kieta šonkaulių.Specifikacija: Gamintojas: Xiaomi Kongu (Xiaomi ekologinio ženklo)WD1/ Materail: Anoduoto plieno, stiklo pluošto, 210T poveikio medžiaga Skėčio skersmuo: 116cm / 45.67 colių Skersmuo po skėčiu: 102cm / 40.16 colių Lankstymo ilgis: 32cm / 12.60 colių Atidaryti režimas: Vieno paspaudimo atidarymo Spalva: Juoda Svoris: Apie 415g Pakuotė: 1 X skėtis

KongGu Tris kartus automatinis skėtis

Stiprus vėjo, stiprios apsaugos nuo saulės, lotoso lapų vandeniui

102cm skersmuo po skėčiu, labai erdvus

Skėčio paviršius turi spindulys 58.5 cm,o skersmuo skėtis po skėčiu yra 102 cm, todėl telpa 2 žmonės.Du surengė skėčiu ir nebūtų jų pečių šlapias.

210T poveikio medžiaga, kad apsaugotų jus, kuriems reikia keliauti smarkus lietus

Pasirinkimas skėčio medžiaga yra didelio tankio poveikį audinio, kuris yra atsparus vandeniui ir super stiprus.Po to, kai jūs jį naudoti, vandens lašai bus nustumkite ir jūs galite saugiai laikyti jį.

Geriausias pasirinkimas apsaugos nuo saulės kelyje vasarą

Naudojant charakteristikos skėčio medžiaga tiesiogiai pasiekti apsauga nuo saulės,be papildomo storio dangas, taip pat gali pasiekti UPF> 50. Tookfun.Lengvas ir minkštas, su apsauga nuo saulės.

8-kaulų stiklo skėtis rėmas yra stipraus vėjo, palyda lauko darbai

Pasirinkti didelio stiprumo stiklo pluošto su aliuminio lydinio skėčio rėmo,kuris yra subtiliai subalansuotas įmonės ir šviesos.Specialiai suprojektuoti aštuoni kaulų struktūra naudoja streso, siekiant išvengti žalos skėtis kaulų per stipraus vėjo.

Šimtai išbandyti skėčio stovas pagamintas iš nerūdijančio plieno

Puikūs skėčiai, turi būti palaikoma sunku skėtis kaulų, ypač lankstymo skėčiai.Tik patikimas viduryje strypas gali užtikrinti gyvenimo skėčio.Tookfun.Šis skėtis buvo išbandytas daugiau nei 400 kartų, ir yra labai patvarus.

Tri-fold struktūra, nešiojamų saugojimo

Tri-fold skėtis, sudedami, kurio dydis-31,5 cm, netoli dydis A4 lapo popieriaus,ir lengvai įdėti į kelionės krepšys.Svoris 415 g, kuris yra lygiavertis ryžiai, svogūnai, ir vaikai bus jaučiasi sunki.

Nuo sprogimo apsaugotą mechaninė struktūra, sudėti vieną sekundę, skėčio neturi atoveiksmio

Built-in sprogimų mechaninė struktūra, kai atidarytas, jis yra baigtas per vieną sekundę.Kai skėtis yra įtrauktas,specialios konstrukcijos nereikia nerimauti, šoktelėti ir kenkia žmonių.

Gumos integruota skėtis viršuje, dviguba apsauga Aukštos kokybės pavasarį, nešiojamų ir patvarus

Kruopščiai paruošta informacija

Paslėpti skėtį karoliukai, siekiant užkirsti kelią braižymo ABS rankena, odos draugiškas komfortas

Naudojimo instrukcijos

1. Paspauskite jungiklį ant skėčio rankena, skėčio paviršius bus automatiškai atidaryta. 2. Paspauskite jungiklį rankena skėtis, skėtis paviršiaus automatiškai įsitraukti,turėti skėtį ir uždaryti rankena, ir išgirsti "spustelėkite", skėtis yra sėkmingai pasitraukė.

Dydis

Žymos: weller wd1 dalys, weller wd1 vadovas, karcher vakuuminiai wd1, wd1 elektronika, wd1 maišelį karcher, mijia wd1 skėtis, wd1 wifi dekoderis, skėtis konggu wd1, wd1 tb vidaus black standusis diskas, temperatūra wd1.

  • Prekės Pavadinimas: VH
  • Modelio Numeris: Automatinis Lietaus, skėtis
  • Valstybės Surinkimo: Ready-to-Go
  • Maksimalus Greitis: Automatinis Lietaus, skėtis
  • Valdymo Kanalai: 4 Kanalai
  • Gyro: Automatinis Lietaus, skėtis
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Masto: 1
  • Savybės: Lizdas
Papildoma informacija