Vietnamas Red Tiger Balzamas Gipso Raumenų Sustingimas Pečių Lėtinį Skausmą Malšinančių Pleistras Masažas Atsipalaidavimo Sveikatos Priežiūros 160PCS/Daug
€32.56 €16.93

Vietnamas Red Tiger Balzamas Gipso Raumenų Sustingimas Pečių Lėtinį Skausmą Malšinančių Pleistras Masažas Atsipalaidavimo Sveikatos Priežiūros 160PCS/Daug

0 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w190747

16PCS/Daug Vietnamas Red Tiger Balzamas Gipso Raumenų Skausmas, Sprando, Pečių Skausmą Malšinančių Pleistras Masažas Poilsis Sveikatos Priežiūros

Mūsų Privalumai:

1.Nekilnojamojo Gamykloje Kinijos Žemyninės

2.100% Kokybės Garantija,100% veiksmingai

3.Geras po pardavimo paslaugos

Dydis: 13.8X9.8cm

Pakuotė: 16 Vnt./daug

Tinkamumo laikas: 2 metai

Įspėjimai nenaudokite: * ant žaizdų ar pažeistos odos. * jeigu jums yra alergija (aspirino ar salicilatų. * su šildymo kilimėlis. * kai prakaitavimas (pvz., mankšta, arba šilumos) * su, arba tuo pačiu metu kaip kitos išorės taikymo produktus.Paklauskite gydytojo prieš naudojimą, jei jums yra alergija išorės taikymo produktų, naudojant šį produktą: * negalima naudoti kitaip, nei taip, kaip nurodyta. * vengti kontakto su akimis, gleivine, membaranes ar bėrimas.Stop naudoti ir paklausti gydytoju, jei: * sąlygas pabloginti * simptomai išlieka ilgiau kaip 5 dienas. * simptomai, išvalyti ir vėl atsirasti per keletą dienų. * išbėrimas, niežulys arba per daug odos dirginimas stiprųja.Jei nėščia arba maitinate krūtimi, paprašykite sveikatos priežiūros specialisto prieš naudojimą.

Funkcijos:

Guifushen skausmas tinkas turi geriausią poveikį sumažinant nugaros raumenų skausmas,kojų&rankos sąnarių skausmas,apatinė&viršutinė nugaros skausmas, sėdimojo nervo skausmas, reumatoidinis artritas,kaklo ir pečių skausmas ir kt.

Kaip naudoti: 1.nusiplaukite rankas, prieš klijuojant pleistrą. 2.Švarią ir sausą pažeistos srities. 3.Sulenkite pleistrą ir nuimti plėvelę atskleisti dalis lipnios pusės. 4.Taikyti klijų pusėje tiesiogiai su oda paveiktoje zonoje. 5.Pašalinti plastikinės plėvelės stumdomas atgal 6.Taikoma tik 1 pleistras paveiktoje zonoje, tai tada gali būti palikta vieta iki 8-12 valandų. 7.Nusiplaukite rankas nuėmus pleistrą. 8.Jei skausmas pasikartoja 8-12 valandų po to, kai taikant pirmąjį pleistrą, antrą pleistras gali būti taikomos.Prašome pašalinti pirmas pleistras, prieš klijuojant naują.Nuorodų:

Raumenų Skausmas,Sustingimas Pečių, Skausmą Malšinančių, Paramos Nuovargis, Reumatas, artritas skausmas, gimdos Kaklelio Spondylosis, Periarthritis pečių kaulų hiperplazija, Reumatoidinis, Paslydo diskai, Ischialgia, Acro-nejautrą, sausgyslių patempimas ir pan.

Vietnamas yra įsikūręs aukštumos, drėgnas klimatas, yra kaulų liga.Linkę srityse, reumatas, bet čia darbštūs ir drąsūs žmonės jau turi gebėjimą atlaikyti tokias sąlygas, daugelis paprastų žmonių namuose padarė turėti tinkas.Vynas, prevencijos reumatinėmis ir kaulų ligomis.Garsaus "Vietnamo lobiai" receptas paprastų žmonių iš rankų, gydytojai.Vidurio Čing Dinastija, Vietnamas, kai kurios vietos liaudies receptas, kartu su savo protingas medicina, pasirinkimas 66 grynas žolelių skonio sukurtas vaistas nuo reumato, sąnarių ir kaulų ligos, ir ateiti į gydytoją, kuris suplūdo į šalies žmones, tai yra prototipas Vietnamas raudona kremai.Kompetencijos, devintojo kartos palikuonis reumatas ir kaulų ligų, per mokslinių tyrimų apie gyvenimą ir pasiekimus, patobulintas receptas, receptų skonį 101, daugelis iš jų retųjų ir tauriųjų Kinų medicinos skonio, pasaulio, kol jie gali rinkti tik gauti aukštumos Vietnamo.Puikus suderinamumas žolelės, kad efektyvumas yra daugiau valdingas!Narkotikų yra patvaresni!Veiksmingumo išsamiau.

Žymos: raumenų skausmas lipdukas, tigras balzamas f 30g, skausmas, tigras balzamas raudonų 30 mg, masažas gipso, raumenų reljefas, tigras balzamas 30 g raudonos, bambuko pėdų pleistras, balzamas kremas, tigras balzamas kremas radikulito.

  • Funkcijos: Veiksmingai malšina artrito,raumenų ir sąnarių skausmas,
  • Pakuotė: 160 Vnt./Daug
  • Sertifikatas: CE, ISO, GGP
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Savybės: Tradicinis kinų gipso
  • Prašymas: Įstaiga
  • Elemento Tipas: Masažas & Poilsiui
  • Modelio Numeris: Tigras Gipso
  • Pakuotės Dydis: 13.8X9.8cm
  • Prekės Pavadinimas: Sumifun
  • Medžiaga: Spunlace neaustinių
Papildoma informacija