Elektra Šildomas Pirštines su 4400mAh Ličio Baterijų, Reguliuojamas Pirštinės Slidinėjimas, Žygiai Laipiojimo Vairavimo Šaltas Oras
€26.07 €25.02

Elektra Šildomas Pirštines su 4400mAh Ličio Baterijų, Reguliuojamas Pirštinės Slidinėjimas, Žygiai Laipiojimo Vairavimo Šaltas Oras

1 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w188954

Įkraunama Elektros Baterija Šildomos Pirštinės Lauko Žiemą Šilčiau Kolonėlė

Produkto Tipas: Šildomos Pirštinės

Spalva: Juoda

Galia: 2 x 3.7 V, Li-ion Akumuliatorius (Įskaitant Bateriją).

Baterijos Talpa: 4400mAh

Laikyti Atšilimo Laikas: Apie 6~8 Valandas

Pareigos: Šilta, Vėjo, Kvėpuojanti ir Praktiški

Taikoma Gyventojų: Suaugusiems Unisex

Dydis: Vienodas Kodas

Temperatūra Shift(Rankinį)

Aukštos Temperatūros:55℃~60℃ (Raudona Šviesa)

Vidurio Temperatūra:45℃~50℃ (Žalia Šviesa)

Žema Temperatūra:40℃ (Mėlynoji Šviesa)

Savybės:

●Saugus Ir Patikimas

Įvesties įtampos yra tik 3.7-4.5 v (atitinka 4 baterijas), mažas įvesties įtampos, saugus žmogaus organizmui, ir gavo patentą sertifikatą, Kinijos intelektinės nuosavybės.Autorių teisių sertifikatą, CE sertifikatas.

●Paprasta Naudoti

IC grandinės, projektuoja šildymo pirštinės kontroliuoti biudžeto įvykdymo patvirtinimo funkcija.Unikalaus dizaino baterijos , paslėptas pirštinės, patogu keliauti.

●Pasirinktos Medžiagos

Naudojant anglies pluošto kaitinimo viela, kaip ir šildymo medžiagos savybės saugos, vandeniui ir atsparumas dilimui.Jis yra sulankstomas, atsparus smūgiams, minkymo atsparus, kietas, lengva švarus ir stabilus šilumos.Anglies pluošto kaitinimo viela nėra lengva išeiti, minkštas ir gali būti sulenkta savavališkai, todėl šildymo pirštinės gali būti trinamas ir išplauti.

●Ilgas Šildymo Laikas

Su 4000mAh bateriją, galite naudoti energijos taupymo režimu, 6-8 valandos pastoviai, nurodykite savo rankose ir begalinę šilumą ir globą žiemą.Ir su baterija ekranas, labiau intuityvus naudoti.

KAIP NAUDOTI:

1.Paspauskite jungiklį 3 sekundes, raudona šviesa yra šiek tiek ryškių ir silpnas, nurodant, kad jungiklis yra kvėpavimo pašildymas apsaugos, paspauskite numatytasis raudona aukštos temperatūros diapazonas (nuolat šildymas), produktas bus lėtai sušyla per 1 minutę, kol jis pasiekia 55-60 ℃, ir tada jis bus automatiškai laikyti pastovioje

2.Rankiniu būdu jungiklį paspauskite klavišą, norėdami įjungti žalią šviesą vidurio temperatūra pavara (temperatūra yra apie 45-55℃ šiuo metu).Paspauskite jungiklį dar kartą, mėlyna šviesa yra visada įjungta, surinkite žemos temperatūros diapazonas, temperatūra yra apie 40℃, paspauskite jungiklį dar kartą, savo ruožtu raudona šviesa visada, įvesti aukštos temperatūros intervalas, o tada ciklas.

3.Paspauskite ir palaikykite jungiklį 3 sekundes išjungti, ir visi LED žibintai yra išjungti.

Kaip Naudoti Ličio Baterija & Instrukcijos:

1.Maitinimo įjungimas/IŠJUNGIMAS: Paspauskite ir laikykite nuspaudę raudoną mygtuką perjungti į baterijos, paspauskite ir palaikykite 3 sekundes, galia, paspauskite ir palaikykite 3 sekundes, power off, ir išjungti automatiškai, kai nėra elektros.

2.Naudoti Įkrovimo Linijos: Pirma prijunkite USB terminalas atitikimo įkrovimo linija prie USB prievado, mobiliojo telefono įkroviklį, tada įdėkite DC terminalo pabaigoje įkrovimo liniją į DC uosto baterijos (kroviklis yra du DC terminalai, kurie gali imti dvi baterijas tuo pačiu metu), ir galiausiai prisijungti ranka įkroviklį prie maitinimo tinklo.

3.Kai įkraunama baterija, baterijos talpa ekranas šviesos bus toliau flash, rodantis krovimo eigą.Po įkrovimo, keturi žibintai liks.

Pakuotė:

1 x Pora Pirštinių

2 x Baterijos

1 x USB Įkrovimo Kabelis

Pastabos:

1.Prašome išimti baterijos ir prieš valymą.

2.Rankinis matavimo, prašome leisti 1 ~ 3 cm klaidų,ačiū.

3.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.Prašome suprasti, ačiū!

/ Apie paslaugos / Apie - Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas Ilgesnis Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos nuo užsakymo užbaigimas Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos: insta one x, exo šildomos pirštinės, Krosnelė, šildomos pirštinės glovll, plonas šildomos pirštinės, potholder rinkinys, kojinės su šildomomis moterims, virtuvės rinkinys, rožinis, šildomos universalios pirštinės, baterija šildymo kojinių.

  • Modelio Numeris: 1
  • Medžiaga: Medvilnė, Oda, PU
  • Kilmės: KN(Kilmės)
Papildoma informacija