AIYIMA JRC5532 Prieš Stiprintuvo Muzikos Garsas Tonas Kontrolės Valdyba Karščiavimas op amp preamplifier valdybos AC Dual 12V-18V
€23.43 €18.51

AIYIMA JRC5532 Prieš Stiprintuvo Muzikos Garsas Tonas Kontrolės Valdyba Karščiavimas op amp preamplifier valdybos AC Dual 12V-18V

3 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w188148

Susiję Kūrinius:

Aprašymas:

Visas šis produktas yra originalus autentiškas, nepagražintas, grynas kokybę; aukštos kokybės originalios dalys, o ne tik užtikrinti saugą ir kokybę, ilgaamžiškumą, dar svarbiau, kad faktinius veiklos rezultatus, kad būtų pasiekti projekto tikslai, stiprios garantija.Siekti kokybės, yra mūsų nuoseklus tikslas.

Produkto informacija:

1) naudotas originalus JRC5532 lustas

2)pagrindinės grandinės elektrolitinius kondensatorius signalo priėmė garsaus prekės ženklo, ir pagrindinis filtro kondensatorius priima ELNA talpa 6×1800UF užtikrinti pastovaus srauto galingas maitinimo palaikymo.

3) rezistorius naudoja penkis-žiedas metalo rezistorius, o pagrindinės linijos naudoja penkis-žiedas metalo kino rezistorius, kurių tikslumas ±1%, siekiant užtikrinti gerą signalo-triukšmo santykis.

4) kairiojo ir dešiniojo kanalo įvestis, sankabos, kondensatoriai, priimti WIMA 1UF prikabinti importuojamos iš Vokietijos, ir smuiko garsas yra daugiau saldus!Didelis bosas rungtynės yra labiau tobula!

5) PCB priima 1.6 mm storio dvipusė plokštelė, 2.0 mm storio vario ir purškimo alavo procesas, siekiant užtikrinti gerą dabartinės veiklos.Pirmos klasės PCB kokybės.

6) Visiškai uždara dulkėms potenciometras, daugiau stabilių rezultatų, patvaresni, nei įprasta, potenciometrų!

7) išdėstymą, visą spausdintinių plokščių išdėstymas yra gana griežtas ir pagrįstas.Darbas yra stabili ir patikima, žemo dažnio garsas yra kietas ir galingas, signalo ir triukšmo santykis yra puikus, ir dinaminis diapazonas yra labai platus; informacijos yra aišku, kad trumpalaikis atsakas yra puikus, ir visų rūšių muzikos žaisti gerai, ir ji turi labai geri šeimos peržiūros aplinkos.

8) priekiniai etape turi didinimas yra jungiklis, kuris gali būti įjungtas nuo 5 ir 9 kartų.Valdyba turi operacinio stiprintuvo lizdo, kuri gali būti laisvai keičiama ir patobulinta pagal savo pageidavimus.Jis yra lankstus ir patogus patenkinti skirtingus klausymosi reikalavimus.

Pagrindiniai parametrai:

Maitinimo įtampa: AC Dvivietis 12V-18V.

PCB dydis: 140*70mm (plotis be potenciometro rankenėlės ilgis)

Potenciometras atstumas: kairės į dešinę 24MM*24MM*24MM

Pakuotės Incliding:

1PC x Aiyima JRC5532 Prieš Stiprintuvo Muzikos Garsas Tonas Kontrolės Valdyba

Žymos: v vamzdis stiprintuvas, headphon amplifi, aiyima "bluetooth", hifi stiprintuvas, modul stiprintuvo valdyba, opa2134pa, preamplifi, valdybos lm1036, ghxamp tweeter, aiyima ausies.

  • Pakuotė: No
  • Modelio Numeris: NĖRA
  • Maksimali Galia Vienam Kanalui: 100W
  • Prekės Pavadinimas: Aiyima
  • Kanalai: 2 (2.0)
  • Tipas: Pradinio Stiprintuvo
Papildoma informacija