NAUJA E85 4/6/8cyl Neprivaloma Etanolis Automobilių Flex Kuro Konversijos Rinkinys su Šalto Variklio Užvedimo, Asst Galima Nippon Denso, Toyota
€114.03 €100.35

NAUJA E85 4/6/8cyl Neprivaloma Etanolis Automobilių Flex Kuro Konversijos Rinkinys su Šalto Variklio Užvedimo, Asst Galima Nippon Denso, Toyota

1 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w187898

NAUJA E85 4/6/8cyl Neprivaloma Etanolis Automobilių Flex Kuro Konversijos Rinkinys su Šalto Variklio Užvedimo, Asst Galima Nippon Denso, Toyota

E85 konversijos rinkinys 4/6/8cyl su Šalto Paleidimo Asst. biokuro e85, etanolis automobilių, bioetanolio keitiklis prieinama EV1, EV6,Nippon Denso, Delphi, "Toyota" ir "Honda"

E85 konversijos rinkinys 4/6/8cyl EV1 EV6

(plastikinis), su Šalto Paleidimo Asst.,

flex kuro konversijos rinkiniai

kuro sistemos conveter E-85

Pagrindiniai Punktai: 1. PASTATYTAS TEMP.JUTIKLIS; 2. ŠALTO, ASST / Šalto Variklio paleidimo Asst ; 3. 4, 6, 8 Cyl modeliai su jungčių tipai; 4. CE patvirtintas ir atitinka Europos direktyvų 4. Geros Kokybės, su pramonės ilgiausiai 5years " gamyklos garantijos ; 5. flex etanolio kuro alternatyvaus kuro su Konkurencinga kaina; Prašome palikti pranešimą ir leiskite mums žinoti, ką jungties jums reikia ?

Prašome patikrinti, nuotraukų ir sužinoti,

E85 Flex Kuro Konversijos Rinkinys ( 4 / 6 / 8 Cilindrų neprivaloma) Produkto aprašymas:

E85 flex etanolio kuro alternatyvaus kuro leidžia benzinas tik transporto priemonėms važiuoti etanolis kaip alternatyvius degalus.

flex etanolio kuro alternatyvus kuras diegiamas kaip "prijungti ir leisti" įrenginį į transporto priemonių kuro Įpurškimo sistema, naudojant nukreipimas signalą iš E. C.

M. degalų purkštuvus.

Mes teikiame OEM gamybos paslaugos už pasaulio platintojų E85 pramonė;

Mes siūlome visas serija e85 flex etanolio kuro alternatyvių degalų, susideda iš 4, 6, 8 Cyl modeliai su jungčių tipai galima EV1, EV6, Nippon Denso, Delphi, "Toyota" ir "Honda".

flex etanolio kuro alternatyvaus kuro su TIESA šalto pradedant asst.technologijos ir pastatytas temp.jutiklis.Kad komplektai bus, žinoma, būti lengva savo variklį šalto paleidimo, kai temp.nukrinta žemiau 10°C.

flex etanolio kuro alternatyvių kuro CE patvirtintas ir atitinka Europos direktyvų: 2004/108/EB, EN55022: 2010 M., EN61000-3-2:2006+A1:2009+A2:2009, EN61000-3-3:2008, EN55024:2010

flex etanolio kuro alternatyvaus kuro su pramonės ilgiausiai 5years "gamyklos garantija(5years" dėl apygardos valdyba ir pailsėti po metų kitų mechaninių dalių, pavyzdžiui, saugos diržų ir jungtys)

Pagrindinės Savybės:

** flex etanolio kuro alternatyvaus kuro kūrinius apie savo transporto priemones OBD2 išmetamųjų teršalų kiekį ir kuro kartografavimo sistemų, kurios sukuria automatizuotas perėjimas tarp dujų ir etanolis.Kadangi kuro žemėlapis automatiškai nustatyti jūsų transporto priemonių, jums tik reikia užpildyti, kuri mišinio etanolio ir dujų jums pasirinkti.

** Geresnių sprendimų, naudojamų transporto priemonių, taip pat naujų ir įvairių technologijų, kaip auto gamintojai išeiti; atitiktis Multi-Išstūmimo Sistema (VNI) benzininiai varikliai.

** Low temp.Šalto Variklio Paleidimo Asst.

** flex etanolio kuro alternatyvus kuras turi kodą, kuris prisitaiko prie transporto priemonių, kad lašas cilindrus degalų ekonomiją.

** flex etanolio kuro alternatyvių degalų yra kodas, kad laikrodžiai chaotiškai, klaidinantys signalai ir išsijungia operacija, kol problema dingsta.Tai yra saugos funkcija, siekiant užkirsti kelią potvyniams.

** flex etanolio kuro alternatyvus kuras turi naują funkciją, kuri stabilizuoja įtampą signalas mikroprocesorių tuo atveju, klientas turi didelės amp lygiosios (didelis stereo, ir pan.)

REALIOS FOTO:

Žymos: ragų "lexus", bioetanolio degiklis, e85, etanolis rinkinys, mažas šaldiklis, kondensatorius nippon, variklio užvedimo, toyota, e85 kit, bdsm roleplay, mišrius degalus.

  • Didžiausias IR Atstumo(m): e85
  • Funkcija: sureguliuokite oro/kuro
  • Prekės Pavadinimas: TASHI DEREK
  • Modelio Numeris: e85
  • ...: 4CYL/6CYL/8CYL
  • Jutiklio dydis: e85
  • Objektyvo: e85
  • Produktas: E85 konversijos rinkinys
Papildoma informacija