Žaidimo Fairy Tail Natsu Dragneel Šalikas Balti Kutai Tik Cosplay Prop 150cm Ilgio Pledas šalikai Sandėlyje Helovinas
€9.92 €7.93

Žaidimo Fairy Tail Natsu Dragneel Šalikas Balti Kutai Tik Cosplay Prop 150cm Ilgio Pledas šalikai Sandėlyje Helovinas

1 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w185838

1) Mes turime gamyklą kinijoje profesionaliai Cosplay drabužius.Yra profesionalūs siuvėjai, devisers ir rankinių kūrėjai.Mes stengiamės suteikti jums pageidautina kostiumas.

2) Jei nerandate norite kostiumas mano parduotuvėje, gal galite pateikti mums aiškios nuotraukos charakterio norite, mes stengiamės padaryti juos už jus!

3) Visi kostiumas parduodame Naujus , su standartinis dydis arba užsakymą pagaminti savo matavimus.

4) Jeigu turite klausimų, prašome susisiekti su mumis pranešimą pirmas! :D

5) [ Tarptautinės Pirkėjai - Atminkite ]

- Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų NĖRA įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė, nuoširdžiai atsiprašome, jei jūsų šalis yra labai griežtai pagal šią taisyklę.

- Prašom patikrinti su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

- Šie mokesčiai paprastai renka pristatymo krovinių (krovinio) bendrovė, arba kai norite pasirinkti elementą.

Prašome nepainioti tada už papildomą laivybos mokesčius, arba galite susisiekti su mumis, jei jums susitikti su šia problema, mums padės pamatyti, jei mes galime padaryti kažką, kad padėtų jums.

Nemokamas Pristatymas KARŠTO Fairy Tail Natsu Dragneel Šalikas Balti Kutai

Tik Cosplay Prop Kostiumas 150cm Ilgio, Vienas Dydis Sandėlyje

Mes priimame Paypal , Kreditinės kortelės, sąlyginio Deponavimo ir Pinigų rezervacijoms.Jei jums reikia mokėti mums kitais būdais, prašome susisiekti su mumis el. paštu.

Iki mokėjimo, prašome patikrinkite savo pristatymo informacija: Adresas, Vardas, pavardė, Šalis, Pašto kodą, Telefono numerį ir pan .

1.Siunta bus paruošta per 10 dienų nuo išmokos gavimo.

2.Mes paprastai naudoti Express atlikti, pakuotės po kostiumai yra daroma,kuris užtruks tik 3-5 darbo dienas pristatyti.Jei reikia,prašome susisiekti su mumis kitų detalių pristatymas ir perduodant mokestį ir laiką,ačiū!

Visos mūsų prekės bus tikrinamos ir kupini geros būklės, prieš pristatymas.Mes stengiamės patenkinti visus mūsų klientų.Jei dėl bet kokios priežasties jūs nesate patenkintas, galite grąžinti prekę mums pagal pradinę būklę per 7 dienas nuo gavimo grąžinamosios išmokos arba mainus .Prieš grąžinti prekę, prašome susisiekti su mumis dėl išsamios grįžti keitimo instrukcija.Mes grąžinsime jums po gavimo grąžinami elementus.Pirkėjas turės mokėti už laivybos išlaidų grąžinimo elementus.

1. Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių nors klausimų. 2. Laiškus bus atsakyta per 24 val per darbo dienas, kartais gali būti šiek tiek atidėti per šventes ir savaitgaliais, pls suprasti, tai sudėtinga situacija, labai labai ačiū. (づ3)づ╭ ❤ ~ 3. Jūsų pasitenkinimą ir komentarai yra labai svarbu mums.Jei jums patinka mūsų gaminiai ir paslaugos, skirkite keletą minučių ir palikti mums Teigiamų Atsiliepimų ir 5 Žvaigždučių .Mes vertiname tai labai daug.Jei jūsų netenkina, Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant Neutralus arba Neigiamų atsiliepimų, mes stengiamės išspręsti problemą.

Ačiū už pirkinius cosplayfly, linkiu jums mėgautis savo pirkinių čia!

Žymos: winx klubas, cosplay deku, fairi uodegos, cosplay fairy tail natsu, šalikas žiemą, harrie poteris slytherin, anim pin, fairy tail raktas, nustatyti žaislų istorija, ravenclaw šalikas.

  • Elemento Tipas: šalikas
  • Specialios Paskirties: Kostiumai Ir Priedai
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: vienoda medžiaga
  • Simbolių: Animacinis Personažas Kostiumai
  • Departamentas Pavadinimas: Suaugusiųjų
  • Šalikai Ilgis: 150cm
  • Lytis: Unisex
Papildoma informacija