OneTigris MOLLE nedidelio Dydžio Šunį Vest Pėsčiųjų Žygiai, Medžioklės Taktinis karo MOLLE Mokymo Balnai Paslaugos Šuo
€21.85 €13.11

OneTigris MOLLE nedidelio Dydžio Šunį Vest Pėsčiųjų Žygiai, Medžioklės Taktinis karo MOLLE Mokymo Balnai Paslaugos Šuo

2 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w185397

Kodėl verta Rinktis OneTigris ŽVĖRIS MOJO Taktinis Šuns Pakinktai?Žmonės, tai pagaliau čia.Taktinis panaudoti mažoms ir vidutinio dydžio šunys, siūlanti 4 eilių linijos išsirikiavo rišimo už moralę pleistrai ir MOLLE suderinamus priedus, kokybės UTX-Duraflex sagtys, ir sunkiųjų patraukti rankena, manevravimo savo žvėris toli nuo rūpesčių!Išgalvotas kai kurie žvėrys mojo jūsų šuniukas?Įrankių iki šio kūdikio, tada.OneTigris ŽVĖRIS MOJO Taktinis Šuns Pakinktai ir Didelio stiprumo nailono konstrukcija už papildomą ilgaamžiškumą ir purvo/vandens/dilimui atsparumas Priekiniai slydimo-dizainas su UTX-Duraflex " quick-release sagtys Tinka šunims virš 10 £ (4.5 kg) su reguliuojamu dirželiai, kad tilptų įvairių kūno stato Vilna paminkštintas priekiniai dirželį, kad išvengti trinties ir diskomforto Sunkiųjų patraukti rankena su kokybės UTX-Duraflex pavadėlio žiedas Linijos paviršiumi, diržas už moralę pleistrai ir MOLLE maišeliai Ateina su OneTigris parašas dog gear logotipas pleistras Specifikacijos Medžiagos: 1000D Nailono, UTX-Duraflex Sagtys XS DYDIS: Kaklo Apimtis: 7.8"-17.7"/20cm-45cm, Krūtinės Apimtis: 13"-24.8"/34cm-63cm Liemens/Pilvo Apimtis: 12"-24.4"/31cm-62cm Atgal Ilgis: 8.6"/22cm Svoris: 6.5 oz/185g Spalva: Coyote Brown Paketą Įeina OneTigris ŽVĖRIS MOJO Taktinis Šuo Diržas *1 xs dydis: xxs dydis:

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą TURI SUDERINTI savo pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA.Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.laiptaiidangu.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, Jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl www.laiptaiidangu.lt.

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos.

Žymos: grein diržas vyrams, didelis paslauga šuo, šuo har, vyrai trikotažo liemenė, medžiaga šuo, katinas diržas, karinės klasės šunų diržas, dėklas onetigris, molle taktinis, tactique gilet.

  • Tinka: šunys per 10 £ (4.5 kg.)
  • Sezonas: Žiemos
  • Atgal ilgis: 8.6"/22cm
  • Lytis: VYRAI
  • Pritaikymas: Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
  • Medžiaga: 1000D Nailono, UTX-Duraflex Sagtys
  • Prekės Pavadinimas: ONETIGRIS
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Liemens/Pilvo Apimtis: 12"-24.4"/31cm-62cm
  • Krūtinės Apimtis: 13"-24.8"/34cm-63cm
  • Punktas: Taktinis Šuns Pakinktai
  • Svoris: 6.5oz/185g
  • Kaklo Apimtis: 7.8"-17.7"/20cm-45cm
Papildoma informacija