Dvejopos paskirties Reguliuojamas Automobilių Puodelio Laikiklis Išsiplėtimo Adapteris Su Reguliuojamu Bazės Gėrimų Laikikliai Buteliuko, Puodelio Laikiklis Bekerhouder Auto
€12.14 €8.50

Dvejopos paskirties Reguliuojamas Automobilių Puodelio Laikiklis Išsiplėtimo Adapteris Su Reguliuojamu Bazės Gėrimų Laikikliai Buteliuko, Puodelio Laikiklis Bekerhouder Auto

1 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w183798

Savybės:

1.Vietos Taupymas: automobilių vandens puodelio laikiklis funkcijų, 2-in-1 dizainas, ir funkcijos dvigubos gėrimų stovo dizainas, todėl jis gali lengvai sutalpinti du virduliai tuo pačiu metu, mažas dydis, didelės talpos.Jūs galite įdiegti ją lengvai, kuris yra idealus erdvės taupymo automobilių saugojimo dėžutė.

2.Neslidžios Apačioje: apačioje automobilio puodelio laikiklį yra neslidus putos padas.Jei yra tarpas tarp montavimo vieta ir apačioje, laikiklis, ji turi būti užpildytas putų pagalvėlės, kurios gali sumažinti ne tik vibracija, bet ir stabilizuoti laikiklis.Puodelio laikiklis yra pagamintas iš ABS, kuri yra praktiška, dilimui atsparios ir tvirtos.

3.Lengva Įdiegti: Jūs galite įdiegti puodelio laikiklis lengvai.Taurės savininkas yra paprastas dizainas ir lengva naudoti.Jis gali būti lengvai įdiegtas be jokių kitų įrankių.Ir ji gali išlaikyti automobilis tvarkingas, švarus ir stilingas.

4.Reguliuojamas Bazė: puodelio laikiklis dizainas gali lengvai tilpti į vandens butelį ir kavos puodelį, tuo pačiu metu, ir pagrindo puodelio laikiklis gali būti perkeltas iš kairės į dešinę.Padėtį galima reguliuoti pagal kūno vietos.

5.Premium Paslaugos: aukštis šios vandens puodelio laikiklis yra apie 7cm/2.76 į.Šis dvigubas puodelio laikiklis išsiplėtimo tinka daugumai modelių, išskyrus kai kuriuos modelius, kurie neatitinka puodelio laikiklis dydžio.Siekiant išvengti nereikalingų nesusipratimų, prašome perskaityti specifikacijos atidžiai.

Kodėl verta rinktis mūsų automobilio puodelio laikiklį?

1. Jūs galite įdėti 2 puodeliai gėrimai į automobilio puodelio laikiklį tuo pačiu metu.Ji taip pat saugojimo dėžutę ar laikiklis peleninė turėtojai, išmaniųjų telefonų, akinių, kabeliai, monetas, raktus ir pan.

2. Dvigubos paskirties reguliuojamas atramos konstrukcija saugo jūsų telefoną ir gėrimai labiausiai patogią padėtį.

3. Svarbiausias dalykas yra tai, kad jūs neturite jaudintis dėl messing iki automobilio, nes kai šie elementai patenka į automobilio puodelio laikiklį, jie gali būti tvirtai pritvirtintas net labiausiai pavojingų važiavimo sąlygų.

4. Prašome atkreipti dėmesį, kad skersmuo puodelio laikiklis yra 2.9 cm.Jei skersmuo originalus automobilio puodelio laikiklį yra daug didesnis, nei 2.9 colių, o automobilio puodelio laikiklis išsiplėtimo nėra tinkama jūsų automobiliui.Ir jis nėra tinkamas 32 uncijos ir 40-uncija stiklainiai ir buteliai, jis tiks 17-uncijos arba 20-uncija butelių.

Techniniai duomenys:

Spalva: juoda

Gaminio dydis: apie 13,5*8.4 cm/5.31*3.31 į

Pakuotės dydis: apie 14*10.3*15cm/5.51*4.06*5.91 į

Medžiaga: ABS

Puodelio laikiklis apkaba atstumas: apie 5-7CM/1.97-2.76 į

Produkto pakuotė: kartoninė

Pakavimo Sąrašas:

1 x Automobilio Puodelio Laikiklį

12 x Putos Padas

Pastabos:

1. Dėl to, kad taurės savininkas yra plonas ir ilgas ir sudaro 2 dalys, prašome palyginti aukštis puodelio laikiklis ir taurės savininkas prieš perkant.Šio puodelio laikiklis netinka ypač ilgas ir plonas taurės įstaigų.Ir jūs galite užtikrinti, kad viršutinė taurė bus ne patarimas per vairuojant.

2. Jei atotrūkis tarp pagrindo ir laikiklis yra didelis, daugiau gumos pagalvėlės reikia užpildyti papildomų apačioje tarpai.Jūs galite įsigyti kitų tinkamą kamšalu gumos pagalvėlės apsaugoti jį į automobilio puodelio laikiklį.

Žymos: lemputės laikiklį opel astra h, puodelio laikiklis astra h, automobilio puodelio laikiklį, puodelio laikiklis, citroen pavarų rankena, padengti, auto taurė, rankenėlę odos, audi a4 b7 puodelio laikiklis, automobilių taurė, 206 pavara.

  • Elemento Aukštis: 0.5cm
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Išorės Bandymų, Sertifikavimo: ce
  • Prekės Skersmuo: 0.0inch
  • Prekės Svoris: 300g
  • Elemento Plotis: 10.3cm
  • Elemento Ilgio: 14.0cm
  • Specialios Funkcijos: automobilio puodelio laikiklį
  • Medžiagos Tipas: ABS
  • Modelio Pavadinimas: ABS
Papildoma informacija