Violetinė 13 spalvų Belaidžio
€25.20 €24.44

Violetinė 13 spalvų Belaidžio "Bluetooth" ryšio Pro Game Pad Controller Gamepad Kreiptuku Nintend Jungiklis NR Žaidimų Konsolės

1 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w183327

Aprašymas:

Elemento tipas:Žaidimų valdikliai

Matmenys (cm) 15.7 x 9.8 x 4

Spalva: Juoda

Veikimas:

1. Pereiti konsolės parametrai

Įjunkite Jungiklį konsolę, paspaudę "nustatymas" meniu, spustelėkite paeiliui "sistemos nustatymai"→"Skrydžio režimas"→"Valdytojas Ryšys" įjungti "Bluetooth" funkciją.

2.Prijungimas Įjungti konsolę naudojant "Bluetooth"

a.Įjungti valdiklio paspausdami "AUKŠTYN" / " ŽEMYN/į KAIRĘ/DEŠINĘ, kairę valdytojas ir A/B/X/Y teisės valdytojas, 4 led pradės mirksėti circularly.

b.Paspauskite 3 sekundės Mode "mygtuką kairėje valdytojas arba dešiniuoju valdytojas, led bus išlaikyti "flash" ir įveskite į "Bluetooth" poravimo režimas.

c.Įjungimas pradiniame ekrane konsolės , spauskite "kontrolieriai" meniu, tada spustelėkite "keisti rankena/įsakymas", konsolė bus paieška ir prijungimas valdikliai automatiškai.Paspauskite mygtuką prijungus valdytojas, spauskite "close" (uždaryti), kad įeitumėte į meniu, galite žaisti žaidimą.

3.Automatinis nuolatinį ryšį

Jei duomenų valdytojas buvo sujungti su konsole ir konsolės "Bluetooth" įjungta, valdiklio bus galima prijungti konsolę automatiškai, kai ruožtu valdytojas.

4.Įjungti/išjungti ar įkrovimo/ miego režimo valdiklis

a.Įjungti/išjungti duomenų valdytojo

Įjungti valdiklio spausdami AUKŠTYN/ŽEMYN/į KAIRĘ/DEŠINĘ iš kairės valdytojas arba A/B/X/Y teisių valdytojas.4 LED mirksės lėtai ir circularly jei duomenų valdytojas įjungti.Paspaudę 3 sekundes Režimo mygtuką, jei norite įvesti veikti poravimo režimu, atleidus mygtuką mode, po 4 LED mirksi greitai ir circularly.LED lemputė-jei skutimo bus sėkmingas.

Paspauskite Mode mygtuką 3 sekundes, duomenų valdytojas, bus išjungti, kai prijungti konsolę.

b.Įkrovimo režimo valdiklis

1)baterijos valdiklio USB kai valdiklis yra išjungtas, 4 LED mirksės lėtai.4 led išsijungs po visiškai nemokamai.

2)Kai duomenų valdytojai, susijusių su konsolės per skaidrių būdu, duomenų valdytojas, bus imamas pagal konsolę, jei konsolė yra kraunamas iš USB.(Jei konsolė nėra įkrauta, kai įtampa valdytojas yra mažesnis nei 3,7 V, valdytojas taip pat bus įskaičiuota į konsolę.

c.Miego režimo valdiklis

1)Pagal poravimo,, jei kontrolieriai negali prisijungti su konsole, reguliatorius automatiškai išsijungia ir įveskite į miego režimą.

2)duomenų valdytojo automatiškai išsijungia ir įveskite į miego režimą, jeigu duomenų valdytojas nebuvo valdomas per 5 minutes, prijungus konsolę.

5.Re rinkinys

Prašome iš naujo valdytojo, jei valdiklio yra nenormalus, kaip mygtuką sutrikimas, avarija, jungiantis problema ir kt.Prašome naudoti lieknas daiktą, kaip adatą, įterpti ir paspauskite reset skylę atgal

duomenų valdytojo, duomenų valdytojas, bus iš naujo nustatyti.

6.Jutiklio kalibravimas

Įdėti valdytojas ant stalo, Paspauskite "SR+Mode" ir atidarykite valdytojo, LED1&LED2 bus šviesos.Tada paspauskite SL kalibravimo.Prašome atkreipti dėmesį, kad duomenų valdytojas turi pateikti ant stalo.

7.3 kalibravimo D

Paspauskite L3/R3 įjungti valdiklio LED3 &LED 4 bus šviesos.Paspauskite SL pradėti Kalibravimą.LED 1/2/3/4 bus šviesos.Maišant valdytojas kelis kartus ir paspauskite SL norint baigti testą.

8.Instrukcija, USB

USB jungtis yra krovimo ir atnaujinti sistemos valdytojo.Kai įkrovimo valdiklis USB duomenų valdytojas negali prisijungti konsolės per dangtelį taip, kad nesugadintumėte konsolę.

9. Atnaujinti sistemos valdytojas

Jei " konsolės atnaujintos, valdytojas taip pat turi būti atnaujinta.Prašome paspauskite SL ir AUKŠTYN/ŽEMYN/į KAIRĘ/DEŠINĘ iš kairės valdytojas a/B/X/Y teisių valdytoją, duomenų valdytojas, bus įvesti į KOMPIUTERIO režimą.Prijunkite prie KOMPIUTERIO USB(arba paspauskite SL ir prijungti prie KOMPIUTERIO USB), atnaujinimą, duomenų valdytojas per sistemą.

10.Parama Laidinio funkcija

Įgyvendinant valdytojo Įjungti konsolę per dangtelį taip, kad duomenų valdytojas bus prijungti konsolę automatiškai, tada, kad "Bluetooth" dalį, duomenų valdytojas, bus išjungti "Bluetooth" konsolės.Kai valdiklis yra energija, konsolė bus atsakingas už duomenų valdytojo prijungus konsolę, laidinis.

Duomenų valdytojas yra Įjunkite konsolę.Konsolės gali palaikyti iki 7 valdytojai(4 vnt kairėje valdikliai ir 3 vnt. teisę valdytojai arba 3 vnt. kairės valdikliai ir 4 vnt. teisę valdytojai) prijungti konsolę tuo pat metu.

LED: Kiekvienas duomenų valdytojas turi 4 LED, jis gali būti panaudotas kaip kanalas, arba indikatorius.

a.Kai valdiklis yra išjungtas, paspauskite AUKŠTYN/ŽEMYN/į KAIRĘ/DEŠINĘ iš kairės valdytojas arba A/B/X/Y teisių valdytojas gali kreiptis dėl valdytojas.4 LED švies circularly.

b.Paspauskite MODE mygtuką 3 sekundes, 4 LED pradės mirksėti greitai.Po valdiklis yra prijungtas su konsolės sėkmingai, atitinkamų DIODAS šviesos.

c.Jei įtampa, kad duomenų valdytojas yra mažesnis nei 3,5 V jungiantis su konsole, atitinkamas šviesos DIODAS pradės mirksėti lėtai.Jei įtampa, kad duomenų valdytojas yra mažesnis nei 3,4 V, reguliatorius automatiškai išsijungia.

d.Prijungus sėkmingai, jei įjungti konsolę, išjunkite "Bluetooth" arba ir įveskite į miego režimą, valdiklis automatiškai išsijungia ir atitinkamų led užges.

e.Įkrovimo valdiklis USB kai valdiklis yra išjungti, 4 led mirksės lėtai.4 LED išsijungs po įkrauti pilnai.

f.Įkrovimo valdiklio per USB, kai valdiklis yra prijungtas su konsole, atitinkamas šviesos DIODAS pradės mirksėti lėtai.4 LED lemputė įjungta, kai baterija yra pilnai.

g.Jungiklis konsolę galite prisijungti su 7 vnt valdytojas, tuo pačiu metu, kuris yra padalintas į 4 kanalai.Kiekvieną kanalais, gali prisijungti su 1 vnt. kairės ir dešinės valdytojas.Į LED1 bus šviesos, jei valdiklis yra prijungtas per 1 kanalo. LED 1+LED2 bus šviesos, jei valdiklis yra prijungtas per 2 kanalas. LED 1+LED2+LED3 bus šviesos, jei valdiklis yra prijungtas per 3 kanalą. LED 1+LED2+LED3+LED4 bus šviesos, jei valdiklis yra prijungtas per kanalą 4. Prašome patikrinti, ar žemiau paveikslėlyje.

Žymos: kontrolės žaidimas, "bluetooth" nintendo jungiklis, gamepad jungiklis, ketinu pereiti, nintendo jungiklis controlers, džiaugsmas con nintendo jungiklis, "bluetooth" ir garso valdymo jungiklis, pereiti nintendo jungiklis nr pro, žaidimas nintendo jungiklis, žaidimas trinkelėmis pubg.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas: Ipega
  • Pakuotė: Taip
  • Modelio Numeris: "bluetooth" gamepad
  • Suderinamos Prekės/Modelis: Nintendo
  • Sąsajos Tipas: "Bluetooth"
  • Nintendo Modelis: NINTENDO JUNGIKLIS
  • Sertifikavimo: CE
  • Tipas: Gamepads
Papildoma informacija