ZONESUN Automatinė Pripildymo Mašina Skystis Kvepalų Buteliuko Vandens, Aliejaus, Sulčių, Vienos Galvos Užpildas Su Konvejeriu
€106.59 €96.99

ZONESUN Automatinė Pripildymo Mašina Skystis Kvepalų Buteliuko Vandens, Aliejaus, Sulčių, Vienos Galvos Užpildas Su Konvejeriu

1 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w18299

Parametras: Įtampa: 220V/110V 50-60Hz Galia: 60W Max pripildymo tūris: 3L Buteliuko aukštis-ne didesnis kaip 30 cm Butelio skersmuo:≤8.1 cm Energijos tiekimo įrenginio įėjimo įtampa: 100-240V Mašina įėjimo įtampa: 12V 5A DC maitinimo Pildymo metu: 0-999s Pripildymo greitis: 0-99 Užpildymo tikslumas: ±1% Pažangios aptikimo atstumas: ≤1cm Anti-varva Funkcija: Galima Taikyti: Jis gali būti naudojamas užpildyti mažo klampumo skystis, kuris yra be dalelių, tokių kaip vanduo, gėrimas, padažas,sultys, sojos pieno miltelių ir pan.Pildymo skystis turi būti be putų.Šios mašinos yra mažos, todėl yra idealus pasirinkimas, mažos gamybos.Aprašymas: 1.Pildymo antgalį mašinos turi anti-varva funkcija, kuri gali išlaikyti konvejerio švarus. 2.Įrengta pažangi akių, todėl pildymo procesas efektyvesnis. 3.Su šilumos varža funkciją, galima užpildyti skystis, kuris yra apie 100℃. 4.Įleidimo ir išleidimo vamzdis gali būti pašalintas ir pakeistas. 5.Mikrokompiuterių kontrolės sistemą, didžiausią laiko tikslumas siekia nuo 0,1 sekundę.Pranešimo: 1. Apkrovos, kad konvejerio gali lokys turi būti per 3 kg. 2. Tai geriau, kad atstumas tarp akių elektros ir butelis yra per 1cm.

Konvejerių juostos, montavimo ir paleidimo instrukcijas: 1.Įdėkite konvejerio valdymo kabelis,įdiegti vario stulpelius ir gauti dėklas,įdėkite U formos apkaba ,T-laikiklis ir U formos apkabos ,su stora varžtus lėtai, siekiant užtikrinti, kad konsolė neturi suplakti. 2.Įdiegti statramstis,laikiklis,paruošti prijungti pripildymo mašina 3.Įdiegti jutiklio,ir įleidimo ir išleidimo vamzdžiai,pritaikyti jautrumo jutiklis,butelis bus užpildyti automatiškai. 4.Nustatykite vandens išleidimo į rungtynes aukščio butelis,comfirm derinti vandens išleidimo ir buteliuką nagų forma skirtingų kampų. 5.Reguliuoti butelis vadovas lazdele taip, kad butelis tiesiog eina jutiklis. 6.Pradėti bandomąją operacija,po patikslinimo,galite pradėti dirbti.

Žymos: bosch dalis, komercinių elektros konvejerio, atmega168, skaitmeninis pripildymo mašina, iškirpti lazeriu, konvejerio wiki, pramonės sulčiaspaudė mašina sulčių extractor, akių konvejerio mašina, transporteris, užpildykite mašina.

  • Prekės Pavadinimas: ZONESUN
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: ELEKTROS
  • Sertifikavimo: CE
Papildoma informacija