XUJI Moterų Padauža FTM Zip Iki Elastinga Krūtinės Rišiklio Kvėpuojantis Bambuko Slim Fit Rezervuaro Viršaus
€27.72

XUJI Moterų Padauža FTM Zip Iki Elastinga Krūtinės Rišiklio Kvėpuojantis Bambuko Slim Fit Rezervuaro Viršaus

1 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w180133

☆Užtrauktukas uždarymo ☆Importuoti, 95% bambuko viskozė, 5%Poliesteris, Wicking drėgmės valdymas, Aukštos kokybės konstrukcija, Minkštas ir patogus montavimo kūno dizainas ☆Stipri, plati elastinga juosta pritvirtintas, gražus suma ruožas.featuring akių skydelis, kuris daro šį krūtinės rišiklio super aptemptas dar strechy ir patogus, puikiai su tanktop arba t-shirts ☆Centrinis užtrauktukas uždarymo padaryti jį patogu įdėti įjungti arba išjungti ☆Kad Krūtinė Plokščia Ir Tampa Kietas.Nešiojantiems dažnai apima mastektomija, transseksualai, FTM, tomboys, Ts, arba scenoje atlikėjas asmenims ☆Visiems, kurie nori atrodyti butas, jaustųsi patogiai, galėtų judėti ir kvėpuoti, tai yra už jus !Plauti rankomis, Pastaba: Grąžina ir keistis tausiai išteklius, prašome naudoti dydžio diagramos, jeigu norite sužinoti savo dydis.Jei jūs esate tarp dviejų dydžių, pasirinkti didesnį.

XUJI Krūtinės Rišiklis yra skirta krūties, transseksualai, FTM, tomboys, Ts, arba scenoje atlikėjas asmenys su nailono spandex mišinys ir bambuko viskozės už papildomą tiesinimo efektas.Tiems, kurie nori atrodyti butas, jaustųsi patogiai, galėtų judėti ir kvėpuoti, tai yra už jus !Kodėl verta Rinktis XUJI Krūtinės Rišiklio?Tai Krūtinės Rišiklis yra pagrįstas kliento naudoti, mes buvo atnaujintas iš medžiagos ir dydis, medžiaga yra gaminami iš importuojamos bambuko viskozės pluošto, viršuje bambuko viskozė yra švelni ir odos draugiškas.Super kvėpuojantis, patogus ir tampri.Yra keturi QC veiksmus prieš atostogas gamykloje. 1. 100% Žaliavų, gaunamų testas 2. Pusiau gatavo produkto bandymo 3. gatavo produkto testas 4. Pakuotės patikrinimas.Visus tuos veiksmus įsitikinkite, kad kokybės krūtinės rišiklio tau !

Išskirtinį temas!

Tankus rankdarbiams ir dvigubo siūlai, siuvimo rodo gerai veikia, Ilgiau produkto gyvavimo.

Elastinės juostos

Stipri, plati elastinga juosta pritvirtintas, gražus suma ruožas.featuring akių skydelis, kuris daro šį segtuvą, super aptemptas dar strechy ir patogus, puikiai su tanktop arba t-shirts

Kvėpuojantis + Drėgmės Wicking

Pasirinktas aukštos kokybės bambuko viskozė + poliesteris, patogus, patvarus ir drėgmės wicking.Ji mano, šviesos, juda su savo kūno ir idealiai tinka kasdien dėvėti, užtikrinant saugų ir veiksmingą jungiasi.

Prašome atkreipti dėmesį:

✔ Mes reguliuoti dydį pagal kliento atsakymą, prašome pasirinkti produktus, pagal mūsų teikiamos dydžio nuotraukas. ✔ Turėkite omenyje, kad šie drabužiai yra dydžio ir rūšiuojami suspaudimo tikslais, kad jie yra suprojektuoti, kad tilptų stora, siekiant suspausti ir priploti. ✔Nereikia specialiai eiti dydžio; jūs negalėsite įdėti savo segtuvą, ant. ✔Tam tinkamai įrengti rišamoji medžiaga, jums turėtų turėti galimybę kvėpuoti be problemų.Jūsų rišiklio neturėtų sukelti per didelį diskomfortą arba kasti į savo odos.Jeigu turite patirties, bet tai, jums gali turėti klaidingą dydį!

Žymos: golf 5 gti kaukė, camis berniukas, transseksualų ftm varpos, bambuko krūties, ftm pakeris, transseksualų ftm vyras, cami viršų, bambuko dantų šepetėlis, rišiklis žiedas, rišiklis krūties.

  • Medžiaga: Medvilnės
  • Lytis: MOTERIS
  • Drabužių Ilgis: Trumpas
  • Viršūnės Tipas: Camis
  • Audinio Tipas: Šukuotinių
  • Elemento Tipas: topai
Papildoma informacija