Nardymo Įkrovimo Galvos Žibintuvėlis Led Žibintas 18650 Nardymas Priekinės Šviesos Galvos Žibintai Žibintuvėlis Žibintai Žvejybos
€17.97 €7.18

Nardymo Įkrovimo Galvos Žibintuvėlis Led Žibintas 18650 Nardymas Priekinės Šviesos Galvos Žibintai Žibintuvėlis Žibintai Žvejybos

1 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w17952

★Vartotojo Vadovas:

1. Patikrinkite baterijas: įsitikinkite, kad akumuliatorius yra įkrautas ir įdiegta tinkama kryptimi; 2. Kai šviesos yra naudojamas, pasirinkite jį pagal įtampos ir baterija reikalavimus, žibintuvėlis, ir nereikia naudoti jį savavališkai kelią apygardos valdyba gražu sudegino.Nenaudokite baterijų, įvairių modelių ir skirtingų įtampų tuo pačiu metu; 3. Naudojama, kai ryškumas šviesos smarkiai kinta, išjungti žibintuvėlį, siekiant užkirsti kelią per iškrovos baterijos ir įkrovimo laiką; atkreipkite dėmesį, kad baterija negali paliesti vandens, drėgmės, lašas ir pan., pasak įkrovimo kroviklis, po indikatoriaus lemputė pasikeičia, paimkite jį į laiko ir ne viršijimo; 4. Tam, kad baterija nebuvo naudota labai ilgai, baterijos turi būti visiškai įkrauta ir prižiūrimi, ir ji turėtų būti įkrauti ir iškrauti paprastai apie tris mėnesius, kad būtų išvengta cheminės korozijos; 5. Laikyti vidinės sienos lempa taurės švarus.Niekada nuvalykite jį su ranka arba kietu daiktu.Trinti pirštų atspaudų ant objektyvo.Nuvalykite jį su medvilnės tamponu ir objektyvų valikliu. 6. Nėra jokio tikslo susisiekti su saulės šviesos, vandens, chemikalų ir korozinių dujų ilgą laiką, kad būtų išvengta žalos šviesos; 7. Ne specialistai turėtų ne ardyti, žibintai, siekiant išvengti žalos plokštės. 8. Kai baterija yra maža, ji turėtų būti papildyta laiku, kad būtų išvengta įtakos baterijos gyvavimo laiką.Akumuliatorius turi būti įkrautas per ilgalaikį saugojimą.

★Pranešimas:

1. Ar ne tiesiogiai irradiate akis, taip, kad nebūtų pažeisti akis; 2. Nenaudokite jo esant viršįtampių, įtampos neturėtų viršyti 4,2 V, o baterija, neturėtų būti tiekiami aukštyn kojom, kitaip apygardos valdyba bus sudeginti; 3. Nurodyti teigiamas ir neigiamas poliai įkroviklis kai mokesčių, ne antkainį ar antkainio bateriją, taip, kad nebūtų sugadinti baterija (baterija laiko paprastai 5-8 valandas) 4. Naudojant šviesos, patikrinkite, ar siūlai įtempiami be atsipalaidavimas, kitaip jis gali sukelti jokios šviesos arba šiek tiek šviesus; 5. Šviesa turėtų būti laikomi toliau nuo saulės arba aukštos temperatūros aplinkoje.Po sustojimo naudoti, prašome išimkite bateriją ir laikykite jį vėsioje ir sausoje vietoje. 6. Siekiant išlaikyti O-žiedu (sandarinimo žiedas) ir siūlų sukimas sklandžiai, prašome nuvalykite vazelino ir kt.ant jo paviršiaus 2-3 kartus per metus.

Vandeniui LED Žibintai Dizainas:

Techniniai duomenys:

LED tipas:XML T6 LED Medžiaga: Aliuminio lydinys+ABS plastiko Šviesos spalva: Balta LED Spalva Maitinimas: 3*AAA /1*18650 Akumuliatorius Jungiklio Tipas: Valdymo Ratuką(On, Off Ir Oode Pasirinkite) Atsparus vandeniui: 0-50m Svoris: 135g

Pakuotės Įskaičiuota:

Pakuotės A/B:1*Nardymo Žibintai+1*AAA Baterijų Laikiklis Pakuotės C/D:1*Nardymo Žibintai+1*AAA Baterijų Laikiklis+1*18650 Akumuliatorius+1*Kroviklis

Išsamią Informaciją Apie Nardymo Žibintai:

Mėginiai Tyrimai:

Povandeninis Bandymas:

Stiprios Šviesos Testas:

Neturėjo Rasti tai, Ko Jūs Norite?Pls Pabandykite:

Pristatymas:

Užsakymai tvarkomi per 24-48 valandas nuo apmokėjimo pagaminti ir patikros Mes pasirūpinsime, pristatymas pagal adresą, pirkėjo pateikti, todėl prašome patvirtinti ir patikrinti adreso informacija jums užpildyti www.laiptaiidangu.lt.Mes nustatyti numatytąjį laivybos metodą mūsų produktas,jei norite pakeisti pristatymo būdą, jums turėtų sumokėti papildomą pristatymo mokestį, kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis laiku.Papildomų laivybos mokestis yra nuotolinio srityje nėra įtraukti į mūsų kainos, jei jums jų reikia,prašome sumokėti į biudžetą, laivybos mokestis yra nuotolinio sritis, kad,todėl prašome patikrinti, ar jūsų adresas, o jūs pasirinkite DHL,UPS,FEDEX,TNT,AVS.Paslaugų Tranzito Laikas teikia vežėjas,savaitgaliais ir švenčių dienomis nepriskiriama,todėl laivybos laikas gali būti ilgesnis, nei mes pažadėjo,ypač per atostogų sezoną,todėl prašome kantrybės.Bet stebėjimo informaciją atnaujino bus jums pranešti, laiku,taip pat galite gauti stebėjimo informaciją iš oficialios svetainės.Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į Prekės kainą, arba pašto išlaidos.Šie mokesčiai pirkėjų atsakomybę.

Grąžinimo Politika:

Prašome grąžinti ir pateikti sekimo numerį, mums per 7 dienas Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir būklės Jei prekės nėra atvyko per 60 dienų,prašome susisiekti su mumis,grąžinti jums bus išduota su pateisinimu, 100% patenkintas klientas yra mūsų tikslas.Mūsų Misijos: 1. Eksportuoti aukštos kokybės prekės iš rytų konkurencingą kainą jums. 2. Dirbti su klientais, siekiant sukurti savo verslą . 3. Siekiant padidinti mūsų tarptautinės pirkėjo, pelningumą ir konkurencingumą. 4.Siūlome jums 100% pasitenkinimo.

Atsiliepimai:

Atsiliepimai yra labai svarbu mums,mes siekiame, kad 100% pasitenkinimo,jei turite kokių nors klausimų ar problemų, prašome susisiekti su mumis pirmą,mes ją išspręsti greitai ir geriausias būdas Prašome palikite mums teigiamų atsiliepimų ir suteikti visus 5 žvaigždučių, jei jūs patenkinti mūsų produktus, jūsų labai rekomenduoti, tai mūsų motyvacijos judėti toliau,mes tikrai vertiname jūsų laiką, jei paliko teigiamus atsiliepimus Jei yra problema su jūsų pirkti.Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!

Apmokėjimas Ir Pristatymas:

Žymos: tda, priekinės lempos, žibintai atsargines dalis, hat fakelas, key chain fakelas, žuvys, 5 hdd, priekinės led usb, lubų šviesos žibintai, alavo lubų šviesos.

  • Baterija: 18650
  • Spindulio Kampas: 60°
  • Modelio Numeris: HDT-LA-1
  • Elemento Tipas: Priekiniai žibintai
  • Atsparus vandeniui: Taip
  • Modelio LED Karoliukai: T6
  • Sertifikavimo: FCC
  • Prekės Pavadinimas: kayueli
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Baterijos Tipas: LIČIO JONŲ
  • Režimo Jungiklis: Aukštos/Žemos
  • Galia: 10W
  • Tikslas: Nardymas Priekinės Šviesos Galvos Žibintai Žibintuvėlis Žibintai Fishin
  • Šviesos Šaltinis: LED Lemputės
Papildoma informacija