Mažasis Virėjas 7pcs Virtuvės šefo Peiliai Nustatyti chopper pjaustymo santoku skutimo peilis drožtukas žirklių Peiliu Blokuoti Kepimo įrankiai
€84.02 €65.53

Mažasis Virėjas 7pcs Virtuvės šefo Peiliai Nustatyti chopper pjaustymo santoku skutimo peilis drožtukas žirklių Peiliu Blokuoti Kepimo įrankiai

1 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w175338

Mažasis Virėjas Virtuvės Peilių Rinkinys

Mažasis Virėjas Virtuvės Peilių Rinkinys Spalva: Juoda Svoris: 2.8 KG Medžiaga: Nerūdijančio Plieno (5CR15MOV0) Nustatyta: 1. Chopper peilis 2. Cleaver peilis 3. Virėjo peilis 4. Skutimo peilis 5. Virtuvės žirklės 6. Drožtukas bod 7. Peilis blokas Dydis Svoris(g) Rankena(cm) Peilis(cm) Chopper Peilis 498 13.5 17.9 cm Cleaver Peilis 410 13 17.8 Virėjo Peilis 276 17.8 13.5 Skutimo Peilis 113 11.5 11 Virtuvės Scissors130 12.6 6.4 Drožtukas 231 12 20.5 Peilis Blokas 980 Funkcija: 1. PUIKUS RINKINYS, SKIRTAS KASDIENIAM CHEF - Tai profesionali, nerūdijančio plieno stalo įrankių rinkinyje yra visi įrankiai, jums gali galbūt reikia: šefo peilis, skutimo peilis, drožyba peilis, pjaustymo peilis, naudingumas peilis, duonos peilis, santoku peilis, kepimo žirklės, saugojimo blokas, ir vakarienę komplektas 7 kepsnys peiliai! 2. KULINARIJOS KOKYBĖ už PRIEINAMĄ KAINĄ - Mes konsultavosi su dešimtys profesionalių virėjų dizainas klasikinis rinkinys, skirtas kasdieniam namų virėja.Iškirpti ir supjaustykite mėsos, daržovių, vaisių ir sūrio kitas jūsų nuostabiu miltus su lengvumu.Padaryti gražus kiaulienos gaminiai valdyba, paruošimo grilis, arba tiesiog paruošti pietus virtuvė.Ar verdant yra jūsų aistra ar hobis, mes garantuojame jums bus meilė šią rinkinį! 3.AUKŠČIAUSIOS AŠTRUMAS ATITINKA ERGONOMIKOS TIKSLUMO - Kiekvienas peilis yra pagamintos iš vientisos aukšto anglies, vokietijos nerūdijančio plieno, todėl skustuvas aštrių pro kokybės peilis, kuris pranoksta toli už keraminės ir pigus akrilas peiliai.Subalansuoto svorio pasiskirstymas ir ergonomiškas rankenos mažinti nuovargį ir padidinti pjovimo tikslumo ir moterys, ir vyrai. 4. GRAŽUS MEISTRIŠKUMO PAPILDYTI SAVO VIRTUVĖS - puikiai Atrodo tarp jūsų puodai, keptuvės, indai, sidabro ir kitų virtuvės dekoro.Kiekvieną juoda rankena yra trijų prikaustytas aukščiausios japonijos stiprumo ir unmatchable virtuvės ilgaamžiškumas.Duoti kaip puiki dovana, kad trokštantis maistą jūsų gyvenime. 5. Prašome skalbti rankomis TIK sausas nedelsiant po naudojimo išsaugoti kokybę ir ryškumą, jūsų gražus rinkinys. :) NERIBOJAMA 1 METŲ GARANTIJA- Mes pažadame šiuos gurmanų peiliai yra geriausias jums kada nors savų; jie niekada nebus nuobodu, bukas, ardo, apjuodinti ar rūdys ir retai reikia galandimo, kai jie yra tinkamai prižiūrimi ir išlaikomi.Kadangi dauguma indaplovės yra labai šlifavimo, mes visada rekomenduojame rankų plovimas.

Mažasis Virėjas naujas modelis virtuvės šefas peilių rinkinys

Šis peilis yra naujas modelis virtuvės šefo peilis nustatyti ir pagaminti aukštos kokybės Vokietija nerūdijančio plieno.Sukurta pagal Garsaus Japonijos dizainerio.Tai yra labai aštrus mėsos cleaver.Aš tikiu, kad jums bus meilė naujas modelis šefo peilis maisto ruošimui.Patikimas Gamyba, kokybės.Meistriškai paruošta Kinijoje 1995, Mažasis Virėjas suteikia gyvenimą nuo medžiagų ir gamybos defektų.Todėl Gyvenime įsipareigojimą dar niekada nebuvo taip lengva.

Žymos: kartus peiliu kišenėje, knive, elektric peilis drožtukas, virėja cleaver, damasko peilis santoku, virtuvės knive, 7cr17 plieno peilis, savininkas peilis, f skutimo peilis, virtuvės peilių rinkinys.

  • Produkto Kategorija: Virtuvės šefas peilių rinkinys
  • Prekės Pavadinimas: MAŽASIS VIRĖJAS
  • Metalo Tipas: Nerūdijančio Plieno
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: Peiliai
  • Funkcija: Įžuvinti
  • Medžiaga: Nerūdijančio Plieno
  • Pakuotė: Septynių dalių Komplektas
  • Tipas: Peilis Rinkiniai
  • Sertifikavimo: MPT
Papildoma informacija