Super Šviesus Dviračių Šviesos USB Įkrovimo 800 LM priekinis žibintas Priekinis Žibintas Lengvai montuojama Dviračių Žibintuvėlis už Safty Žirgais
€25.07 €17.55

Super Šviesus Dviračių Šviesos USB Įkrovimo 800 LM priekinis žibintas Priekinis Žibintas Lengvai montuojama Dviračių Žibintuvėlis už Safty Žirgais

2 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w172464

Super Šviesus Dviračių Šviesos USB Įkrovimo 800 LM priekinis žibintas Priekinis Žibintas Lengvai montuojama Dviračių Žibintuvėlis už Safty Žirgais

Šio dviračio priekinės rankenos šviesos gali būti naudojamos įvairiai veiklai: kalnų dviračiais, kelių dviračiais, miesto darbą, hibridiniai dviračiai ir vaikai " dviračiai.Ji dirbs kartu su absoliučiai bet išilginis įsivaizduoti.

Savybės:

USB ĮKROVIMO: dviračių šviesa ateina su smart įkrovimo technologiją.Du 5200mAh 18650 Li baterijos ir įkrovimo kabelis yra įtrauktos.Jums nereikia švaistyti pinigus, pirkti papildomų baterijų.

SUPER-ŠVIESUS: Platus prožektorius kampas ir varomas didelės išėjimo galios LED su 800 Liumenų (ŽR. šviesos modelio nuotraukos nuorodos), siekiant užtikrinti maksimalų saugumą savo kasdienį darbą "Flash" režimą ir apšviesti savo Kelyje nakties metu. 5 blykstės režimai: Low-Middle-High-Greitai Mirksėti-SOS.

LENGVA PRITVIRTINTI & UNIVERSALUS TINKA: Su naujo dizaino kalno, jį galima pasukti 360° ir tinka beveik visiems motociklams: negabaritinių kelių dviračiai, miesto dviračiai, arba bet kalnų ir vaikai, dviračiai ir nereikia jokių įrankių.

BUTAS SPINDULIO FORMA: Dviračio Šviesos yra VIENAS IŠ NATŪRA butas spindulio forma - Specialiai Dviratininkams važiuoti į miesto aplinkoje.Vairuotojai besiartinantis eismo ar kiti pėstieji bus padėkoti jums už tai, ne akinanti juos.

WATERP ATSPARUS DIZAINAS: IPX6 reitingų, apsauga nuo dulkių ir atsparus oro aviacijos aliuminio lydinio apvalkalas saugo šviesios, puikus darbo sąlyga, bet kokiu oru ir bet kuriuo metų laiku.

BATERIJOS INDIKATORIUS: power mygtuką, bus pakeisti spalvą dėl baterija procentais ir įkrovimo būklę.

Specifikacija:

Medžiaga: Aliuminio lydinys

Maks.Šviesumas: 800 Liumenų

Baterijos: 2 * 2500mAh Ličio baterija

IP Reitingas: IPX6

Šviesos Dydis: 10 * 4.7 * 2.5 cm / 3.9 * 1.9 * 1.0 į

Pakuotės Dydis: 17.6 * 12.9 * 6.2 cm / 6.9 * 5.1 * 2.4 į

Pakuotės Svoris: 306g / 10.81 oz

Paketų Sąrašo:

1* Žibintuvėlis (su įmontuota baterija)

1* Žibintuvėlis Mount Turėtojas

1* USB Įkrovimo Kabelis

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.laiptaiidangu.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl www.laiptaiidangu.lt!

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Žymos: cykling priekinis žibintas, aukso dviračių priekinis žibintas, "fenix" dviračio priekinės šviesos, itin ryškios dviračių priekinis žibintas, mini priekinių žibintų dviračių, halogeninės priekinis dviračio žibintas, įkraukite dviračių priekinis žibintas, žalvario motociklo priekinis žibintas, turistinis bycicle priekinis žibintas, dviračių priekinių žibintų aukšto pluošto.

  • Prekės Pavadinimas: LIXADA
  • Maitinimo Šaltinis: Baterija
  • Sertifikavimo: 3C
  • Montavimo Rodymas: Rėmas
  • Modelio Numeris: žibintuvėlis
Papildoma informacija