1 Pora Triukšmo Panaikinimo Klausos Apsauga, Ausų kamšteliai Plaukimo Koncertus Muzikantas Motociklų Daugkartiniai Silikoniniai Ausų kištukai
€11.55 €7.51

1 Pora Triukšmo Panaikinimo Klausos Apsauga, Ausų kamšteliai Plaukimo Koncertus Muzikantas Motociklų Daugkartiniai Silikoniniai Ausų kištukai

3 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w170156

{custom}

Savybės

- Pailgos traukti tab stangresnė tinka

- Išgaubto taškas yra įtraukiamas į filtrą, kad garso minkštesnė

- 20DB: Tai nėra normalus anti-triukšmo ausų, tačiau muzikos ausinių, kuris apsaugo klausos iš aukštos decibelų žalą ilgą laiką.

- Unikalios konstrukcijos, atsižvelgti į rezonansinis dažnis ausies blukimas garso lygis tolygiai nekeičiant kokybės, bet daugiau ramioje ir saugų.

- Automobilių Sportas & Track Lenktynių Entuziastai Universalus mini, su pažangios filtravimo technologijos ausų pati, siūlanti gynybos & aiškios komunikacijos.

- Lengva laikyti ir nešiotis visur.

- Puikiai blokuoti nepageidaujamus triukšmus, o jūs miego.Geriausia silikono funkcijos, kad sėdėti patogiai, suteikiant išgirsti signalą anksti ryte.

- Mini kištukas su stipraus garso izoliacija ausų kištukų rinkinys suteikia veiksmingą apsaugą nuo garsiai ir aukšto dažnio triukšmas, o vis dar leidžia jums išgirsti visą spektrą garso, ne zamglony.Specialiai sukurta garso izoliacija profesinės nustatyti statybos darbus.

- Hipoalergicznych & Vandeniui: Jis yra pagamintas iš saugių & bekvapis silikono oda-draugiškas medžiagos, tinka mergaičių ir berniukų.

Kas yra Triukšmo Slopinimo Ausų Kištukai

- Tai ausų skiriasi nuo įprastų silikono ausų kištukai.Ji yra gerai žinoma, kad įprastiniai ausų yra suformuoti iš paprastos struktūros ir 100% gryno silikono.

- Pagrindinė funkcija yra išvengti triukšmo ir vandens.

- Dizaino koncepciją, ir sutelkti dėmesį į muzikos ausinių nėra, neiškraipo garso kokybę bet kurioje dažnių, bet taip pat leidžia jums klausytis ir mėgautis visą spektrą melodiją.Todėl, skirtingas garso slopinimo filtras pridėta remiantis triukšmo prevencijos.

- Vaidmuo yra: be to, siekiant veiksmingai sumažinti triukšmo ir triukšmo koncertas, garsas per filtrą, galite išsaugoti muzikos veiksmingą garso.

Priežastis naudoti:

Paprastas koncertas, garso lygis paprastai 105-115dB.Liaudies klausos bus pažeisti klausos, jei jie ir toliau viršyti 1,5 minutės, tai didelės decibelų atveju.Vaidmuo šiame silikono ausų kištukai yra veiksmingai filtras triukšmų, išlaikyti aiškumą muzikos garso kokybę ir sumažinti triukšmo žalą klausai.

Dėvėti metodas:

Pakelkite viršutinę dalį ausies švelniai, suderinti jį su ausies kanalą ir švelniai pasukite ją į tinkamą padėtį, siekiant užtikrinti, kad oro į ausies kanalą neturi bendrauti su a tmosphere.Šis produktas gali būti naudojamas kelis kartus, ir valomi.

Specifikacijos

Produkto pavadinimas: Triukšmo Slopinimo Ausų Kištukai

Medžiaga: silikonas+filtras

Spalva: Juoda/Raudona/Mėlyna/Violetinė/Oranžinė/Žalia/Skaidri/Aukso

Atsparus vandeniui: taip

Triukšmo Mažinimo Reitingas: 20dB

Naudojimas: būgnininkas, DJ, koncertai, koncertai, juostos, strypai, įvairių didelio masto šalys, automobilių sportas, komfortą miego ir anti-knarkimas naudoti.

Pakuotė:

1x Pora Triukšmo Atšaukiu Ausų Kištukai

Žymos: Ausų, r180, pramonės ausies kištuko apsauga, walker elektroninių ausų kištukai, pramonės bluetooth klausos apsaugos priemonės., akordeonas profesionaliems, motociklo ausų kištukai vyrai, mi triukšmo blokavimas, juoda ausų kištukai darbo, siliconen ausų kištukai.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: Triukšmo Atšaukiu Ausų Kištukai
Papildoma informacija