2vnt Atatranka Reduktorius 7.62 x 39 Rezervo Padas amortizuojantis Smūgius Polimero Mažinimo AK AK 47 Šautuvas Saiga Vepr Mak-90 Galil Valmet Zastava
€6.43 €3.86

2vnt Atatranka Reduktorius 7.62 x 39 Rezervo Padas amortizuojantis Smūgius Polimero Mažinimo AK AK 47 Šautuvas Saiga Vepr Mak-90 Galil Valmet Zastava

0 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w1679

Pagaminti iš polimerų pramonės, ji sumažina manė, atatranka, varžtas slap, ir apskritai dėvėjimosi ir plyšimo, užkertant kelią perkūnas iš liečiasi su imtuvas.Įdiegia lengvai ir greitai.

Didelio Stiprumo Pramonės Polimeras

Smūgį Absorbuojančiu

Šio rezervo tiks bet AK tipo šautuvas, pavyzdžiui, Saiga, Vepr, Mak-90, Galil, Valmet, Zastava

Svoris: 7 g/vnt.

AK/ Saiga/ Galil/ Valmet Atatrankos Buferis.Šis buferis tinka atatranką pavasario vadovas lazdele, bet Kalašnikovas stiliaus ginklu.Tai apima AKs, Valmets, Galils ir Saiga, tik pavadinimas kelias.Varžtą laikykite atidaryti nebus galima gauti PAP M92 su atsarga.

7.62x39 rezervo padas sumažina atatrankos impulsą ir gerokai prailgina tarnavimo laiką.Pagaminti iš polimerų pramonės, ji sumažina manė, atatranka, varžtas slap, ir apskritai dėvėjimosi ir plyšimo, užkertant kelią perkūnas iš liečiasi su imtuvas.Įdiegia lengvai ir greitai.

Žymos: airsoft, šautuvas ginklas, ak 74u priedai, ak geležinkelių, epson l4160 spausdinimo galvutė, ak47 sandėlyje, geocaching žurnalas, saiga paieška, dragunov svd, ak užpakalis.

  • Modelio Numeris: C088-LY0095
  • Kilmės: KN(Kilmės)
Papildoma informacija