Įkrovimo Dokas Nintend Jungiklis Lite ir Nintend Jungiklis, Kompaktiškas Įkrovimo Stovas Stotis w/ C Tipo Nintendo Jungiklis Lite 2019
€5.03 €4.78

Įkrovimo Dokas Nintend Jungiklis Lite ir Nintend Jungiklis, Kompaktiškas Įkrovimo Stovas Stotis w/ C Tipo Nintendo Jungiklis Lite 2019

2 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w167357

Aprašymas:

Trikampis Įkrovimo stovas: Suderinama su "Nintendo" Perjungti Lite 2019 ir Nintendo Jungiklis.Tiesiog įdėti savo jungiklis lite į įkrovimo dokas, prijunkite jį prie USB įkrovimo kabelis su Tipas-C uosto, tai bus nemokamai. ( PASTABA: Nėra USB įkrovimo kabelis.Nereikia rub sunku ant savo balto stalo, venkite ženklu.)

Saugus ir Stabilus: Suprojektuoti su nuo srovės ir viršįtampių apsauga.Trikampio stovi, su Anti-slip metalo apačios, kaip atsvarą daro krova, daugiau kaip stabilus ir saugus.Minkšto silikono padas yra naudojama visame išvesties prievadas apsaugoti išvaizda konsolės geriau.

Greitas Įkrovimas - Tai Nintendo Jungiklis Lite įkrovimo dokas įkrovimo maitinimas: DC15V/1.2 ir suderinama su original AC adapteris, leidžiantis išlaikyti galią, žaisdami žaidimus.Visiškai įkraukite savo jungiklį lite gali būti baigtas per 2,5 val.

Kompaktiškas Dizainas – Kompaktiškas dizainas leidžia lengvai keliauti su įkrovimo stovu.Priimti jį kur!Ar ant jūsų kasdien važinėti arba socialiniai susibūrimai.Kad jį patogu naudoti.

Pakuotė:

1 x įkrovimo stovas

Žymos: nintendo jungiklis lite palaikymas, dalys "nintendo" switch hdmi, n jungiklis dokas, dokas jungiklis dalys, dokas jungiklis, ketinu pereiti, doko stotis, baterijos nintendo jungiklis, NINTENDO JUNGIKLIS, c stovėti neewer.

  • Nintendo Modelis: NINTENDO JUNGIKLIS
  • Prekės Pavadinimas: PROJEKTO DIZAINAS
  • Modelio Numeris: NIntendo Jungiklį, ir, Nintendo Lite Jungiklis
  • Suderinamos Prekės/Modelis: Nintendo
Papildoma informacija