Desktop & Sienos Pull-Up Tingus Laikiklis Nauja Darbastalio Dukart skyriuje Ruožas Laikiklis Selfie Gyventi Laikiklis, Mobilaus Telefono Laikiklis
€12.70 €7.87

Desktop & Sienos Pull-Up Tingus Laikiklis Nauja Darbastalio Dukart skyriuje Ruožas Laikiklis Selfie Gyventi Laikiklis, Mobilaus Telefono Laikiklis

2 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w165200

Savybės:

1. DAUGIAFUNKCINIS & PASIDARYK pats: Jūs galite dirželis aplink savo kaklą, jūs galite wrap aplink savo automobilį ar dviratį, vairas, jūs galite įdėti ją ant žemės arba ant lovos, jūs galite daryti bet ką, kad tik gauti savo vaizduotę pradėjo.

2. TIEK MOBILIOJO ryšio TELEFONAS ir PLANŠETINIS kompiuteris: kartu su tiek mobiliojo telefono turėtojas ir planšetinio kompiuterio laikiklį.Jūs galite pakeisti adapteris, kad atitiktų jūsų poreikius.

3. Universalus: Universalus mobiliojo telefono įkroviklis suderinamas su visais dydžių telefonai ir "iPad".

Aprašymas:

Puikus peržiūrai telefonas ir žiūrėti filmus & mėgautis muzika ir GPS ir telefono žaidimus, miegamasis, automobilis, dviratis, sporto salė, biuras, parodų ir daugiau.

Techniniai duomenys:

Taikoma elektroninė įranga: 4.5-10.5 colio mobiliuosius telefonus ir tabletės

Spalva: balta

Medžiaga: plastikas, metalas

Pakuotė:

1 * Desktop & Sienos Pull-Up Tingus Laikiklis

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Žymos: pagalba telefonu, bendable telefono, "ipad" stovas su užraktas, pakelkite stotis, planšetinio kompiuterio laikiklis, parama tabletė sienos, roses stendas, baras atsigriebti, SeaLux, "ipad" wall mount.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas: LESHP
Papildoma informacija