Nemokamas Pristatymas Juvelyrinių Įrankių už Barelį KT100 KT130 KT185 KT205 Magnetinis Masažuoklis Būgnas, Magnetinis Polisher Poliravimo Barelių
€25.11

Nemokamas Pristatymas Juvelyrinių Įrankių už Barelį KT100 KT130 KT185 KT205 Magnetinis Masažuoklis Būgnas, Magnetinis Polisher Poliravimo Barelių

2 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w163604

Pagrindiniai Parametrai:

HJ-02B už Barelį KT100, Dydis: 122*108mm , Svoris: 0.24 kg

HJ-01B už Barelį KT130, Dydis: 155*115mm , Svoris: 0.33 kg

HJ-03B už Barelį KT185, Dydis: 180x100mm , Svoris: 0.57 kg

HJ-03B už Barelį KT205, Dydis: 195x135mm , Svoris: 0.67 kg

Produkto vaizdai:

Statinėse šios mašinos žemiau:

Pastaba: Mieli draugai, sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje už pirkinius, Mes jums norėtume pareikšti, kad visi pristatymas express nebūtinai yra bet kuris iš jūsų vietos mokesčiai ir rinkliavos.Tai yra ne mūsų kontrolės.Ir nemokamas pristatymas express nebūtinai apima visus vietos mokesčių ar kitų rinkliavų & nuotolinio valdymo srityje, aptarnavimo mokesčiai jei jūsų adresas priklauso atokioje vietovėje per kurjerius.Nuoširdžiai tikiuosi, kad jums suprasti.Ačiū.

Pristatymas______________________________________________________________________

1. Užsakymas bus išsiųstas per 1-7 darbo dienas, kai visas mokėjimas patvirtino.

2. Nemokamas pristatymas paprastai yra Kinija paštu, ir bus priimti nuo 20 iki 60 dienų, priklausomai nuo paskirties.Taip pat pls pastaba pakuotės turėtų būti mažiau nei 2 kg, jei per tą, pirkėjas turi sumokėti visą laivybos kaina.

3. Pirkėjas atsako už bet kokius draudimo problemos ir žala, kurią sukelia laivybos paslaugų tokių eismo įvykių, vėlavimų ar kitų problemų.Be to, pirkėjas turėtų būti atsakinga už bet kokių mokesčių ir/arba darbo apmokestinti savo šalyje.Ir prekes bus Pažymėtas kaip "dovana" ar "pavyzdys" jūsų lengva muitinės klirensas, ir mažiau apmokestinti. (jei norite deklaruoti prekes kitos prekės pavadinimą, arba nurodyti vertė pagal užsakymą, prašome mums pranešti kai priėmimo tvarka)

Pranešimas: DHL/UPS/Fedex Express " paprastai trunka apie 3-5 darbo dienas iki paskirties vietos.Ir tai apie 5-8 darbo dienas EMS arba TNT.

Grįžti________________________________________________________________________

1. Visos prekės yra tikrinamos prieš vežimą, todėl, jei esate nepatenkinti su pirkimu, galite pasikeisti elementus vieną savaitę, ir jūs turite susisiekti su mumis per 24 valandas nuo gavimo jūsų pirkti.

2. Visos grąžinimo daiktai turi būti savo pradinę būklę, įskaitant dėžutė ir priedai.Žmogaus sukeltų defektų nėra garantuotas, pvz., skaldytų, subraižytas ir t.t.

3. Laivybos ir tvarkymo mokestis nėra grąžinamas ir klientas turėtų būti atsakinga už visas mokesčių grąžinimo ir reshipping.

4. Bet straipsniai, prašome siųsti EMS, arba savo vietos po siunčiant atgal.

Atsiliepimai_____________________________________________________________________

1. Pirkėjo išankstinio patvirtinimo, bus labai dėkingi gavęs elementus.

2. Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Ji bus tik jums 1 minutę, bet tai 1 minutę turi labai gyvybiškai svarbią reikšmę mums.

3. Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.Dėkojame už jūsų supratimą!

Žymos: maži papuošalai polisher, akmens polisher juvelyriniai dirbiniai, polisher sidabro papuošalai, gumos polisher papuošalai, saulės polisher papuošalai, polisher papuošalai io unk, polisher papuošalai nešiojami, sidabro polisher mašina, papuošalų poliravimo priemonė, papuošalai stiklo polisher.

  • Prekės Skersmuo: 19.5cm
  • Medžiaga: Metalo
  • Svoris: 0.3kg
  • Elemento Tipas: Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai
  • Talpa: 500g,600g,700g,800g
  • Elemento Ilgio: 19.5cm
  • Prekės Svoris: 0.67kg
  • Modelio Numeris: HJ-MT
  • Kibiro Matmenys: įvairių dydžių, pagal modelius, kurių dydžiai žemiau
  • Elemento Aukštis: 13.5cm
  • Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai Tipas: Rotaciniai Įrankiai Ir Priedai
  • sąlyga: 100% Naujas
  • Elemento Plotis: 13.5cm
  • Produkto Savybės: Geras papuošalai poliravimas
Papildoma informacija