Jutimo Fidget Žaislų Rinkinys Išskleidimo Įtempių Išspausti Žaislai Vaikams Suaugusiųjų Nerimo, Streso Reljefo Žaislas Lašas Laivybos Didmeninės
€20.15 €12.49

Jutimo Fidget Žaislų Rinkinys Išskleidimo Įtempių Išspausti Žaislai Vaikams Suaugusiųjų Nerimo, Streso Reljefo Žaislas Lašas Laivybos Didmeninės

0 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w162815

Kulka Taškų:

1、Sumažinti Savo Stresas: Tai jutimo žaislai taip pat yra geriausia ramina žaislai ir stresą malšinančių žaislai, paaugliams, suaugusiems, vaikams, sergantiems autizmu, žmonės su ADD ar ADHD ir OKS arba aukštą streso lygį.Ir tuo pačiu metu, jutimo fidget žaislų rinkinys-tai puiki vaizdinė mokymo ir vaikams.

2、Lengva Laikyti: Maži žaislai gali būti laikomi jūsų ranką.Dauguma žaislų yra kišenės dydžio ir labai nešiojamų, jie tinka biurų, namų, bažnyčių, bibliotekų, stotys, specialiojo ugdymo klasėse, fizioterapija kambariai ir jutimo kambariai, ir net kaip keliauti žaislai.Žaislai yra puikus šeimos ir draugų.

3、Aukštos Kokybės Medžiaga: Visi jutimo žaislai yra pagaminti iš aukštos kokybės organinio silicio, maisto kokybės nerūdijančio plieno, 100% netoksiškas ir nekenkia aplinkai.Šie žaislai yra saugūs vaikams ir labiau tinka vaikams nuo 7 metų.Žaislai yra taip pat puikiai tinka suaugusiems.

4、Naujų Stilius: žaislai funkcija įvairus naujų stilių, mielas išspausti gyvūnų, todėl jūs galite pasidalinti jomis su savo šeima ir draugais.

5、puiki Dovana: Šis žaislų rinkinys-tai puiki dovana vyrams, moterims, vaikams, giminėms, kolegoms.Tai puikus Kalėdinis saldainių įdarus, Padėkos ar gimtadienio džiaugtis, jis taip pat tinka kabinetus, biurus, lengva nešiotis, ir ji gali būti naudojama kaip nešiojama žaislų rinkinys visiems.

Aprašymas: Fidget jutimo žaislų rinkinys yra skirtas suaugusiems ir vaikams, šis rinkinys puikiai tinka vaikų šalis pageidavimus, ramina žaislai ADHD, PRIDĖTI ir daugiau.

Pop muzikos žaislai, push-burbulas jutimo žaislai.

Tiesiog padėkite jį žemyn, ir jie bus padaryti šiek tiek pop, kai paskutinis netenka, galite laimėti, tada apversti ir pradėti iš naujo!Galima pakartotinai naudoti ir valyti be galo.

Įtempių ir rankinio sporto kamuolys

Ar jums jausmas pabrėžė, dabar?Patraukti streso kamuolys atleisti visus savo stresą.Įsitikinkite, kad jūsų nagai būtų sklandžiai.

Savybės:

Žaisti ir apversti:

Spustelėkite, jei norite sukurti ir formos grandinės daugeliu skirtingų būdų.Kai prijungiate nuorodos kartu, jie bus padaryti, neatitinkančių spustelėkite.Minkštas dviračio grandinę: laikyti pirštus užimtas prakeiktas.

Gyvūnų žaislai, vaikų šalis dovanos:

Su tikroviška išvaizda ir minkšta rankena, kai jums pradėti jį naudoti, jums gali būti sunku sustabdyti paspaudus jį, tiesiog, pavyzdžiui, želė žaislas.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Jutimo Fidget Žaislų Rinkinys

Medžiaga: pagaminti iš ne toksiškos, ne-alerginės medžiagos, be BPA, ftalatų ir latekso

Stilius: 9 rūšių (kai kurios stilių, kad nebūtų parodyta paveikslėlyje yra akli lauke staigmenos!)

Pakavimo Sąrašas(neprivaloma, aklas lauke siurprizas):

01 21-piece set

02 23-piece set

03 24 dalių rinkinys

04 25-piece set

05 26-piece set

06 27-piece set

07 28-piece set

08 37-piece set

09 60-piece set

Apie Atsiliepimą:

Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktų ar paslaugų, prašome f susisiekti su mumis pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.

Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Mes jums teigiamų atsiliepimų gavęs mokėjimą.

Jei jūs esate nepatenkinti savo daiktus, susisiekite su mūsų Klientų Aptarnavimo.

Atsiliepimai MUMS labai svarbi, Todėl prašome susisiekti su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys.

Neįmanoma išspręsti, jei mes nežinome apie juos!

Apmokėjimas:

Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Aabout Pristatymas:

VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

Jei jums nėra gavę siuntą, per tą laikotarpį?prašome susisiekti su mumis.Mes bėgių kelio su laivybos kompanija kuo greičiau ir atsakymas jums.

Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Mes pardavėjas nėra atsakingas už importo muito, pirkėjas yra atsakingas už tai.Bet koks ginčas, kurį sukelia tai neprotinga.

BR pirkėjas, prašome pateikti CPF ar CNPJ, ji bus jums geriau, kad jį gauti artimiausiu metu.ačiū

Grįžti ir Grąžinti:

Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti po to, kai jį gavo.Jei ūkyje, ji daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grąžinimo.

Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakavimo visi komponentai, priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.laiptaiidangu.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

Žymos: užrakto meilės, vestuvių žaidimas vaikui, christma, baby rose, naftos nerimas, fidget žaislų rinkiniai, dekoro naujųjų metų, separity nerimas, ranka velcro, fidget žaislas.

  • Modelio Numeris: Jutimo Fidget Žaislų Rinkinys
  • Rinkinys Tipas: Taip
  • modelis: Animacinių filmų gyvūnų
  • Tipas Didmeninės: Taip(>50 Vnt.)
  • Medžiaga: Kita
  • Parama: Drop Laivyba/ Didmeninės
  • Proga: Gimtadienis
  • Kilmės: KN(Kilmės)
Papildoma informacija