12PCS Prieskonių Indeliai Aikštėje Stiklo Tara, Prieskonių Butelis Virtuve Ir Lauko Kempingas Pagardų Konteineriai Su dangteliu-Dangtelis
€34.39 €17.54

12PCS Prieskonių Indeliai Aikštėje Stiklo Tara, Prieskonių Butelis Virtuve Ir Lauko Kempingas Pagardų Konteineriai Su dangteliu-Dangtelis

2 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w16222

Aprašymas Pavargę, turintys kasti per savo krūva prieskonių indeliai rasti tą, kurios ieškote?Per daug butelius ir stiklainius pripildyti jūsų virtuvėje?Organizuoti prieskonių stalčių ir džiaugtis, kad papildomos vietos, dėl savo kovos arba sandėliukas.Specialiai naudinga mažoms virtuvėms, kuriose kovos erdvė yra priemoka.Puikus storaging savo prieskoniai, pipirai, druska taip, kad jūsų virtuvė bus tvarkingas ir švarus.

Savybės

- Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje.

- Medžiaga: PP/Švino Stiklo.

- Dydis: 10.5 x 4,3 x 4,3 cm.

- Svoris: 122g/vnt.

- Pagamintas iš aukštos kokybės švino stiklo, lengvai valomas, nešvarumai & atsparus vandeniui.

- Sidabro prisukama bžūp už sandariai seal & perkošti ir užpilkite purtyklės.

- Naudoti mūsų aikštėje stiklainių organizuoti prieskoniai, prieskonių, druskos, pipirų, prieskoninių žolelių, "PASIDARYK pats" projektai ir daugiau!

- Tai elegantiškas rinkinys buvo sukurtas, kad puikiai atrodys bet kokio stiliaus virtuvė, išleisti 12, mėgstamų prieskonių ranka.

- Šiltas Patarimas: Gerbiamas pirkėjas, dėl apšvietimo efektas, monitoriaus šviesumą, rankinis matavimas ir kt., gali būti, kad kai kurie šiek tiek skiriasi spalva ir dydis tarp foto ir tikrąjį daiktą.Nuoširdžiai tikiuosi, kad jūs galite suprasti!Ačiū!

Pakavimo sąrašas

12 x Prieskonių Jar

Žymos: didelio ploto stiklo stiklainius, stiklainiu, pagardų butelis mažas, skirtingų stiklo taros, prieskonių langelis konteinerio, galoną, butelių stiklo, pasukti prieskonių jar, prieskonių plieno, stiklo, spalvoti stikliniai prieskonių indeliai, Jar.

  • Funkcija: Eco-Friendly
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Žolė & Spice Įrankiai Tipas: Kita
  • Modelio Numeris: Prieskonių jar
  • Sertifikavimo: CIQ
Papildoma informacija