Hummingbird Paukščių Lesyklėlę Lauko Apvalus Vandens Tiektuvas Kabo Paukštis Tiektuvą, Skirtą Sodo Namų Hummingbird Vandens Tiektuvas Lengva Valyti
€13.43 €8.19

Hummingbird Paukščių Lesyklėlę Lauko Apvalus Vandens Tiektuvas Kabo Paukštis Tiektuvą, Skirtą Sodo Namų Hummingbird Vandens Tiektuvas Lengva Valyti

1 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w161290

Savybės:

Patogus

Šis paukštis tiektuvą turi kelis pašarų angos ir nuimamas dangtis leidžia valymo ir pridedant maisto patogiau.

Kabo dizainas

Šis paukštis tiektuvą yra geležinis kablys lengva kabinti, ir gali būti pakabinti įvairiose lauko vietose, pavyzdžiui, soduose, balkonai, tvoros ir kt.

Tvarios medžiagos

Šis paukštis tiektuvą yra pagamintas iš plastiko, aukštos kokybės medžiagos, lengvai deformuojasi, atsparus korozijai ir ilgaamžiai.

Puiki dovana

Šis paukštis tiektuvą yra aukštos kokybės medžiagos ir mielas ir mažas išvaizdą.Tai puiki dovana šeimai ir draugams, kurie mėgsta paukščiai.

Taikymo sritis

Šis paukštis tiektuvą gali būti plačiai naudojami gyvenamosiose patalpose, sodų, parkų ir kitų vietų, leidžia stebėti paukščių iš arti.

Techniniai duomenys:

Tipas: Paukščių Lesyklėlę

Kiekis: 1pc

Spalva: Raudona

Medžiaga: plastikas

Gaminio dydis: 24*19.5*19.5 cm/ 9.43 *7.66 *7.66 colių(L*W*H)

Svoris: 300 g/ oz 10.58

Pakuotė:

1*Paukščių Lesyklėlę

1*Geležinis kablys

1*Pakuotės Dėžutė

Žymos: paukščių narvas vielos, voverė maisto finansuojančiojo, papūga virvė, voverė feeder "pasidaryk pats", pilkas perlas pakabukas, lapų perukas, didelis voverė finansuojančiojo, sagė dvivietis vadovas, paukščių lesyklėlę, papūga.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Funkcija: Kita
Papildoma informacija