1pcs Naujas Prekės ženklas Šviesolaidinių Kabelių Linijos Aplinkkelio Jungtis Pluošto Male & Female Kabelio su Adapteriu Įrankis
€12.31 €8.74

1pcs Naujas Prekės ženklas Šviesolaidinių Kabelių Linijos Aplinkkelio Jungtis Pluošto Male & Female Kabelio su Adapteriu Įrankis

0 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w161057

Bruožas: Daug vyresnio amžiaus automobilių daugiausia naudojasi DAUGUMA sistema, ir todėl, kad labiausiai sistemos modulis yra serija ryšį priežiūros procesą, kai nepavyko iš modulis labiausiai sistema, jis gali sukelti visa sistema nedirba, tokiu atveju jūs galite pakeisti modulio serijos ryšio linijos nustatyti ir patvirtinti darbo sąlygos.

Techniniai duomenys:

Jei jūs patenkinti kaltes audio CD ir navigacijos sistemos, garso CD neveikia, navigacijos dažnai yra sugadintas, ir visada tuščią ekraną, jis gali sukelti žalos telefono modulis.

Prašome rasti optinio pluošto vadovas telefono ryšio modulis ir ištraukite jį, ir prisijungti optinio pluošto linijos atšaukti telefono funkcija, taip kad, galite tęsti darbą.

Modulių sujungtas transporto priemonėje M. O. S. T žiedas yra: CD Keitiklis, Vaizdo Ekranas, GPS Navigacija, Mobilus Telefonas, Bluetooth ir Balso Atpažinimas, Stiprintuvas ir Skaitmeninis/FM/AM Imtuvas.

Jei norite pašalinti vieną iš šių modulių iš optinio pluošto žiedas remonto ar gedimų diagnostikos jums reikės tai moterų Tyco (TE) jungtis, adapteris ir optinio pluošto apeiti linijos kabelio uždaryti M. O. S. T žiedas ir išlaikyti likusius modulius ant žiedo.

Ji taip pat gali būti naudojama diagnozuoti gedimus, sistemingai pašalinti modulius iš žiedo ir įdėjimas šis adapteris linijos apeiti modulis.

Suderinama: vokietijos automobilių kaip Porsche, VW, BMW, Audi, Mercedes-benz

Pakuotės Turinys:

1 x Šviesolaidinių Kabelių Linijos Aplinkkelio Jungtis

Pastaba: - Prašome leisti nedidelius klaidų, dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

- Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.Prašome atkreipti realus, kaip standartas.

SHIPPMENT

1.Visi produktai bus pakuojami profesionaliai

2.Mes atsiųsime savo sklypų 7 darbo dienas po apmokėjimo patvirtino.

GARANTIJA

1.Vienerių metų garantija visiems mūsų gaminiams ir viskas bus išbandyta, gerai griežtai prieš pristatymas.

2.Jei nesate patenkintas, kai jūs gaunate produktus, prašome grąžinti ją per 30 dienų pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.

ATSILIEPIMAI

1.Jei jus tenkina mūsų produktą ir survice,prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždučių apžvalga;

2.Jei esate nepatenkinti mūsų paslaugų ar kitos problemos,prašome susisiekti su mumis prieš paliekant atsiliepimus, ir mes galėsime išspręsti problemą iš karto.Ačiū!Recommened pardavėjas Puikus produktas, Greitas pristatymas.Jūsų paramos ir supratimo bus dėkingi!

Žymos: Apeiti, pop magnetinio lizdas, skaidulų kilpos, koperis garso lizdas, corolla garso lizdas, variklis nissan, platforma bandymas, optiniai stiklai shi, optinis lizdas lc, apeiti automobilį.

  • Prekės Pavadinimas: lossmann
  • Suderinamas: Vokietijos automobilių kaip Porsche, VW, BMW, Audi, Mercedes-benz
  • Elemento Tipas: Kabeliai, Adapteriai & Lizdai
  • Elemento Dydis: 15*15*2cm
  • Prekės Svoris: 30g
  • Specialios Funkcijos: Šviesolaidinių Kabelių Linijos Aplinkkelio Jungtis
Papildoma informacija