Mandala per Pusę Sienos Lipdukas Namų Dekoro Kambarį Nuimamas Vinilo Lipdukai Meditacija Joga Sienos Meno Lipdukai Freskos D261
€11.18 €8.60

Mandala per Pusę Sienos Lipdukas Namų Dekoro Kambarį Nuimamas Vinilo Lipdukai Meditacija Joga Sienos Meno Lipdukai Freskos D261

1 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w160826

Sveiki atvykę į mūsų Parduotuvėje !

Prašome perskaityti gaminio aprašymas ir jaustis laisvai susisiekite su mumis į visus klausimus!

Dydis : 84 cm pločio x 42cm aukštas/ 112 cm pločio x 56cm aukščio

~~ APIE PRODUKTĄ ~~ * Šis produktas yra vienas laiko taikymo.Lipdukai yra nuimamas , tačiau nėra daugkartinio naudojimo . * Mūsų lipdukai yra gaminami naudojant aukštos kokybės nuimamas vinilo ir yra custom sumažinti kai pirko. * Mūsų nuimamas aukštos kokybės matinis vinilo lipdukai, kai kreipėsi į sieną ieškoti tapytas! * Nuimamas sienos lipdukai gali būti taikomos beveik visų švaraus, lygaus, dulkės ir riebalai, laisvasis paviršius. * Dydis lipdukas gali būti šiek tiek didesni, kad parodyti jums visas detales.

Kaip naudoti

1.Sienos Lipdukas-1 vnt ;Perkėlimo Plėvelė - 1 vnt;Žirkliniai -1 vnt;Kortelės -1 vnt.Įsitikinkite, kad jūsų ekrano paviršius yra švarus ir skaidrus drėgmės, tepalų ir dulkių.

2.Lazdelės su perkėlimo plėvele ant dizainas, nesukuriant burbuliukų, kiek įmanoma,tada sunkiai jį vėl ir vėl su savo kortele.

3.Atsargiai išimkite perdavimo filmas, su decal dizaino detalėmis nuo pagrindo popieriaus.Apversti ir pašalinti likusias pagrindo popieriaus.

4.Atidžiai vieta dizainas ir plėvelė ant ekrano paviršiaus.Naudojant savo kortelę, sunkiai dizaino tvirtai per plėvelę, nuo centro projektavimo link kraštų.Atsargiai išimkite perkelti iš kino lipdukas.

5.Padaryta (galite supjaustyti į gabalus, kaip reikia.)

Laivybos ir Pristatymo Laiką Mes laivas visame pasaulyje.Prekės Apdorojimo Laikas: Dažniausiai, prekės gali būti vežamos per 2 iki 7 darbo dienų.Tranzito laikas ir Pristatymo laikas gali skirtis, priklausomai nuo to, kur esate ir kur yra jūsų paketas yra iš,, taip pat laivybos metodą.Taip pat, pristatymas gali būti atidėtas dėl atostogų ar stichinių nelaimių.Prekės yra vežamos iš Kinijos, oro paštu, paprastai pasiekti dauguma šalių per 15 iki 30 darbo dienų.Ir punktai pasiekti šalyse kaip JAV, Australija per 7 25 darbo dienas.

Atsiliepimai ir Jūsų pasitenkinimas ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.Labai jums ačiū!Prašome leiskite mums žinoti, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Mes nuoširdžiai tikimės, kad pirkėjai gali suteikti mums galimybę išspręsti visas problemas, ir mes stengiamės patenkinti savo poreikius.Mes sąžiningas pardavėjas.Jūsų pagarbą mums bus labai dėkingi.Ir mes palikti teigiamą atsiliepimą, kad visi pirkėjai.

Žymos: nuotraukos mandala, plakatas mandala, durų mandala, raundas mandala, miršta mandala, dekoro mandala, laiškas mandala, daug mandala, didelis mandala, organizatorius mandala.

  • Scenarijus: SIENOS
  • Modelio Numeris: D261
  • Medžiaga: PVC
  • Temos: modelis
  • Prekės Pavadinimas: ZINIAN
  • Specifikacija: Single-piece Package
  • spalva: 20 Spalvų
  • Stilius: Modernus
  • Klasifikacija: Grindų Lipdukai
  • modelis: Plokštumos, Sienos Lipdukas
Papildoma informacija