Kalėdų Teleskopinis Megzti Beveidis Lėlės Stovi Kelia Lėlės Kalėdų Senelio Lėlės Puošybos Festivalis Šalis Kabinti Lėlės Dekoro &
€11.34 €7.71

Kalėdų Teleskopinis Megzti Beveidis Lėlės Stovi Kelia Lėlės Kalėdų Senelio Lėlės Puošybos Festivalis Šalis Kabinti Lėlės Dekoro &

1 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w158680

Specifikacija

Produkto pavadinimas: Kalėdų ištraukiama lėlės

Prekė: GM89629 teleskopinis

Dydis: Ruožas: 52*15 cm, trauktis: 42*15 cm

Medžiaga: Akrilas + poliesteris

Funkcija

♥Pagaminti aukščiausios kokybės ir natūralios medžiagos, patvarus ir ilgalaikis naudojimas, ne nyksta ir eco-friendly.

♥Papuošalai: gnome yra puikus namų puošybai.Papuošti jūsų namų, įdėti juos į savo kambarį ir papuošti savo kambarį, pavyzdžiui, stalas, staliukas, sofa-lova, spinta, lentyna, valgomasis stalas, lovos, ji taip pat naudojama suknelė Kalėdų eglutė.Tegul jūsų namo(patalpos) turi dar vieną vaizdingoje vietoje.

♥Rankų darbo: Kiekvienas nykštukas lėlės yra pagamintas iš aplinkai nekenksmingų medžiagų, taip skiriasi du turės, kai kurie skirtumai dydis ir svoris.Jų graži išvaizda, yra labai populiarus su vaikais, ir tai yra taip pat geras pasirinkimas, vaikų dovanos.

♥Kojos yra ištraukiama, pratęsimo dydis: 52*15 cm, sumažėjimas dydis: 42*15 cm

♥Folkloro, Gnome apsaugai namų ir apsaugoti žmones nuo nelaime.Ji atneša laimę į šeimą ir yra laikomas sėkmės.Jūs galite naudoti ją sužinoti jūsų vaikus istorijos ir covey džiaugsmo.

♥ Specifikacijas ir medžiagos: skrybėlę yra 19 cm aukščio nuo apačios į viršų, ir 4 cm pločio.Statulėlės kūnas ir skrybėlę, yra pagamintas iš minkštos manė, pliušinis nosies, ląstelienos balta barzda, ir ūgio kepurę kelia.

♥Neįvykdyti Valentino Dovanos: Mūsų valentino glamuras yra puikus dydžio, formos ir spalvos derinius.Tai būtų stiprina draugystę jūs ir jūsų mylimi žmonės

♥Įdomus ir švenčių: Šios Kalėdos būtų puikus papildymas bet Švenčių dekoravimas.Jis taip pat puikiai kaip dovana savo šeimos ir draugų.

paketą, įskaitant

1*chrismas lėlės

Žymos: čakrų miner, žvakė viko 3, vairuotojo v59 hd, brūkšnys cam saab, padengti es1 533, bžūp turėklai, bnc lizdas rg58, čakrų lotus, audiniai vixen.

  • Pakavimas: Jokių Dovanų Dėžutė
  • Modelio Numeris: Kalėdų ištraukiama lėlės
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Rinkinys Tipas: No
  • Tipas Didmeninės: No
Papildoma informacija