Šukos Hairbrush Nukreipimo Saugus Atlicināt Gali Paslėpti Konteinerių Laikymo Dėžutė Už Pinigus Papuošalai
€5.80 €3.94

Šukos Hairbrush Nukreipimo Saugus Atlicināt Gali Paslėpti Konteinerių Laikymo Dėžutė Už Pinigus Papuošalai

0 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w156397

Kulka Taškų:

1、Vertybių Saugojimas: šukos gali paslėpti arba saugoti savo vertybes.Atskleisti varžtus ant šukos rodyti paslėptus atlicināt perdavimo saugumą.Paslėpti jūsų stuff visiškai paslėpti, saugus, tai gali būti, pavyzdžiui, hairbrush.

2、Lengva Atlikti: Saugūs namuose, arba iš namų.Kelionės perdavimo seifai, todėl jums nereikia mokėti dėmesį į vertybes.Buveinės nuslėpė seifai padaryti ją lengva paslėpti pinigus, flash diskai ar svarbius failus, Ji niekada nebuvo taip paprasta.

3、Padoraus Talpa: paslėptų kamerų yra pakankamai didelis, kad surengti dideli doleris vekseliai ir juvelyrinių dirbinių.

4、Daugiafunkcinis Perdavimo Saugus: Kartu su savo higienos reikmenų ir pakankamai, kad iš tikrųjų ją naudoti.Niekas negali žinoti, ką jis iš tikrųjų reiškia.

5、Platus: Laikyti vertingų daiktų, raktus, pinigus ir kitus daiktus, kad jūs nenorite, kad kas ištraukti.

Specifikacija:

Svoris: apie 90g

Įpakavimas: pakuotas

Spalva: violetinė, juoda, vyno raudona

Medžiaga: plastikas

Talpa: 50ml

Sandėliavimo scena: spinta, stalas, automobilių, vonios, miegamojo, stalčių, gyvenamasis kambarys, nešiotis, vonios kambarys, balkonas

Pakavimo Sąrašas:

1*šukos saugojimo dėžutė

Žymos: paslaptis compart, konteinerių kvapas, paslaptis atlicināt, 5oz kolbą, medvilninio tampono turėtojas, šukos saugojimas, šukos turėtojas, lauke šukos, gali atlicināt, dėžutė kavos medienos.

  • Prekės Pavadinimas: AIHOME
Papildoma informacija