Qianyinuo Geriausios Kokybės Elektroninis Vairo Užraktas eksploatuoti netinkamų transporto priemonių/ESL Motorinių J518 Už Touareg Cayenne A8 Phaeton
€27.72 €24.67

Qianyinuo Geriausios Kokybės Elektroninis Vairo Užraktas eksploatuoti netinkamų transporto priemonių/ESL Motorinių J518 Už Touareg Cayenne A8 Phaeton "Bentley"

0 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w155699

Produkto Aprašymas

Elektroninis Vairo Užraktas eksploatuoti netinkamų transporto priemonių/ESL Motorinių J518 Už Touareg Cayenne A8 Phaeton "Bentley" - Dalies numeris: J518 - Naudoti Fix Požymis: Ji ateina, kai prietaisų skydelyje žiburiai ne įjungti, vairo negali būti atrakinta, automobilis nebus pradėtas, ar kitų auto dalys nėra reakcija, kai uždegimo raktelį .

Dėmesio 1.Prašome rasti profesionalus automobilių techninės priežiūros darbuotojai suvirinimo . 2.Netinkamo įrengimo gali lengvai sukelti žalą.negali gerai dirbti. 3.Jei yra problemų diegiant, prašome susisiekti su mumis kaip įmanoma greičiau.Mes turime profesionalių inžinierių išspręsti problemas už jus.Taigi, prašome nesijaudinkite apie paliekant blogas atsiliepimai,mes vertiname jūsų atsiliepimus.Dėkojame už jūsų paramą ir pasitikėjimą!

Savybės

Tylus, galios pakankamai kietas, patvarus ir aukštos kokybės.Taikoma:2002-2011year

OEM:

A8(4E0 907 181C, 4E0 907 131 L) Touareg Cayenne "Phaeton " Bentley": 3D0 909 137 F 3D0 909 137 D 3D0 909 139 A 3D0 909 135 M, Skersmuo: Approx27mm Ilgis: Apie 75mm

Pakuotė

1pc * Vairo Užraktas Motorinių Patarimai (I):

1.Jokios montavimo instrukcijos, Produktų diegimo reikalauja profesinės priežiūros gamyklos ir personalo specialistams įdiegti.

2.Prieš jį pirkti,įsitikinkite, kad turite ypatingų litavimo įrankių, įrenginių ir elektronikos surinkimas/išardymas ir labai gera litavimo įgūdžiai.Jei

kažkas negerai, montavimo metu ir jis neveikia, susisiekite su manimi ir aš padėsiu jums.

3.Jav siūlo daug perka, kad duos jums gražus kainos.

4.Prašome palyginti savo pirminę išvaizdą su mūsų nuotraukos prieš perkant ir susisiekite su mumis nustatyti tinkamą modelį, siekiant užtikrinti, kad tai teisingas jūsų automobilį.Patarimai II:

a) Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.b) patikrinkite, ar su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti. Sugrįžti Ir Grąžinimo Politika

Mes darome viską, kad tarnauti mūsų, kiekvieno, kliento, geriausias, kad mes galime.

1.Mes siūlome 14 dienų arba 30 dienų grąžinimo politika .Pls susisiekti su mumis per 14 dienų arba per 30 dienų nuo gaunate prekes, jei norite grįžti .

2. Visos grąžinamos prekės Turi Būti originalioje pakuotėje ir jūs Turite pateikti sekimo numerį , savo www.laiptaiidangu.lt ID ir grįžti reaso nr .Nuotraukos aprašymas yra geriau.

3.Prekes, kurios yra sugadintas komponentai nėra grąžinami.

4. Mes grąžinsime Visą Sumą, nuo elementą į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai užbaigti.Ir po tiek Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.laiptaiidangu.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

5.Visų grąžinimo pašto išlaidas, bus atsakingi pirkėjai, bet kokiomis aplinkybėmis.Mes negalime sau leisti bet prarado dėl pirkėjo neigiamas paskelbti, kuri veda į paketą sunaikinti ar muitinės vežėjas ir grąžinimo išlaidas ji.

Mes padarysime viską, kad suteikti jums geriausias paslaugas, siekiant padėti jums išspręsti jūsų problemas.

Žymos: obd 2 kodas, rs5 stilius, "android" diagnostikos įrankį, obd2 viecar, audi a6 4g dinamiškas posūkio signalo, v22, audi raktas fob atnaujinti, audi r8 veidrodis, a6 c6 vairas, carly kodas.

  • Modelio Numeris: Variklis J518 Už Touareg Cayenne A8 Phaeton "Bentley"
  • Medžiaga: Aliuminio
Papildoma informacija