720ml Sporto, Vandens Butelį, Didelės Talpos Silikono Šiaudų Lauko Dviračių Sporto Žvejybos Virdulys Nuotėkio Įrodymas, Sporto Nešiojamų Gėrimų Puodelis
€8.14 €5.70

720ml Sporto, Vandens Butelį, Didelės Talpos Silikono Šiaudų Lauko Dviračių Sporto Žvejybos Virdulys Nuotėkio Įrodymas, Sporto Nešiojamų Gėrimų Puodelis

0 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w155458

72345 Pardavėjo Rekomendacija

72345 Pardavėjo Rekomendacija

? Sveiki, Draugai.Sveiki atvykę į mano parduotuvę

Mes paramos dropship/didmeninė, kviečiame susisiekti su mumis norėdami gauti daugiau informacijos

Aprašymas:

1. Šis gimnastikos vandens butelių yra gaminami iš geros kokybės patvarus toksino nemokamai maisto kokybės plastiko, kuris yra saugus jūsų kūnui ir aplinkai.

Perdirbamų,daugkartinio naudojimo,ir grūdintas suteikia jums sveiką ir pigesnis variantas, nei į butelius išpilstyto vandens, todėl tai puiki dovana.

2. Atrodo ir veikia geriau, nei bet kuris kitas nešiojamų sporto vanduo buteliuose!Flip viršų dangtis ir maisto kokybės silikono žiedas,

dviguba apsauga atnaujinti nepralaidi vandeniui efektas yra skirtos įsitikinkite, kad nėra nutekėjimo/vandens lašas

3. 720ML-didelės talpos vandens butelis yra puikus gyvenimo kelyje,puikiai į savo puodelio laikiklis ar vandens buteliuko dviratį narve.

Šis vandens butelis gali būti naudojami ne tik suaugusiems,moterims ir vyrams,bet ir vaikams,mergaitėms ir berniukams

4. Atsidaro lengvai su viena ranka, platus burnos anga yra lengva gerti ir daug lengviau išvalyti, ji ateina su švariu teptuku.

Šios kelionės vandens butelis yra puikus fitneso, treniruoklių salė, išvykos pėsčiomis, bėgimas, joga, treniruotės, kelionės ir kasdieniniam naudojimui.

Specifikacija:

Pavadinimas: Sportas butelis

Talpa: 720ml

Medžiaga: Tritan

Žymos: sporto buteliai, puodelis su šiaudų, vaikai vandens bottl, sporto, vandens puodelis, bottl vandens, metalo galonų vandens butelis, dviračių butelis cotelo, raagi vandens butelių, valgykloje vandens butelį, sporto salė, japonijos arbatinukas.

  • Prekės Pavadinimas: LOOZYKIT
  • Talpa: 701ml-800ml
  • Kilmės: KN(Kilmės)
Papildoma informacija