Grynos A klasės Garso Diskretusis Komponentas Veiklos Stiprintuvo HiFi AUDITORIJĄ Preamplifier Op Amp Chip Atnaujinti ADC LRC VPK T0995
€21.59 €15.11

Grynos A klasės Garso Diskretusis Komponentas Veiklos Stiprintuvo HiFi AUDITORIJĄ Preamplifier Op Amp Chip Atnaujinti ADC LRC VPK T0995

0 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w153920

vardas, pavardė]: grynai A klasės, karščiavimas, atskiras op amp atnaujinti ADC, LRC, VPK preamplifier

[Dydis]: Ilgis 21.6 MM Plotis-21.6 MM Aukštis reiškia, kad faktinė pirkimo aukštis.

[Įvesties įtampos]: ±5-20V

[Išėjimo įtampa]: ±3-18V

[išėjimo įtampos kritimą]: 1,5 V

[srovės diapazonas]: 0-200ma

[Maksimali galia]: 2 w

[savarankiškai vartojimo galia]: 0.5 w

[Statinis srovės suvartojimas]: 10ma

[Įvesties varža]: 1MΩ

[Įvesties Srovė]: 5uA

[didinimo tikslumo]: 0.01%

[Dažnių diapazonas diapazonas]: 0-500Khz (visiškai be iškraipymų)

[Slėgio lygis]: 8V/jav

[Pralaidumo]: 5Mhz

[Modulio Funkcijos]: Aukšta įtampa, didelis stabilumas, didelio tikslumo, didelės galios, moduliai yra pagaminti iš aukštos kokybės komponentai, visiškai didesnis nei gyvenime garsiakalbiai.

[Privalumai atskyrimas]:

Kiekvienas tranzistorius op amp veikia linijinis regione, kad garso stiprinimas yra puikiai linearized, ir nėra jokio skirtumo, nužudė norma, kurį sukėlė įtampa.Tai yra priežastis, kodėl aukšto dažnio yra ne šiurkštus.

Tai op amp naudoja priekiniai, viduriniai ir galiniai trečiojo lygmens Darlington struktūros stiprinimo grandinė, ne tik, kad įvesties didelės varžos.Ir kiekviename etape amplifikacijos reakcijos laikas yra labai greitas.

Kadangi kompensacijos kondensatorius pridėta į op amp, grandinės, nuoseklumą žemų dažnių stiprinimas yra puikiai suderinta, ir nėra jokių problemų, kad žemo dažnio stiprinimo kompensacijos laiko nepakanka.Tai yra gilesnes priežastis, kodėl žemo dažnio yra daugiau galingas.

Yra daug paslapčių, už brangius stiprintuvus, kad nereikia integruotą op amp, su diskrečiųjų prietaiso nustatymas linijinis stiprintuvo išėjimo.Priežastis yra ta, kad integruota op amp atliekamas gabalas silicio, kuris turi tą privalumą, aukštos integraciją, bet taip pat turi trūkumų.Nes kryžiaus vamzdelį, ant silicio plokštelių yra ne tas pats kaip beta vertė vertikalus vamzdelis, tai yra labai sunku pridėti rezistorius ant silicio plokštelių, ir atskiras įtaisas, op amp tiesiog sudaro šį trūkumą ir yra puikiai subalansuotas.

Atnaujinti VPK, preamp, iššifruoti, amp

A tipo stiprintuvo schema, garsas yra švelnus ir saldus, bosas yra storas, artimųjų garsas yra traškus, ir didelio garso nėra griežta.

Gali pakeisti NE5532, LME49720HA, AD827, OPA2604, OPA2111, JRC02, AD797AN, NE5534AM ir kitų vienos ir dviejų op-amps

Žymos: "bluetooth" nobsound, hifi fet stiprintuvas, headphon amplifi, es9038q2m valdyba, hifi stiprintuvas, ak4493, fi stiprintuvas hifi, vpk, garso gd vpk, amplifi garso.

  • Modelio Numeris: Diskretusis Komponentas Veiklos
  • Sertifikavimo: NĖRA
  • Prekės Pavadinimas: Kaisaya
  • Pakuotė: No
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Maksimali Galia Vienam Kanalui: NE GALIA
  • Tipas: Diskretusis Komponentas Veiklos
Papildoma informacija