Naujas originalus printhead už Bizerba KH-800 terminio spausdinimo galvutė KD2002-CF41B (2
€48.74

Naujas originalus printhead už Bizerba KH-800 terminio spausdinimo galvutė KD2002-CF41B (2") KH800

2 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w153611

Naujas originalus printhead už Bizerba KH-800 terminio spausdinimo galvutė KD2002-CF41B (2") KH800

Pristatymas metodas : EMS iš Taivano 7-10 dienų atvyksta ar Tarptautinių paketinių iš Taivano

Minimalus kiekis :1 vnt

Garantija :3 mėnesių garantija.

Pastaba :Mieli tarptautinių Klientų,Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.Ačiū už palaiko ir pasitiki mumis.Mes visada siekiame pasiūlyti klientui geriausias paslaugas ir aukštos kokybės produktus.Jūsų pasitenkinimas yra mūsų prioritetas!kai jūs pirkti jokių priedų mes turime išbandyti visus mūsų dalis, prieš paruošta siųsti,,, kai jūs perkate power board ir tvirtinimo blokas, prašau, duok man jūsų reikalaujama įtampa, statuso, ar kitų detalių.

Reglamento ir pasiūlymų:

(1) Mes priimame tik Ali-mokėti čia..

(2) Jei jums reikia norint didelis kiekis, prašome susisiekti su mumis el. paštu, mes suteiksime jums geriausias nuolaida.

(3) Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų yra pirkėjo atsakomybė.

(4) Mūsų laivybos metodas yra nemokamas pristatymas Kinija paštu, oro paštu, atvyksta metu yra 15-60days,kai kas šalyje turi daugiau kaip 60days , Pardavėjas nėra atsakingas už prekių pristatymo metu, Ji teikia vežėjas, išskyrus Švenčių dienomis, ir gali skirtis priklausomai nuo paketo ir paskirties.Jeigu pristatymas vėluoja, arba elementai yra pažeista tranzitu, prašome elektroniniu paštu mums.

(5) Jei jums reikia kitų laivybos metodą,prašome susisiekti su mumis,mes galime suteikti šias laivybos būdas: DHL,EMS,UPS,TNT, "FEDEX".

Atsiliepimai:

A. Klientų pasitenkinimas yra labai svarbus mums.Prašome nedvejodami palikti jokių neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys iki susisiekite su mumis .Neigiamų atsiliepimų nėra geriausias būdas išspręsti bet kokią problemą.Galime dirbti kartu, siekiant išspręsti bet kokius ginčus.

B. Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų mokesčių bus iki varžytinių ar pirkti.

C.Prašome pateikti mums postive atsiliepimus, jei esate patenkinti produkto.Mes pasistengsime atsakyti jums į bet kokį klausimą, per 24 valandas ir pabandyti gurantee prieš jums palikti atsiliepimą.

Žymos: popsocket, marshmello kaukė, antistress, nike, mini garsiakalbis, hoverboard, krepšys, g-shock, mi, vadovas šilumos.

  • Modelio Numeris: KH-800
  • Prekės Pavadinimas: 4UXUGUANG
Papildoma informacija