12V 600W/400w/300w & Veržlė ir Šildymo Elementas ir Aksesuarai Saulės kaitinimo Elementą, 1 COLIO BSP DC Įsukite
€15.55 €12.91

12V 600W/400w/300w & Veržlė ir Šildymo Elementas ir Aksesuarai Saulės kaitinimo Elementą, 1 COLIO BSP DC Įsukite

3 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w152737

Kaitinimo Elementas ir Aksesuarai 12V 600W/300w Elementas & Veržlė Saulės kaitinimo Elementą, 1 COLIO BSP DC Įsukite

Specifikacija:

1. Medžiaga:SUS304

2. Elementas vamzdelio Skersmuo: 8mm

3. Vamzdis Bendras Ilgis: 220mm

4. Volt&W:12v&600w/300W

5. T hread:1"BSP

6. Priedai Sienelių Storis: 3mm

7.LocknutThickness:5.7 mm

Iki mokėjimo, prašome palikti pranešimą jums reikia BSP tipo ar NPT tipo, jei ne bus atsitiktinai, siųsti.(Paprastai JAV, Kanada ir Meksika siųsti NPT, kitų sričių siųsti BSP)

Prašome tiesiogiai susisiekti su mumis individualų užsakymą!

Apie Laivybos:

1. Mes tik laivas elementą prie specifinių ir patvirtino, adresas pateiktus klientų užsakymus.Prieš jums mokėti, prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas, pirkimo rungtynes adresas norite mums laivas.

2. prekės bus išsiųstos per 5 darbo dienas gavus apmokėjimą (Išskyrus Savaitgalį ir Švenčių dienomis),

3. Mes siūlome sekimo numerį (kurjerių numeris), kad jūsų tikrinimas, tokiu būdu, jūs žinosite, į procesą savo sklypo.

4. Mes nesame atsakingi už bet kokius importo mokesčių, muitų, mokesčių ar muitų nedelsiant.Pirkėjas negali reikalauti atšaukti aukciono arba prašyti grąžinamosios išmokos pagal šią situaciją.Prašome patikrinti su savo vietos vmi IKI pasiūlymų.Tačiau dauguma mūsų daiktų, gali pasiekti, kad pirkėjai be jokių mokesčių.

Apie Mokėjimą:

Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

Apie Garantija:

Kaip mes pažadėjo, jei yra kokių nors pakenkti ar sunaikinti, kai gauna savo daiktus, mes išsiųsti naują ar grąžinimo, kaip jums patinka.Bet iki to, mums reikia, kad jūs su mumis bendradarbiauti, imtis nuotraukas, kai jūs jį gauti, tada pateikite mums įrodymų.Tikiuosi, jūs galite tai suprasti.

Apie Atsiliepimą:

1. Prašome nedvejoti ir susisiekti su mumis bet kuriuo metu jūsų patogumui.

2. Prašome suteikti mums galimybę išspręsti bet kokią problemą, Grįžtamasis ryšys yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad bus stengiamės, kad išspręstumėte problemas

Pastaba: Kadangi kaitinimo viela viduje šildymo vamzdis yra pagamintas iš OCr25A15, kuri yra Magnetinis, todėl normalu, kad elementas gali būti adsorbuoti pagal magnetas.Vamzdžio paviršiaus medžiagos yra pagamintas iš nerūdijančio plieno 304.

Žymos: automobilių šilumos, benzinas vandens šildytuvas 12 v, ih indukcijos šildytuvas, 12v benzinas šildytuvas, ceraramic kaitinimo elementas, ten saulės vandens šildytuvas, šildytuvas dyzelinis šildytuvas 2kw, airfryer priedai, elektros, servo grindų šildymas, elementas šilumos.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas: DERNORD
  • Tipas: Elektrinis Vandens Šildytuvas Dalys
Papildoma informacija