10W LED Šviesos lempos šviesos srautą galima reguliuoti WIFI lemputė 120V AC 220V Smart WIFI lengvas Darbas Su
€16.80 €8.07

10W LED Šviesos lempos šviesos srautą galima reguliuoti WIFI lemputė 120V AC 220V Smart WIFI lengvas Darbas Su "Google" pradinis LED Bombilla Ampulä-E27 E14, B22 E26

2 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w151975

10W LED Šviesos lempos šviesos srautą galima reguliuoti WIFI lemputė 120V AC 220V Smart WIFI lengvas Darbas Su "Google" pradinis LED Bombilla Ampulä-E27 E14, B22 E26

Sepcification: 1)Įtampos:AC85-265V 2)Vatų:10W (RGB:4.5 W Balta:6W) 3)WIFI Tyep:Wi-Fi 2.4 GHz IEEE 802.11 b/g/n 4)Lemputė Bazė: E27 B22 E26 E14 5)Produktai Dydis: 70*120MM 6)Produktų Tarnavimo laikas:≥30000H 7) APP pavadinimas : Smart Gyvenimo 8) Medžiaga: AL+PC Pareigos: a.RGBW Tamsos 16 milijonų šviesos spalvas galima rinktis.b.Mobilbe Belaidžio WiFi kontrolės ,Ultra-long distance nuotolinio valdymo pultu.c.Laikas pereiti, nedelsiant jungiklis, Įjunkite šviesą iš anksto,pabusti šviesos d.Darbas su "Amazon" alexa , "Google " pradinis", "Apple" IFTTT ir kt.e.Įrengimas ir Grupės countrol labai lengva.

Garantija Ir Pastaba

Tik Paramos 2.4 GHz "Wi-Fi", O Ne Remti 5.0 GHz "Wi-Fi".Iki 30.000+ gyvenimo trukmė ir sutaupo iki 80% energijos, Susisiekite su mumis, jei turite kokių nors problemų, apie lemputes, mes tikrai suteiks jums patenkintas paslauga.

Smart APP "WIFI" Kontrolės

Ten Tiesiog atsisiųsti nemokama programa: Smart Gyvenimo ar Tuya Protingas.Galite nustatyti tvarkaraštį, lemputės, ir tinkinti savo šviesos sistemos.Pavyzdžiui,ten gali nustatyti šviesos ateiti įjungti arba išjungti nustatytu laiku.Ir kontroliuoti šiuos smart lemputes per jūsų balso su "Amazon" Alexa, Google "Asistentas" Siri " ir IFTTT.Tik duoti komandą įjungti/išjungti arba dim/gyvinti lempa.

Suderinama funkcija

Fcmila smart lemputė gali kūrinių su "Amazon" Alexa " ir "Google" Namuose balsu.Jūs galite kontroliuoti savo smart asistentas keisti spalvas iš 16 milijonų spalvų, be vargo rankiniu būdu, naudojant mobilųjį telefoną.Visoms funkcijoms atlikti, naudojant smart balso asistentas.

Grupė arba bendrosios valdymo funkcijos

Ten galite sukurti grupę visiems smart lemputė ir valdymo visi juos tik vieną komandą.

RGBW Pasirinkimo Funkcija

Ten gali reguliuoti 16 milijonų spalvų.Naudoti "Smart Gyvenimą" app įdiegta į jūsų išmaniųjų telefonų ar planšetinių kompiuterių, pakeisti spalvą, kurią norite remiantis RGB ratas parodė PROGRAMĖLĘ.Ir spalvos ryškumą galima keisti iš tamsios į šviesią.

Long-range Control ir Laiko Funkcija

Parama tolimojo kontrolės lemputė,pavyzdžiui, išjungti šviesos, prieš miega ant lovos, ar kontrolės namuose, atsižvelgiant į kitą miestą.

Prekės Ženklo Istorija

Prašome Atkreipti Dėmesį:

1) Jei norite kad mažiau nei $5,pateiksime kelio numerį, kurį tik reikia stebėti kinijoje,ar mokėti papildomai $1.5 mes galime suteikti takelio numerį, kuris gali būti stebimi iki pristatymo(jei suma jūsų užsakymų daugiau nei $5 mes ne imti $1.5 iš jūsų)ačiū už supratimą! 2) (Pridėtinės Vertės Mokesčio) yra pirkėjo atsakomybė.Tačiau, mes stengiamės kuo mažiau ją trypti. 3) Jei norite, daugiau, greičiau, laivybos būdas,tokios, kaip DHL, EMS.pls susisiekti su mumis. 4) Laivo patvirtino, kad adresai, pirkėjas prašome susisiekti su mumis per pranešimą apie bet kokį pakeitė adresą.

Apmokėjimas:

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO. 2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo. 3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Shippment:

1) LAIVYBOS VISAME PASAULYJE. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2) Nurodymai, apdoroti laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3) Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4) vaizdus, rodomus nėra faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik. 5) PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 6) Jei negavote jūsų siunta per 60days nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 7) Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Grįžti & Grąžinti:

1) Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 7days grąžinti nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje. 2) Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#. 3) Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.laiptaiidangu.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti. 4) Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

Garantija:

1) 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija. 2) Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl www.laiptaiidangu.lt!

Žymos: besiūliai sportinę aprangą, lempos mario, naujovė apšvietimas didelis, lempa led, halogeninės mr11, lempos street, sonoff fob, led varžtas, didelis laikrodis led, dekoro namai.

  • Stilius: Naujovė
  • Įtampa: AC 85-265V
  • Baterijos Tipas: NĖRA
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Sertifikavimo: ce
  • App: smart gyvenimo
  • Yra Lemputės Įtraukti: Taip
  • Korpuso Medžiaga: ABS
  • Šviesos Šaltinis: LED Lemputės
  • Maitinimo Šaltinis: AC
  • Prekės Pavadinimas: FCMILA
Papildoma informacija