JHO Automobilio Priekinės Grotelės Įspėjimo šviesą Atspindintys Lipdukai, Decal 2016 m. Ford Explorer 2017 Bazės XLT Sporto Platinum Automobilių Reikmenys
€6.71 €5.37

JHO Automobilio Priekinės Grotelės Įspėjimo šviesą Atspindintys Lipdukai, Decal 2016 m. Ford Explorer 2017 Bazės XLT Sporto Platinum Automobilių Reikmenys

2 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w151279

Raudona Priekinės Grotelės Įspėjimo Šviesą Atspindintys Lipdukai

Tolimojo atspindys.Multi-kampas pagerinti vairavimo saugumą.

Pasirinktinis Tilptų "Ford Explorer". 2016 m. 2017 Bazės/XLT/Ribotas/Sportas/Platinum

Lengva įdiegti ir pašalinti.Be pakeitimo arba gręžiant reikia.

Gera Dekoracija Grotelės

Ne tik padidinti vairavimo saugumą, bet taip pat ir puikus dekoras lipdukas automobiliui.Automobilis atrodo labiau individualizuotas.

Pagaminti Iš Geros Medžiagos

Raudonos spalvos, su korio tinklo paviršiaus.

Mokėjimo

1. Mes priimame visų mokėjimo būdų, kad išvardyti www.laiptaiidangu.lt. 2. Mokėti muitų, mokesčių ir rinkliavų yra atsakomybė klientams.Produkto kaina NĖRA jokių importo mokesčių.

Pristatymas

1. Mes laivas iš Kinijos į Sandėlį. 2. Visi produktai turės būti išvežti per 3-7 darbo dienas po to, aišku, gautas mokėjimas. 3. Pirkėjai turėtų būti atsakinga už muitinės formalumų, kai pakuotės vyksta pagal vietinius papročius. 4. Pilnas Pavadinimas yra reikalaujama rusijos Paštu.Jei esate iš Rusijos, prašome apie tai. 5. Įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra Teisinga ir Galiojanti iki mokėjimo.

Grįžti

1. Galite grąžinti jūsų nepažeista ir nėra naudojamas produkto pakuotėje ir per 30 dienų nuo tos dienos, kai jį gavo.Jūs gausite VISĄ kompensaciją dėl bet kokios priežasties.Jei grįžimo priežastis nėra kokybės užtikrinimo, grąžinimo, laivybos mokestis yra dėl Klientų. 2. Jei ten kas jokių problemų su mūsų produktus, prašome susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo pirmą kartą prieš atvirą ginčą, mes stengiamės jums padėti.Tai bus sutaupyti daug laiko išspręsti jūsų problemą.Ačiū!

Atsiliepimai

1. Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo! 2. Jei yra kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis tiesiogiai.Mes padėsime jums surasti geriausią sprendimą.

Kontaktai

1. Mūsų darbo laikas 08:30~17:30 (Pekino Laiku), nuo SEKMADIENIO iki PENKTADIENIO. 2. Atsiprašome už pavėluotą atsakymą ir vežimo per atostogas.

Žymos: ford explorer klijų, dalimis ford fiesta mk7, ford explor, decal ford, ford explorer išorės priedai, ford kuga grilis, 2020 m. ford explorer st, fiat freemont, ford maksas lipdukai, ssangyong rexton.

  • Elemento Tipas: Šviesą Atspindinčios Juostelės
  • Prekės Pavadinimas: JHO
  • Kilmės: KN(Kilmės)
Papildoma informacija