Apsaugos 2.5
€10.07 €7.05

Apsaugos 2.5" HDD Kietojo Disko Atvejais Sunkiai Shell Galia Banko Seagate " Samsung WD Elektronikos Priedai, Vežančių Saugojimo Krepšys

4 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w150812

produkto aprašymas:

Tai HDD nešiojimo dėklas skirtas apsaugoti jūsų HDD nuo nepageidaujamų įbrėžimų ar lietaus purslų, tai yra puiki shakeproof ir kritimo atsparumo, neslidus paviršius, saugiai tvirtesnis sukibimas, užtrauktukas uždarymo paprasta atidaryti ir uždaryti.Pakankamai erdvės mobile HDD, maitinimo bankas, ausinės ir daugiau praktiškų priedų, patogus ir efektyvus.Išskirtinį PU apvalkalas, išorinė išvaizda yra kilnus, grakštus ir užtikrintas dustless.Apie mus:

1.Shenzhen GHKJOK Technology Co., Ltd.yra įmonė, kuri sujungia gamybos ir perdirbimo, pagaminti pagal užsakymą, didmeninė prekyba, atlikti OEM ir UPUŚĆ užsakymų vykdymas, ir pritaiko brėžinius ir pavyzdžius.Ji projektuoja, kuria, gamina ir parduoda įvairių EVA mobiliojo ryšio kietąjį diską, siuntinius ir mobiliojo galios paketus.Ausinių maišelis, 2DS žaidimo mašina maišelį, 3DS žaidimų mašina maišelį, pereiti žaidimą mašina maišelį, U shield U disko maišelį, garsiakalbis, krepšys, CD, krepšys, mobilusis telefonas maišelį, verslo paketo kortelės, banko kortelė pakuotėje, žiūrėti krepšys, kamera, krepšys, vaizdo kameros krepšį, medicinos Maišelį, įrankių krepšys, kompiuterio krepšys, elektroninių cigarečių atveju, selfie stick maišelį, dviračio krepšys, sportinis krepšys, sporto kišenėje, mikrofonas krepšys, akiniai atveju maišelis, kosmetikos krepšys, pelė, krepšys, monetų piniginės, navigator maišelį, spausdintuvo krepšys, stalo maišelį EVA saugojimo krepšys.

2. Bendrovė laikosi verslo filosofija ldquoQuality Pirma, Sąžiningumas, Klientų Firstrdquo, ir suteikė puikių produktų ir puikų aptarnavimą klientams daugelį metų!Ilgalaikis bendradarbiavimas su pagrindiniais prekybos įmonės, ir giliai pripažinimo klientams!

3.Mūsų įmonė mokėti daugiau dėmesį, kad mūsų produktų kokybę.Mes bandymo prekes prieš vežimą.

Atsiliepimai :

1) Jūsų Atsiliepimai yra tikrai svarbus mums, prašome palikti didžiosios atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų produktą ar paslaugą, labai jums ačiū!

2) visuomet Galime pasiūlyti geriausią kainos geros kokybės prekes ir paslaugas jums.

3) Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralus(3 žvaigždučių) arba neigiamas(1-2 žvaigždučių) atsiliepimus.Mes stengiamės išspręsti problemą ir palikti jus laimingą prekybos nuotaika čia.

4) Oro Paštu, Pašto išlaidas yra pigiausias, tačiau pristatymo laikas priklauso nuo Pašto tarnybos.Prašome niekada palikti neigiamą atsiliepimą į mus, nes vėlai atvykti dienos.Tai tikrai iš mūsų kontrolės.Ačiū!

Mokėjimo Terminai:

1. Mes norėtume, sąlyginio Deponavimo .

2. Nes iš foto priežasties, nuotraukos yra tik informacinio pobūdžio.Prašome atkreipti prekę galite gauti kaip standartas.

3. Prašome patikrinti, su savo countryrsquos muitinės įstaigai, siekiant nustatyti, kokios papildomos išlaidos bus prieš perkant.

4. Prašome nurodyti savo asmens reikalavimo, tokių kaip spalvas, paketus, vertės Už

deklaracija ir pan.Jei jums nėra nurodoma spalva, mes bus padaryti atsitiktinai vežimas

5. Kaip pirkėjui, ji yra jūsų pareiga mokėti mokesčius, kai jūs padarote užsakymą iš užsienio.Mūsų kaina neįeina mokesčiai, PVM, ar kitų paslėptų mokesčių.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

Tarptautinės Laivybos:

1. Kai mes pasiūlėme nemokamas pristatymas daugiau nei vienas vežėjas, mes pasirinkti vieną iš jų patys.

2. Prekės bus išsiųstos per 3-7 darbo dienas, kai tik jūsų Mokėjimas Tikrinamas.Kartais terminas bus atidėtas dėl trūkumo.Tačiau, mes jus informuosime elektroniniu Paštu.

3. Pristatymo laikas: Mes negarantuojame, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami.Jei norite, kad greičiau pristatymas, prašome pasirinkti, EMS/DHL/Fedex/UPS, kaip savo transporto priemones.

1) Jei negavote prekės dėl laiko, arba turite klausimų, prašome susisiekti su mumis el. paštu arba AlieExpress pranešimą, mes pasistengsime atsakyti jums per 24 Valandas.Mes stengiamės suteikti jums geriausią sprendimą bendravimo.

2).Mes laivas www.laiptaiidangu.lt " adresas TIK.Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas www.laiptaiidangu.lt, yra teisinga.

4. Atokioje Vietovėje už papildomą Mokestį: Jei jūsų adresas yra priklauso atokioje Vietovėje.Mes turime teisę prašyti, kad jums mokėti papildomus atokioje Vietovėje už papildomą Mokestį vėl, net ir jūs jau baigė savo mokėjimo jūsų užsakymą.

Grįžti/Grąžinimo(Prašome atkreipti dėmesį į šiuos daiktus) :

1. Grąžinimo ar keitimo prašymas yra prieinama tik užklausas per 7days po elemento gavo & grąžinant prekę, taip pat būklės, kokios gavo.Straipsniai grįžo po 7 dienų pristatymas yra tinkamos finansuoti tik remonto.

2. Prašome susisiekti su mumis prašyti grąžinti leidimą.Jūsų vardas, aukciono numerį ir grąžinimo priežastį turėtų būti įtraukta į laišką.Visi daiktai grąžinti, turi būti visos originalios pakuotės medžiagas.

3. Prašome repack elementą atsargiai.Straipsniai grįžo bus išbandyti ir naują pakeitimas bus išsiųsti pirkėjui iš karto, kai rado defektų.Tuo atveju, jei tinkamas pakaitalas nėra, tada grąžinamoji išmoka bus išduota.Laivybos, krovos ir draudimo mokesčiai nėra grąžinami.

4. Jei prekės yra nustatyta ne sugedęs, prekės bus išsiųstas atgal į pirkėjo, ne buyerrsquos sąskaita.Straipsniai grįžo be RMA numerį bus atmestas ir grąžintas siuntėjui.Pirkėjas yra atsakingas už Visos Grąžinimo Siuntimo ir pristatymo Mokesčiai.Pirkėjas atsako už papildomą siuntimo išlaidas daiktų, kurie grąžinami atsisakė ir/arba nepristatyti.Mes neprisiimame jokios grąžos be leidimo numeris ant dėžutės ar etiketės, ji yra grąžinama.

Žymos: ratai sunku, bubm, vyrai lagaminas, hdd enclosur, 35 hdd seagate barracuda, focusrit, atveju sunku, raudona wd, sata disko atveju, hdd dėžutės saugojimo.

  • funkcija 5: laikymo dėžutė
  • Funkcija 4: Sunku Atveju Langelis
  • Medžiaga: EVA
  • Funkcija 1: Galia Banko Byloje
  • spalva: Juoda Mėlyna Raudona
  • Funkcijos 2: USB Kabelis, Įkroviklis atveju
  • Vidaus Dydis: 15.3x9x4cm
  • Punktas: 2.5 HDD Apsauga, Krepšys
  • funkcija 3: Išorinio Kietojo Disko dėklas Atveju
  • funkcijos 7: Ausinių Atveju Maišelis
  • Prekės Pavadinimas: GHKJOK
  • Išorės Dydis: 16.5x10.5x4.6cm
  • funkcija 6: Futliarus
Papildoma informacija