Super Mini GPS Seklys Automobilių GPS Locator JIMI GV25 9-90V Apsaugoti Automobilio Akumuliatorius GSM GPS Tracker Motociklo greičio viršijimo Vibracijos Signalas
€33.49 €26.79

Super Mini GPS Seklys Automobilių GPS Locator JIMI GV25 9-90V Apsaugoti Automobilio Akumuliatorius GSM GPS Tracker Motociklo greičio viršijimo Vibracijos Signalas

0 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w149909

Funkcijos:

IPX5 atsparumas Vandeniui, Kelis Geo-tvoros,Realaus laiko stebėjimo, Juda, Signalizacija ,greičio signalą, senkančios baterijos pavojaus signalą, ACC Pakeisti Statusą Signalas, Vibracija, žadintuvas,

Naudojimas: 9-36V darbo įtampos diapazonas, plačiai naudojamas visų tipų transporto priemonių, Motociklų, sunkvežimių, autobusų, automobilis, džipas, ebs.

GPS+£, Dviem Būdais Nustatymo

GV25 palaiko GPS+£, dvivietis padėties, LBS įjungta GPS neveikia.Tai reiškia, kad jūs galite sekti jūsų automobilį, ar jis yra patalpoje ar lauke, ir tai yra daugiau tiksli.

Kompaktiškas ir Lengvas: gebėti vietą, tai įvairiose vietose visame transporto priemonės

IPX5 atsparumas Vandeniui: Saugos naudoti sunkiomis aplinkos

Ši funkcija padės jums apsaugoti prietaisą nuo vandens.Tai reiškia, kad jūs galite naudoti ją kieta aplinkoje, net jei ant lietingą dieną.Bet prašome atkreipti dėmesį, kad prietaiso negalima mirkyti vandenyje.

Kelis Geo-tvoros: Apskritimo ir Stačiakampio

Kai prietaisas patenka arba palieka geo-fence zona, teksto pranešimas bus išsiųstas į " SOS numeriai.Galite apriboti asortimentą jūsų automobilio judėjimą, kuris padės jums tiksliai žinoti dabartinę situaciją savo automobilį.Yra dviejų tipų Geo-tvoros: apskritimo ir stačiakampio, galite nustatyti jį pagal faktinę padėtį.

Realaus laiko Sekimas: galite naudoti savo prietaisą prie kelio SMS/APP/Web.Tai reiškia, kad, kada ir kur norite, galite žinoti elemento vietą laiką, kuris gali padėti jums pasiekti tikrai realaus laiko stebėjimo funkcija.

Paslėptas LED : kiekvienas, kuris naudoja jūsų automobilis niekada žinau, kad jis arba ji yra sekami

LED indikatorius bus IŠJUNGTAS, kai prietaisas arijos 5 minutes, LED gali būti kontroliuojamos pagal PROGRAMĄ ir SMS.

Keli Signalai

Juda Signalizacijos

Kai ACC būsenos, jūsų automobilis yra IŠJUNGTAS, o automobilis yra vežamas staiga, signalizacija bus suveikusi ir pranešimai bus siunčiami į SOS numeriai ir platforma, kuri padės jums suvokti savo automobilio būklę, kai automobilis yra ne tavo akyse, ir yra kažkas juda automobilis, ir jūs esate ne su juo.

Per Greičio Signalas

Jeigu automobilio jums vikšrinis yra virš greičio ribotą laiką ir tik greitį, gausite pranešimą iš prietaiso.Galite nustatyti laiką ir greitį sau.Tai padės jums kurti gerus vairavimo įpročius ir išvengti nemalonių atsitikimų.

Vibracijos Signalas

Kai prietaisas suvibruos kelis kartus, vibracijos signalizacija bus suveikusi.Signalas bus išsiųstas tiek paslaugų platforma, o " SOS numeriai.Tai padės jums žinoti statusą savo automobilį, jei yra kažkas vibruoja jūsų automobilį.

Low Battery Alarm

Kai prietaisas yra tik darbas su baterija, ir akumuliatoriaus talpa yra mažesnė nei 10%, prietaisas pradės siųsti senkančios baterijos pavojaus signalą į SOS numeris ir platforma, tai padės jums priminti, krauti ir išvengti trūksta stebėjimą

GPRS Blokavimo Signalas

Kai GPRS yra, blokavimo ir Interneto ryšys neveikia tinkamai, prietaisas atsiųs SMS į SOS skaičius, kuris gali jums priminti statusą, GPRS ir būsenos duomenų įkėlimas.

ACC Pakeisti Statusą Signalizacijos

Tai yra, įkeliant ACC pakeisti statusą.Kai ACC statuso pokyčių, prietaisas atsiųs SMS į jus, kuris padės jums reikia žinoti uždegimo statusą.

Aptikti paskutinę poziciją prieš statinio būklė

Kai automobilis yra statinis, jūs gausite informaciją apie padėtį nuo prietaiso, tai padės jums greičiau ir tiksliau rasti, kur jūs sustabdė automobilį.Net jei automobilis yra pavogtas, kai automobilis yra statinės būklės, galite iš karto žinoti, kur yra jūsų automobilis.

Trys Būdai, kaip Įkelti GPS Duomenys

Galite pasirinkti, kaip įkelti GPS duomenis iš jų pagal savo įpročius.

Laiko intervalas

Vairavimo atstumas

Vairavimo kampas

Širdies Intervalo Nustatymas

Paprastai, mes turime širdies plakimas paketinių palaikyti ryšį su operatoriais, be šios funkcijos, prietaisas yra darbo statusas bus išjungtas.

Šioje valstybėje, prietaisas pradės siųsti širdies Plakimas paketinių kas keletą minučių išvengti ryšį iš atsilaiko, kurie padės jums išvengti duomenų trūksta.

Nustatyti instrukcija slaptažodį

Po nustatymo instrukcijos slaptažodžio, tai reikia įvesti slaptažodį, kai siunčia komandą į prietaisą.Tai padės jums išvengti automobilio yra kontroliuojama kažkieno kito.

Specifikacija:

Apie Žiniatinklio stebėjimo sistemos:

Apie Android / IOS APP stebėjimas :

1 * GV25 Pagrindinis Vienetas 1 * Kabelis 1 * anglų kalba Vartotojo Vadovas 1 * originali Dėžutė

(Nėra Sim Kortele ir SD Kortelės Komplekte)

Žymos: gp tracker, signalizacija nešiojamas kompiuteris, Lesparty, concox, džinsinis platus, tracker, atveju jimi, nuotolinio valdymo vibratorius, įkraunama, dildo belaidžio, signalizacijos automobilių gps.

  • Dažnis: 2G
  • GPS Geografinė Vieta: Global Positioning
  • Elemento Dydis: 73.8(L)*25.9(W)*12.2(H)mm
  • Gps Modulis: Taip
  • Modelio Pavadinimas: GV25
  • Baterija: 3.7 V 100mAh Ličio baterija
  • Prekės Pavadinimas: AUTOPMALL
  • GPS tipas: GPS Tracker
  • Speciali Funkcija: Transporto priemonės akumuliatoriaus apsauga; Nuotolinio nutraukė degalų; ACC statuso nustatymo
  • Įtampa: 12V
  • Ekrano Dydis: Pagal 2 Cm
  • Sekimo Programinė Įranga: Žiniatinklio serveris
  • Acurracy: GPS Tikslumas
  • Baterijos Veikimo Trukmė: 30 Val., & Iki
  • Darbinė Įtampa: 9-90v
  • Garantija Laikas: 1 Metai
  • Galia: 0,6 W
  • Pozicionavimo Būdai: GPS+£, dvivietis padėties nustatymo būdai
  • Tinklas: 2G GSM/GPRS
Papildoma informacija