Lankstymo Kempingas, Nakvynė Nešiojamų Vienas Asmuo Lova Lengvas Sunkiųjų Lova Su Saugojimo Krepšys Patalpų, Lauko Kempingas, Kelionės
€72.26 €48.42

Lankstymo Kempingas, Nakvynė Nešiojamų Vienas Asmuo Lova Lengvas Sunkiųjų Lova Su Saugojimo Krepšys Patalpų, Lauko Kempingas, Kelionės

2 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w146416

Aprašymas: Lengva nešiotis ir šviesos!Pridėti saugojimo maišelį, kad būtų lengviau nešioti.

Po to, kai sulankstytas, jis gali būti laikomas viena ranka, arba ji gali būti lengvai pakrauti į automobilį ar motociklą.Lengva surinkti!

Tinka lauko veikla, pavyzdžiui, kempingas, paplūdimiai, kepsninės, ekskursijas, renginius ir šventes.

Su lova, vasaros, galite sleep kietas, tačiau žiemą, jums nebus išvengta šalto oro, iš žemės, kuri apsaugo nuo apačios, iš aušinimo.

Net jei pagrindas yra nelygus, lova nebus paveikti ir galite sleep ramiai visą naktį.

Savybės:

1. Tinkamas Dydis: apie Priemones, ilgis-74.8" x plotis 25.6" x aukštis 6.7" / 15".Sandėliavimo dydis: apie 21.7" x 7,9" x 7,9".Masė: apie 5 svarų, keliamoji galia: apie 330lb.Priedai: specialių laikymo maišelis.Gali būti paversta 6.7" ir 15" aukštis kempingas lova!Laisvas nuo drėgmės, Vabzdžių, purvo ir pan., ir gali blokuoti šalto arba karšto oro iš žemės, todėl sleep patogiai.

2. Aukštos kokybės Medžiagos: Matomas Oksfordo +7075 aliuminio lydinio, skardinių, lovos gali atlaikyti iki 330 svarų!Naudojant specialią Oksfordo audinys, atsparus vandeniui, drėgmei atsparus ir nesugrius.Rėmas pagamintas iš 7075 specialaus aviacinio aliuminio, kuris yra puikus ir stiprus, ir nepatenka į šoną.

3. Patogūs ir Lankstūs: lova funkcijų, gerai praleidžia orą, ir lova formos dizainas yra ne taip paprasta paveikti geoterminės šilumos.Patvarus Oksfordo sėdynės yra patogios ir lanksčios, užtikrinti patogią miego patirtį.Taikant principą, trikampio stabilumo problema deformacijos apkrovos juostoje anksčiau naudota sofa-lova, dėl ilgalaikio naudojimo išspręsta.

4. Lengva Nešti: saugojimo krepšys yra įtraukti, kad būtų lengviau nešioti.Po lankstymo, jis gali būti laikomas viena ranka, arba jis gali būti įkeltas į automobilį ar motociklą.Lengva surinkti!

5. Platus Paskirtis: Galima naudoti daugelyje situacijų, pavyzdžiui, kempingas, žygiai, sporto žaidimai, žiūrėti sporto rungtynes ir žaidimus!Taip pat gali būti naudojama kaip laikina lova kambaryje.Taip pat puikus klientų apsilankymus, biuro pertraukos ir gydymas ligoninėje.

Techniniai duomenys:

Spalva: Chaki, juoda

Išplėstos dydžio(apie): 190x65x17/38cm/74.80x25.59x6.69/14.96 (ilgis * plotis * aukštis)

Atminties talpa(apie): 55x19x18cm/21.65x7.48x7.09in (ilgis * plotis * aukštis)

Guolių apkrovos(apie): 150 KG.

Svoris(apie): 3 KG

Medžiaga: Oxford +7075 aliuminio lydinys

Pakavimo Sąrašas:

1 Rinkinys, sofa-Lova (įskaitant laikymo maišelis)

Žymos: stovykla lovelė, pušis-lipdukas, lova spintoje, lauko kempingas lova dvigule, pilna stovykla-lova, 2 lauko lova, lauko lova keliautojas, FLYTOP, sulankstomos lovos campin, "amazon" kabrioleto gultai.

  • Pakavimo sąrašas:
  • Modelio Numeris: Lauko veidrodėliai paprasta lova
  • Pagal Pripučiamos Režimas: Kita
  • Lauko Veikla: Stovyklos
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Drop laivyba: Parama
Papildoma informacija