Vėjo malūnas žaislai katėms įspūdį sūkurinės katės žaidimas ratas kačių žaislai dantį interaktyvūs žaislai su masažo niežulys pakutenti
€4.89 €3.42

Vėjo malūnas žaislai katėms įspūdį sūkurinės katės žaidimas ratas kačių žaislai dantį interaktyvūs žaislai su masažo niežulys pakutenti

1 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w143288

Savybės:

1. Siurbtukas sukurta: katės žaislas gali stovėti ir nepatenka į grindų iki 24 valandų.Taip pat galite tiesiog priklijuoti siurbtukas prie bet kokio plokščio paviršiaus, pvz plytelių, stiklo, vonios, veidrodžiai, padengtas medienos.

2. Sukasi windwill dizainas: "mūsų katė žaislas yra su 2 skaidrūs langeliai turas peiliai iš vėjo malūnas, kuriame galite patalpinti kamuoliukus šviesos, varpai ir mėtų kamuolius pritraukti katės.Kai vėjo malūnas yra švelniai perkeliamas, jis bus nugara ir kad kates myliu jį be atleidžiantis savo nagus.

3. Patrauklios nulio plaukų šepetys: katė žaislas yra plaukų ir veido trinties prietaiso viduryje.Tai gali būti savęs viliojimo pagalba katėms, kad yra sukurta pagal katės būdą.Ji atlieka vaidmenį trinties objektas, katė, kad jiems komfortą, o žaisti su vėjo žaislas.

Aprašymas:

Mūsų katė žaislas gali padaryti, kad katė paversti savo nerimą vėjo malūnas ir komfortą you.By išjungus vėjo malūnas katė žaislas jūsų katė turės visas kačių įdomus be trukdžių.

Techniniai duomenys:

Spalvos: žalia, geltona, mėlyna (pasirinktinai)

Matmenys: 15.0 cm * 7.4 cm * 6,9 cm

Gaminio medžiaga: PP

Pakuotė:

1 * vėjo malūnas žaislas

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Žymos: katė taurės žaidimas, medinis vėjo malūnas dėlionės, big cat žaidimas, kačių žaislas, interaktyvūs žaislai paauglių, katė žaislas, judesio katė interaktyvus žaislas, elektroninių žuvų katė žaislas, katė dėlionės, vėjo malūnas katė.

  • spalva: Žalia, Geltona, Mėlyna
  • Žaislai Tipas: Kita
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Yra Protingas Prietaisas: No
Papildoma informacija