Furakuma 10-colord 4 Sruogos 300m žvejybos valas pintas PE Super Stiprus specialiosios pagrindinės linijos roko ir jūros žvejybą,
€5.20 €3.07

Furakuma 10-colord 4 Sruogos 300m žvejybos valas pintas PE Super Stiprus specialiosios pagrindinės linijos roko ir jūros žvejybą,

1 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w142832

Ilgis: 300 M (plius arba minus 3M mechaninė klaida)

Ralio LB: 6/8/10/15/20/25/30/40/45/50/60/70/80/100 £

Audimo procesas: 4 audimas

Žaliavos: importuojamų PE

1. Aukštųjų technologijų audimo technologijų (naudojant spheronization tekstilės technologijos, vielos skersmuo yra vienodas ir lieknas, ir išvaizdą, yra lygus)

2. Linijos įstaiga yra sklandžiai ir jų vanduo greičiau (geras PE linija yra lygesnis, gabalai vandenį greičiau ir meta trinties jėga yra maža, linijos kokybė yra gera, sumažinti laikymo jėga žuvis vandenyje)

3. Elastinga gydymo ir anti-susietumas (angl. soft line įstaiga su nuline adsorbcija, spheronization tekstilės technologijų, kovos su jungtimis)

4. Stipresnė įtampa (nesvarbu, ar tai lankstumą, blizgesį, ir stipri įtampa)

5. Lankstumas, lygumo ir ne korp (nulis atminties, nepūkuotu, jautresni perdavimo per potvynio sezoną, stipri traukos jėga ir dėvėti, atsparus, minkštos linijos kūno negadina vadovas žiedas)

6. Be pratęsimo, anti-static ir vandeniui (high vandeniui specialios dervos tvarkymo, geros vandeniui poveikį, kūno linijos taps plonesni ir geriau po naudojimo)

Žvejybos linijos priežiūra

1. Po kiekvienos žvejybos, švarus žvejybos linija turėtų būti atsargiai suvynioti aplink ritės laiko, pabandyti padaryti žvejybos linija parafino, nėra stora, nes ilgalaikio pajėgų sukels žvejybos liniją, praranda savo pradinę elastingumą .

2. Tai geriau pasirinkti apvalios vielos vijurkas.Kvadratinės vielos vijurkas turi stačiu kampu ant visų keturių pusių, ir dedamas ilgą laiką.Stiprumas lenkiant taško žvejybos linija sumažės, ir žvejybos liniją, kuri yra išleista visada švarus audinys.Vandens kokybės žvejybos vandenyse yra daug, įskaitant tam tikras kiekis aliejus, druska, šarmų ir rūgščių.Ir daug kitų ingredientų.Jeigu vandens, kuriame šie ingredientai yra ne sunaikinti, išjungta, sumažėjo linija bus sumažinti stiprumo dėl korozijos.

3. Visi žvejybos linijos yra laikomas sausoje, nuobodu, ir, be taršos, padedančios išvengti drėgmės pažeidimo ir senėjimo.

4. Kai vyksta, žvejybos, wrap ritės su žvejybos liniją, ne įdėti ją kartu su kitais įvairenybės, kad nebūtų subraižyti žvejybos linija, tegul tik įdėti jį tepalu.

Jei pastebėsite, kad spalvos žvejybos linijos pokyčiai, blunka, pasidaro geltonas ir t. t., arba tampa trapūs.Tai reiškia, kad žvejybos linija, amžiaus ar pradeda amžiaus, ir jis turėtų būti pakeistas laikas.Nereikia bandyti gauti pasisekė ir palikti paslėptas pavojus laužymo linijos ir paleistos žuvys.

Žymos: pavyzdys žvejybos įrankių, 8 stipri, žvejybos kostiumų kastking, drobė tvenkinys, hdpe linijinės, meškere žvejyba linijos kastking, žvejybos linija kastking pro, jaunimo žvejybos įrankių, pvc linijinės, finansų žvejybos įrankių.

  • Medžiaga: Polietileno
  • Su Skale, ar Ne: No
  • Su Valdovas, ar Ne: No
  • Pozicija: stream
  • Kilmės: KN(Kilmės)
Papildoma informacija