Aukštos Kokybės Neabrazyvinis Super Absorbentas Shamwow Shammys Skalbimo Džiovinimo Pseudo Rankšluostį Valymo Valymo Šluostės Virtuvės Įrankis Wow
€16.79 €8.39

Aukštos Kokybės Neabrazyvinis Super Absorbentas Shamwow Shammys Skalbimo Džiovinimo Pseudo Rankšluostį Valymo Valymo Šluostės Virtuvės Įrankis Wow

2 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w142273

Ypatybė:

KVAPO IR PELĖSIŲ ATSPARUS ShamWow!dabar yra NAUJI ir PATOBULINTI cinko elgiamasi bakterijų kovos skaidulų.ShamWow!yra draugiškas aplinkai ir daugkartinio naudojimo!Laikosi savo kokybės ir lieka minkšta prieš ir po kiekvieną kartą, kai jūs jį naudoti!

SUPER ABSORBENTAS tai reiškia, mažiau valymo laikas jums!ShamWow!yra kaip Zomšinės odos (Zomša), rankšluostį, ir kempine, viskas viename!Tai geriausias sprendimas, kai reikia išvalyti išsiliejimo ir apliejimo žemyn visą savo paviršių.ShamWow!sugeria iki 10 kartų savo svorio-bet koks likvidus!Lengvai sugeria cola, vyno, naminių gyvūnų dėmes, ir daugiau.Nelašėtų, nereiškia, kad netvarka!

APDAILA PRIE BET kokio DYDŽIO jums reikia.ShamWow!Jei ShamWow!rankšluostis yra per didelis, kad jūsų projektas, lengvai pritaikyti prie jūsų norimo dydžio ir formos kirpimas žirklėmis!Diferentą žemyn custom fit savo nešiojamą plaušinės šluotos!Naudoti kaip vonios kilimėlis vonios kambarys, džiovinimo kilimėlis virtuvės patiekalų, kaip patogu, go-išvalyti patiekalas skudurus, ir net vaškas & dry automobilius!

ŠIMTAI NAUDOJA Plauna, džiovina, blizginimo bet kokio paviršiaus.Puikus džiovinimo ir valymo jūsų virtuvė, vonios kambarys, kilimų dėmes, langų, automobilių, valčių, RV, kasdien išlieja, ir ištekėjo.Tai net labai sausai jūsų šuo ar katė!ShamWow!yra neabrazyvinis; jis nebraižo!

PLOVIMAS ir VALYMAS ShamWow!PLAUNA, DŽIOVINA, & BLIZGINIMO bet kokio paviršiaus.Jis gali būti naudojamas su muilu ar švaresnis normaliomis naudojimo.Jei jūsų ShamWow!yra nešvarūs tiesiog išgręžkite out, tada leiskite visiškai išdžiūti.Jei jūsų ShamWow!yra purvinas, tai vieta, skalbimo mašina, naudojant šilto arba šalto vandens ir reguliariai ploviklio... pridėti colorsafe balinimo, jei reikia.NEDĖKITE SHAMWOW!Į DŽIOVINTUVAS, ARBA NAUDOTI AUDINIŲ MINKŠTIKLIAI.ShamWow!yra minkšta prieš ir po kiekvieną kartą, kai jūs jį naudoti.

Oranžinė Dydis 50x60cm

Mėlyna Dydis 38x38cm

Žymos: virtuvės rpg, quick dry rankšluosčiu plaukų magija džiovinimo turbaną, krepšys bambuko rankinės, bambuko servetėlės, rankšluosčiu kamuolys virtuvė, bosch dyzelinių siurblių, sugeria medžiaga, shamwow rankšluostį, grožio paklode, warcraft wow.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Gamyba: Šveitimo Padas
  • Funkcija: Įžuvinti
Papildoma informacija