Skaitmeninis Laikrodis, Temperatūra Aptikti Elektroninis Žadintuvas Mados Nakties Šviesos 7 Spalvų LED Atidėti Vaikams, Laikrodis, Miego Laikmatis Laikrodžiai
€77.07 €7.71

Skaitmeninis Laikrodis, Temperatūra Aptikti Elektroninis Žadintuvas Mados Nakties Šviesos 7 Spalvų LED Atidėti Vaikams, Laikrodis, Miego Laikmatis Laikrodžiai

2 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w141514

Savybės:

Mados dizainas: LED ekranas, daug, aišku šriftą, sąsaja informaciją, iš pirmo žvilgsnio.Tai ne tik laikrodis, bet ir puiki puošmena jūsų miegamajame.

Normalus laikrodis funkciją: Normal rodyti laiką, datą, savaitę, 12/24 valandų konvertavimo.

Žadintuvo signalo atidėjimo režimas: galite nustatyti, kad kasdienis signalas skamba kartą, galite pasirinkti, iš viso 8 žadintuvo melodijos, galite nustatyti signalo atidėjimo intervalo trukmė.

Temperatūros funkcija: built-in įėjime gali būti tik temperatūros daviklis, kurie gali stebėti patalpos temperatūra (Celsijaus, Farenheito) realiuoju laiku, taip, kad jūs galite išmokti kambario temperatūros ir mėgautis patogų gyvenimą.

Spalvinga apšvietimo funkcija: Su septynių spalvų, aplinkos apšvietimas, automatinis ciklo spalvos pokytis.

Natūralaus garso dėkingi režimas: galite pasirinkti klausytis muzikos (7) pagal savo poreikius, ir garsumą galima reguliuoti.

Signalizacijos perjungimo metodas:

Miego zzz režimu, paspauskite aukštyn arba žemyn, kad pasirinktumėte septynias skirtingas signalo skambėjimo tonus.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: KLUBAI

Spalvos: žalia,mėlyna,rožinė (pasirinktinai)

Temperatūros matavimo diapazonas:0℃-50℃(32°F-122°F)

Baterijos:AAA/1,5 V(nepridedami)

Ekranas: Skaitmeninis LED Ekranas

Pakuotės Dydis: 15 * 12 * 13cm / 5.91 * 4.72 * 5.12 į

Pakuotės Svoris: 145g

Paketų sąrašo:

1*Skaitmeninis Laikrodis-Žadintuvas

1*Naudotojo Vadovas

1.Originalus produktas nuotraukos yra numatyta senų klientų.

2.Didmeninė/dropshipping tiek remti, prašome nedvejodami susisiekite su mumis jei jums reikia daugiau urmu kaina arba greitesnis pristatymas.

3.Mes laivas visame pasaulyje Kinija paštu,HK post EMS,DHL, "Fedex" ir tt,pagal jūsų pasirinkimą, kai užsakymus.mes negalime kontroliuoti, pristatymo laikas,nes ji yra tvarkomi Trečiosios šalies paslaugų.

4.Paslaugų tranzito laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis,particulary atostogų sezono metu .

1. Jei kas daro jus nepatenkintas ar piktas, prašome susisiekti su mumis tiesiogiai prieš paliekant Atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti šią problemą, kol jūs patenkinti.

2. Jei jūs patenkinti su prekei, prašome įtraukti mūsų parduotuvėje mėgstamiausių sąrašą ir palikti teigiamą atsiliepimą (5stars) skatinti mus! ?

3. Prašome nedvejodami palikti jokių neigiamą arba neutralų atsiliepimą, arba atidaryti bet kokį ginčą, be jokių ryšių su mūsų aptarnavimo komanda, mes tikime, kad galime išspręsti šią problemą už jus puikiai patogiu būdu !

Žymos: gražus naktinis laikrodis, vyrai treneris, žadintuvas saulėtekio, palaipsniui saulėtekio žadintuvas, laikrodis vaikams, laikrodis, fm radijas, protingas žadintuvas, laikrodis o žadintuvas, laikrodis projektas, žadintuvas skaitmenų.

  • Medžiaga: Kita
  • Yra Protingas Prietaisas: No
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Funkcija: Spalva Keičiasi
  • Stilius: Modernus
  • Motivity Tipas: Skaitmeninis
  • Modelio Numeris: skaitmeninis laikrodis-žadintuvas
  • Ekrano Tipas: led
  • Tipas: Žadintuvai
  • Formos: diskiniai
Papildoma informacija