RV Karavanas ar Valtis Nerūdijančio Plieno Rankų apsiplovimo Kriaukle su Grūdinto Stiklo Dangtis
€174.78

RV Karavanas ar Valtis Nerūdijančio Plieno Rankų apsiplovimo Kriaukle su Grūdinto Stiklo Dangtis

3 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w140091

Prekės parametras

Produkto Kategorija: praustuvas su dangteliu Produkto Kodas:DN-BSL1 Ilgo ir trumpo skersmuo iš šono :370&420mm Medžiaga :Nerūdijančio plieno Svoris neto/bruto svoris(piece):3,8 kg/4.5 kg Carton dydis :48*42*20cm Paviršiaus apdorojimas: Viela, piešimo procesas Taikymo: turistiniai automobiliai, biuro stalo ,touring car & caravan

Pakuotės ekranas

Tiek ir už jos ribų užskaityti EPE,siekiant išvengti žalos.

Dalių nuotraukas

tiesiai nutekėjimo:

lenktas nutekėjimo:

Įrengimas įvadas

Angos dydis nuorodą:

MOKĖJIMAS: - Mes priimame visus pagrindinius mokėjimo būdą, įskaitant sąlyginio Deponavimo, Alipay, T/T", "Paypal", Vakarų Sąjunga,ir Kredito kortelės ir pan.PRISTATYMAS: - Jūsų prekės bus išsiųstos per 2 dienas po apmokėjimo gavimo. - Mes priimame dropshipping tvarka,mes galime išsiųsti prekes jūsų klientui. - Mes nesame atsakingi už bet PVM arba vartotojo mokestį arba mokesčių. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. - Prašau skirti daugiau dėmesio savo užsakymą adresą, kurį TURI SUDERINTI savo pristatymo adresą. (Jei esate iš Rusijos, Prašome palikti savo vardą ir pavardę.Tai yra labai svarbu) - Jei pageidaujate kitų laivybos metodai, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, labai labai ačiū. (Atkreipkite dėmesį: ji gali atsirasti papildomų mokesčių, pvz., express) Susisiekite su mumis: - Jeigu jūs norite įdėti didelį užsakymą didmeninė, prašome nedvejodami kreipkitės į mus. - Jeigu jums reikia užsakyti kelis elementus, patinka leiskite mums žinoti pirmą kartą.Mes galime pasiūlyti jums tam tikrą nuolaidą. - Prašome nedvejodami rašykite mums arba susisiekti www.laiptaiidangu.lt jei turite klausimų dėl mokėjimo Atsiliepimų: - Jei jūs patenkinti mūsų paslaugų arba produktų, prašome pateikti mums 5 žvaigždučių. - Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis ir mes susisieksime su jumis greičiau. (per 24 valandas)

Žymos: campervan įranga, karavanas langą, camper rv, van express", campervan, camper tualetas, šviesos caravaning, camper kriaukle, kemperis, pagalbinė valtis.

  • Elemento Aukštis: 15cm
  • Elemento Plotis: 37cm
  • Prekės Svoris: 3.1kg
  • Medžiagos Tipas: Nerūdijančio Plieno
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas: HWHongRV
  • Elemento Ilgio: 42cm
Papildoma informacija