Nailono Audiniu Automobilių Sėdynės Saugojimo Krepšys Daugiafunkcinis Sukrovimas Valymas Sėdynės atlošo Kišenė Lengva Įdiegti Valdymo stuff
€28.49 €20.51

Nailono Audiniu Automobilių Sėdynės Saugojimo Krepšys Daugiafunkcinis Sukrovimas Valymas Sėdynės atlošo Kišenė Lengva Įdiegti Valdymo stuff

0 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w13942

APMOKĖJIMAS: 1. Mes priimame visus mokėjimo būdus, kad būtų palaikoma www.laiptaiidangu.lt. 2. Didmeninė ir drop laivyba yra ir sveikintinas.Didmeninė, mes galime pasiūlyti nuolaidą kainą.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nepaliks jokios informacijos apie mus, jei norite.VEŽIMĄ: 1. Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas.Palikite mums savo telefono numerį ir pašto kodą.To reikalauja Kinijos Post Office.Kitaip, sklypo bus atmestas! 2. Visos prekės bus išsiųstos per 3-5 darbo dienas.PRISTATYMO LAIKAS: 1. Įprastas pristatymo laikas yra rodomas žemiau.Bet mes negalime garantuoti, kad prekių pristatymo metu.

2. Jei apsaugos data bus bėga, tačiau prekių negavo, prašome susisiekti su mumis.Jei jūs sutinkate, galime jį pratęsti, įsitikinkite, kad jūsų pinigai yra saugūs.PRANEŠIMAS: Mes nesame atsakingi dėl bet kokių vartotojo muito ar importo mokesčių.GRĮŽTA GARANTIJA: 1. Mes patikrinti elementą atsargiai, prieš pristatymas. 2. Jei esate nepatenkintas prekės dėl kokios nors priežasties, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes arba atsiųsti jums naują ar grąžinti pinigus, kuo mes gauti grąžinama prekė.ATSILIEPIMŲ: 1. Jei yra kažkas negerai su prekės gavote, prašome susisiekti su mumis PRIEŠ paliekant bet kokį neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį.Mes stengiamės rasti patenkintas sprendimas jums.Jūsų supratimas yra labai dėkingi. 2. Jeigu esate patenkinti elementus gavote, palikite teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždučių reitingą, jav.

Žymos: van saugojimo drabužiai, daugiafunkcinis automobilio sėdynės organizatoriai, apyrankės medžiaga, automobilis geros, jumbo panda bun plonas, automobilio lipdukas, multifuncional automobilio sėdynės organizatorius, multipocket automobilio sėdynės organizatorius krepšys, van saugojimo vienetų, barzdos automobilių.

  • Medžiagos Tipas: Nailonas
  • Prekės Pavadinimas: O SHI AUTOMOBILĮ
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Tipas: Sėdynės Atlošo Krepšį
Papildoma informacija