Pleroo Custom Gitara pickgaurd - Labai Elegantiškas nuožulnūs Akustinė Gitara Pickguard Ašaros Formos, Spalvotų pasirinkimas
€5.45 €4.47

Pleroo Custom Gitara pickgaurd - Labai Elegantiškas nuožulnūs Akustinė Gitara Pickguard Ašaros Formos, Spalvotų pasirinkimas

2 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w137626

Pleroo Custom Gitara pickgaurd - Puiki Akustinė Gitara Pickguard Ašaros Formos; Tai Puikus kokybės Anti-scratch apsaugoti gitara; Rudos Vėžlys, storas, apie 1 mm, Elegantiškas nuožulnūs; Su lipnia juostele ant nugaros ir atskleisti jį klijuoti ant Pickguard , Lengva įdiegti; visiškai Naujos, yra Apsauginė Plėvelė Ant Viršaus; Daug gaminių pictrues aprašymas.

Laivybos ir tvarkymo

· Mes garantuojame, kad laivas per 48 valandas nuo apmokėjimo patvirtinimo (išskyrus Atostogų ir Savaitgalio).

· JAV pirkėjams, mes atsiųsime per ePacket pristatymo iš Kinijos, paprastai ji atvyksta į 7-12 darbo dienų.Kitiems klientams, mes atsiųsime standard tarptautinių fiksuoto dydžio pašto metodas, gali trukti 15-30 darbo dienų.Jūs žinote, tarptautinis pristatymas gali užtrukti dar kelias dienas, prašome turtinga suprasti .

· Pašto draudimo yra siūlomi pašto nuostolius ir žalą.Mes nesame atsakingi už bet neapdraustų elementus, kuriuos prarado per paštą.

Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė, kuri gali būti ieškoma ne savo šalies, susijusių padalinių.

Atsiliepimų & DSRs

· Mes esame priklausomi nuo mūsų reputaciją ir klientų pasitenkinimą, kad pavyks.Todėl Jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums .Jei jums patinka mano daiktų prašau palikti mane gerų atsiliepimų and5 star DSR reitingas

Jei jūs turite bet kokius klausimus apie prekes, prašome nedvejoti ir susisiekti su mumis tiesiogiai, mes stengiamės tarnauti jums

Susisiekite Su Mumis

Visus laiškus bus atsakyta per 24 valandas.Jei nenorite gauti mūsų atsakymą, prašome pakartotinai išsiųsti savo el. pašto adresą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.

Žymos: visą sg pickguard, decal gitara, mediniai pickguard akustiniai, vintage les paul custom, gitara ibanez, pickguard, bc gitara, gitaros kaklo suhr, electr gitara, gitara pickguard.

  • Prekės Pavadinimas: Pleroo
  • Tipas: Akustinė Gitara picgkuard
  • Modelio Numeris: Akustinė Gitara Pickguard
Papildoma informacija