2020 Naujas Butterfly Vestuvių Metalo pjovimo miršta trafaretas atvirukas Apdaila
€5.59 €3.35

2020 Naujas Butterfly Vestuvių Metalo pjovimo miršta trafaretas atvirukas Apdaila "PASIDARYK pats" Scrapbooking užrašų knygelė Popieriaus Nuotraukų Albumą

3 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w136465

Prekė:vestuvių metalo pjovimo miršta

Spalva: Sidabro Medžiaga: 0.8 storio anglies plieno Dydis: 15*10.8 cm (1 cm=0.39 colių 1 colis=2,54 cm) Dėmesio: Visus pakuotės tiesiog įtraukti pjovimo miršta, pavyzdys nėra įtrauktas. Dažnai Užduodami Klausimai

Kokias medžiagas galima sumažinti?

· Popieriaus(Toliau 250 gramų)

· Kortelės

· Velenas

· Folijos

· Kitos plonos medžiagos

Kaip naudoti Lizdus Žymeklį Miršta su Die Pjovimo Mašina

1. Įdėkite bazinė platforma

2. Įdėkite Aišku, Pjovimo Plokštelės

3. Pridėti savo kortelės, folija ar kitomis medžiagomis norite sumažinti

4. Pridėti savo mirti ant jūsų pasirinkimas medžiagos, su ašmenimis pusėje prie medžiagos

5. Pridėti savo antrąją Aišku, Pjovimo Plokštelės viršuje, kad sukurti "sumuštinis"

6. Paleisti savo mirti per savo mašina

Kiek kainuoja siuntimo išlaidų?

Laivybos mokestis yra apskaičiuojamas remiantis svoris viso paketo, į kurią kreipiamasi, laivybos greitį ir atstumą.

Jei norite sužinoti kiek kainuoja jūsų užsakymo kainuos laivas, tiesiog pridėti elementus į savo krepšelį.Po to, kai jūs įtraukėte savo daiktus į jūsų krepšelį, eikite į " peržiūrėti krepšelį.

Laivybos Metodai Ir Tranzito Laikas

Pateikdami užsakymą, jūs galite pasirinkti vieną iš šių laivybos metodai.Tranzito laikas ir informaciją, yra išvardytos žemiau.Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plus - daugiausia atvyko į 25-60 dienų,nereikia Guarante su gavimo data.neteikia stebėjimo informacija, kai pakuotės palieka Kiniją.Correos Ekonomika - daugiausia atvyko į 20-30 dienų .Garantuotas 60 dienų atvyko.Yanwen Ekonomikos Oro Paštas - daugiausia atvyko į 25-60 dienų,nereikia Guarante su gavimo data.neteikia stebėjimo informacija, kai pakuotės palieka Kiniją.www.laiptaiidangu.lt Užsklanda Pristatymas - daugiausia atvyko į 25-40 dienų,Guarante atvykti per 60 dienų.www.laiptaiidangu.lt Standartinis Pristatymas - daugiausia atvyko į 16-35 dienų,Guarante atvykti per 60 dienų.ePacket - daugiausia atvyko į 7-20 dienų,nereikia Guarante su gavimo data.

Kas yra jūsų grąžinimo politika?

Jeigu tu negali gauti prekes per 60 dienų, atsižvelgiant į saugumo perspėjimus, orai, ir kitų nenumatytų aplinkybių,Prašome priminti pardavėjas pagal www.laiptaiidangu.lt pranešimų centrą, išplėsti apsaugos laiką.galite atidaryti ginčą gauti grąžinamąją išmoką, jei sklypas negaliu atvykti.

Kai gausiu grąžinamosios išmokos?

Grąžinimo sukelia įsakymo panaikinimo, grąžinimo susitarimo dėl jūsų ginčas bus procesas iš karto iš www.laiptaiidangu.lt sąskaitą.Tačiau, ji gali imtis 3-20 darbo dienų ją rodyti savo kredito kortelės ataskaitoje.

Žemiau yra keletas patarimų, galite sekti savo grąžinamąją išmoką:

1. Eikite į savo užsakymo puslapyje kompiuterį (https://trade.www.laiptaiidangu.lt/orderList.htm) patikrinti jūsų grąžinimo detalės.

2. Jeigu grąžinamoji išmoka yra procesas, būkite kantrūs, nes ji paprastai bus pateikti savo originalią sąskaitą per 3-20 darbo dienų.

3. Jei jūs negalite gauti grąžinamąją išmoką, aplink grąžinimo data, taip pat prašome atkreipti dėmesį į grąžinimo aplink pirkimo dienos.Kartais, kortelių emitentai knygos grąžinimo nuo pirkimo datos.

Žymos: drugelis supjaustyti mirti, supjaustyti mirti, angelas pakabukas, albumą dovanų, photoalbum užrašų knygelė, knyga knyga, užrašų knygelė, kawaii stationeri, crown mirti, scrapbooking popierius, folijos paketai, 7 drugelis miršta.

  • Modelio Numeris: SH1949
  • Modelio Tipas: Gyvūnų
  • Prekės Pavadinimas: PRALEISTI DERLIAUS
  • Punktas: vestuvių metalo pjovimo miršta
  • Medžiaga: Anglies Plieno
  • spalva: SIDABRINĖ
  • Dydis: 15*10.8cm
Papildoma informacija