3 Kartus Atvirkštinio Automatinė Lietaus, Skėtis Automobilį, Aišku, Skėtis, Lietus Moterų Skėtis Skėtis TB Pardavimas
€25.35 €15.97

3 Kartus Atvirkštinio Automatinė Lietaus, Skėtis Automobilį, Aišku, Skėtis, Lietus Moterų Skėtis Skėtis TB Pardavimas

0 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w135938

3 Kartus Atvirkštinio Automatinė Lietaus, Skėtis Automobilį, Aišku, Skėtis, Lietus Moterų Skėtis Skėtis TB Pardavimas

1 pastaba:Mes išlaikyti savo privatumą saugu ir nebus atskleisti jokios asmeninės informacijos.

2:Prašome susisiekti su mumis, jei turite kokių nors klausimų.Mūsų po pardavimo komandos bus suteikti jums puikus sprendimas pirmą kartą.

Prekės Specifikacija:

Specifikacija :

Kiekis: 1pcs;

Stilius: led šviesos skėtis;

Spalva: juoda; tamsiai mėlyna

Atidaryti skėtis pagal skersmuo: 105cm

Atvira aukštis: 66 cm

Žlugimo ilgis: 33cm

Svoris: 425 g

Skeletas medžiaga: plieno, juoda

Ypatybė :

Antras lankstymo dizainas: Tai aukštyn kojom skėtis mano viduje-out dizainas.Kai jį uždaryti, drėgnas dalis bus viduje skėčio, užkirsti kelią vandens iš varva,ir jis bus ne gauti sau šlapias, kai įlipti ir išlipti iš automobilio.Jums net nereikės nerimauti apie tai automatinis kelionės skėtis bus šlapias savo grindų ir motina.

Vėjo ir atsparus vandeniui : Šis vėjo skėtis yra flexiable pakankamai, kad atlaikytų galingą vėjo be posūkio išorę.Jis yra prisotintas sutvirtintas stiklo pluošto šonkaulių.Į cannopy yra pagaminti iš didelio tankio 210T neperšlampama medžiaga, kuri daro tai gerai ne vandeniui funkcija.

Compact: Tai yra atnaujinti dizainą, palyginti su ilgai dydis atvirkštinio skėtis, trumpesnis, lengva nešiotis.Šia atvirkštinio skėtis yra lengva laikyti savo automobilį, jis suteiks daugiau erdvės aprėptį, o ji atidaro, tinka vyrams ir moterims, kurie vairuoti automobilį lietingą dieną.

Automatiškai atidaryti/uždaryti vieną sekundę: Tiesiog paspauskite mygtuką, kai norite automatiškai atidaryti ir paspauskite dar kartą, iš karto kartus kupolo uždarytas.Jums nereikia laukti dar antra atidaryti skėtį, kai jūs gaunate iš savo automobilių per lietų, ypač liūtys, net tada, kai jūsų rankos yra visiškai dalykų.

LED rankenos dizainas, gali vaikščioti saugiai naktį

Komplektą Sudaro:

1 x Skėtis

1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes pasistengsime suteikti nuolaidą arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?: Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Žymos: ilgai dirbti skaidriai skėtis, skaidraus plastiko skėtis, aišku, skaidrus skėtis, skėtis, elnias skėtis, konteinerių skėtis, skėtis bičių, juoda polka dot skėtis, invertuotąjį skėtis, umberella.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: skėtis
  • Produktas: Saulėtą, ir Lietingą Skėtis
  • Funkcija: Lankstymo
  • Amžiaus Grupė: Suaugusieji
  • Kontrolės: Visiškai automatinis
  • Medžiaga: Poliesteris
  • Prekės Pavadinimas: HOBBAGGO
Papildoma informacija