4K HD
€11.19 €9.51

4K HD "PASIDARYK pats" Portable WiFi IP Mini Kamera P2P Belaidės Mikro Kamera, vaizdo Kamera Vaizdo įrašymas palaiko Nuotolinio Peržiūrėti TF Kortelė

2 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w134858

4K HD "PASIDARYK pats" Portable WiFi IP Mini Kamera P2P Belaidės Mikro Kamera, vaizdo Kamera Vaizdo įrašymas palaiko Nuotolinio Peržiūrėti TF Kortelė

Savybės:

Išplėstinė P2P Technologija: Sukurtas remiantis 2.4 G WiFi technologija ir priima P2P (Taškas į tašką) technologija, kuri leidžia naudoja jį be jokių nustatymas.Fotoaparatas su WiFi modulis leidžia jums susidoroti su nuotolinio valdymo mobiliojo prietaiso.Ir jūs galite patikrinti, vaizdo, bet kuriuo metu ir bet kur, jūsų išmanųjį telefoną ir planšetinį KOMPIUTERĮ.

Aukštos raiškos Mini Kamera: Įrengtas su aukštos raiškos " ultra-mini kamera, kuri palaiko vaizdo ir nuotraukų rezoliucija iki 1920 * 1080 Pikselių.H.264(suspaustas formatas)funkcija užtikrina puikų našumą ir stabilumą.

Aukštos klasės: Priima unikaliu dizainu, jis palaiko nuotraukų fotografavimo, filmavimo, fotografavimo su garso įrašymo, judesio aptikimo ir signalizacijos funkcija, taip pat paramos stebėjimo ir įrašymo tuo pačiu metu.Jis bus įrašyti vaizdo įrašą automatiškai, kai įjungiate kamerą, lengvai stebėti savo namus net tada, kai esate biure.Judesio aptikimo režimu, jis bus pradėti įrašinėti automatiškai, kai kameros signalizacijos, rūpinasi puikiai dėl savo namų saugumo, įrašymo, ko jūs norite.

Mufti-sąsaja Dizainas: Įrengta Mini USB 2.0 sąsaja (įkrovimo ir duomenų perdavimo) ir TF Kortelės Lizdas(Parama TF kortele iki 128 gb), pakankamai vietos sandėliuojant.

Plačiai Naudoti: Po to, kai prijungtas per wifi WiFi, jūs galite lengvai pasiekti P2P (Taškas į tašką) arba stebėti vaizdą išmanusis telefonas/Tabletę KOMPIUTERIO bet kuriuo metu ir bet kur.Pirmasis pasirinkimas saugumo stebėsenos šeimos, parduotuvė, sandėlis, kabinetas, mažų ir vidutinių įmonių ir pan.Tai yra jūsų ištikimas apsaugai ir gina jūsų nuosavybės dieną, ir naktį.

Techniniai duomenys:

Produkto Tipas: Mini WiFi P2P Tinklo Kameros

Vaizdo Formatas: AVI

Vaizdo Kodavimas: M-JPEG

Suspaustas Formatas:H. 264

Video Rezoliucija:1080P/720P

Objektyvo Jutiklis: 5 Megapikselių CMOS

Video Frame Rate: 25fps

Peržiūrėti Kampas:90°/120°

WiFi: 2.4 G WiFi

Funkcijos: palaiko nuotraukų fotografavimo, filmavimo, fotografavimo su garso įrašymo, signalizacijos funkciją ir motion detection (judesio aptikimo Atstumas fotografavimas:6 m tiesinį atstumo).

Įrašo Atstumas: 10m

Garso Įrašymo Intervalas:5m^2

Minimalus Apšvietimas:1LUX

Atminties Laikmena: TF kortelė max. 128G TF Kortelė

OS Palaikoma (smartfon): iOS / Android

Įkrovimo Įtampa: DC 5V

Sąsaja: Mini USB 5pin

Spalva: Juoda

Paketų Sąrašai:

1 * Mini WiFi P2P Fotoaparatas

1*18650 baterija box( be 18650 baterija)

1 * USB Kabelis

1 * Naudotojo Vadovas

Apie 28PIN Atsarginių Objektyvas:

Mes siūlome įvairias pirkimo galimybes .Jūs galite pasirinkti tik 28pin atsarginių objektyvas nr. kamera/fotoaparatas su atsarginių objektyvas /fotoaparatas be atsarginių objektyvas.

Žymos: "logitech" interneto kamerą, pinhole ip kamera mini, 4k mini kamera drone, naktį kamera mini 4k, kamera 4k 2, kameros wifi, 4k vaizdo kamera, ip garsiakalbis, bankomatų vaizdo kamera, ultra mini cam.

  • Prekės Pavadinimas: QLCXFDX
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Aukštos Raiškos Palaikymo: 1080P (Full-HD)
  • Sertifikavimo: NĖRA
Papildoma informacija