Behogar Kalėdų Dekoracijas Teleskopinis Kalėdų Lėlės Linksmų Kalėdų Papuošalų už Šalies Namų Dekoro Kalėdos Nauji Metai 2021 Dovanos
€12.21 €6.71

Behogar Kalėdų Dekoracijas Teleskopinis Kalėdų Lėlės Linksmų Kalėdų Papuošalų už Šalies Namų Dekoro Kalėdos Nauji Metai 2021 Dovanos

0 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w134778

Behogar Kalėdų Dekoracijas Teleskopinis Kalėdų Lėlės Linksmų Kalėdų Papuošalų už Šalies Namų Dekoro Kalėdos Nauji Metai 2021 Dovanos

Informacija:

Kalėdų Lėlės: Trijų stilių Kalėdų teleskopinis lėlės, Kalėdų Senelis, senis besmegenis ir briedžių, kiekvienoje iš jų telpa už Kalėdų dekoracijas gerai.

Klasikinės Kalėdų Spalvos: teleskopinę lėlė su klasikinės Kalėdų spalvos, raudona, balta, žalia ir juoda, Turtingos spalvos, jis atneš jums geriau papuošti poveikį.

Teleskopinis Dizainas: lėlės gali būti ištemptas ir suspaustas, visas ilgis lėlės gali būti reguliuojamas nuo 19.68, kad 23.62 colių, galite pasirinkti tinkamo ilgio jums reikia.

Aukščiausios kokybės Medžiagos: teleskopinę lėlės yra pagaminti iš audinio, jis yra patvarus ir ekologiškas.Lėlė yra su bauda kūrinys, nėra lengva padalinti arba nutraukti.

Ideali Kalėdinė Dekoracija: Kalėdinė teleskopinis lėlės yra ideali Kalėdinė dekoracija, jis yra tinkamas, įdėti šalia Kalėdų eglutės arba ant darbastalio, langų ir kt.Jis atneš stipresnis Kalėdų ir pasakos atmosferą.

Techniniai duomenys:

Medžiaga : Audinys

Dydis: 18 x 14 x 50cm / 7.08 x 5.51 x 19.68 colių

Reguliuojamas Ilgis: 50 - 60cm / 19.68 - 23.62 colių

Galima Stilius: Kalėdų Senelis, Senis Besmegenis, Elk

Praneškite mums norimą stilių, kai jūs perkate jį, ar dar mes atsiųsime atsitiktinai.

Pakuotė :

1 x Kalėdų Lėlės

Mokėjimo >>

1. Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT ir visų didelių Kredito Kortelės, per saugų mokėjimo procesorius, sąlyginio DEPONAVIMO.

2. Mokėjimas turi būti atliktas per 5 darbo dienas po užsakymo.

3. Jei negalite kasos iš karto po užsakymo, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą.

Siuntos >>

1. Kad bus vežamos 4 darbo dienas po visiško mokėjimo operacija.

2. Mes tik laivas patvirtino, kad adresą, įsitikinkite, kad jūsų užsakymas adresas yra tas pats, kaip savo pristatymo adresą.

3. Paslaugų tranzito laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

4. , Jei jums nereikia gauti savo krovinį laiku, prašome Susisiekti su Mumis prieš atidarydami ginčų , mes wil patikrinti problemą ir suteikti jums sprendimą per 24 valandas.

Garantija >>

1. 6 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).

2. Sugedęs daiktas turi būti grąžinamas per garantinį laikotarpį, Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.

Grįžti & Grąžinti >>

1. Jei prekė yra nekokybiška, pirkėjas turi susisiekti su mumis prieš grąžinant produktą.

2. Jei pirkėjas nenorėtų grąžinti elementą, mes bus padaryti visiškai arba iš dalies grąžinimo pagrįstos išsamios situacijos.

Atsiliepimai >>

Mes stengiamės suteikti savo klientams laimingas prekybos patirtį.Prašome Susisiekti su Mumis išspręsti bet kokią problemą, prieš, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, taip, kad mes galime suteikti jums sprendimą kaip galima greičiau.

Žymos: namų, 2021 kalėdų dekoro, christma, christma ornamentu, helloween, candycane kalėdinė dekoracija, christma medžio ornamentu, kalėdų nykštukai teleskopinis, kalėdinė dekoracija bordo, kalėdų eglutė teleskopinis.

  • Pakavimas: Jokių Dovanų Dėžutė
  • Modelio Numeris: kalėdų šalies tiekėjams
  • Prekės Pavadinimas: Behogar
  • Kilmės: KN(Kilmės)
Papildoma informacija