Flynova Pro Drone LED UFO Plaukioja Sraigtasparnis Suktuko Piršto Atnaujinti Skrydžio Gyro Drone Kalėdų Žaislas Suaugusiems, Vaikams, Fidget Suktuko
€11.59 €7.76

Flynova Pro Drone LED UFO Plaukioja Sraigtasparnis Suktuko Piršto Atnaujinti Skrydžio Gyro Drone Kalėdų Žaislas Suaugusiems, Vaikams, Fidget Suktuko

1 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w132199

Flynova Pro Dinaminis Apšvietimas Saugus Vaikams Dovanų Boomerang Suktuko Rankiniai Tranai Juokingas Plaukioja Žaislai

Karšto Pardavimo Crowdfunding Svetainėje

Jei jums reikia informacijos informaiton, Prašome palikti mums pranešimą.

Flynova Pro: Boomerang suktuko su begalinis triukus!

Atitinka Flynova Pro – su pavara plaukioja vertino, kad plaukia, slysta, ir lipa per orą jūsų komandų, tada grįš į savo rankas, kaip bumerangas.Ji leidžia šviesos, iki bet kurio kambario su neįtikėtinų akrobatinių triukų, kurie žmonės klausia, "Kaip norėčiau, kad galite tai padaryti?" Ir dabar su neprivaloma magija valdytojas, jums teks dar labiau kontroliuoti, kaip jūs skristi didesnis, eiti toliau, ir atlikti daugiau apakinti triukus nei bet kada.

Saugos išbandyti naudoti su vaikais, tai nerimauti nemokamai kelią, kad jus ir jūsų artimuosius pramogauti valandų valandas.Visi, o išmokti naujų įgūdžių, pagerinti savo rankomis akis koordinavimo, ir atsikelti nuo sofos ir ant savo kojų.Tai puikus vaistas nuo lockdown nuobodulio ir per daug screentime.Ir geriausia dalis yra, jūs galite tai padaryti bet kuriuo metu.Su niekuo.Bet kur.Tikrai...bet kur.Jei jūs turite kieme, rec kambario, ar net virtuvė, Flynova Pro atneš valandų įdomus ir iššūkis visiems jums žaisti su.

Dinaminis RGB Šviesos

Su trimis akinantys spalvų šviesos, jūsų Flynova Pro atrodys neon krintanti žvaigždė, kai jums pradėti jį danguje.Jei tikrai nori gauti šiek tiek dėmesio, praktikuoti savo triukus naktį, kai jūsų Flynova Pro gali šviesti tamsoje.

Saugus Pradėti

Tai lengva gauti pradėjo su Flynova Pro.Įjunkite maitinimo mygtuką ir palaikykite Flynova Pro viršų, tada tiesiog purtyti pradėti ir suteikti jai išmesti!Jums bus greitai suprasti begalinį galimybes skrydžio Flynova Pro.

Skristi kaip Bumerangas

Pradėti savo Flynova Pro, tada skambinti teisę grįžti į namų bazę - taip pat žinomas kaip jūsų ranka - su Bumerangu.Lobizmas verpimo Flynova Pro į orą, ir žiūrėti, kaip jis ratą tiesiai į jus.Sugauti jį, viena vertus, ir būti pasiruošę pradėti savo kitą apgauti.

Magas

Į Flynova Pro gali suktis itin sparčiai, o vizija vieta.Padėkite savo ranką po Flynova Pro " ir sekite verpimo orb, kaip ilgai, kaip jūs galite, siekiant jausmas, kad esate naujo svorio.Kas sakė, kad magic buvo ne tikra?

Žaisti Bet Kada ir Bet Kur

Jums nereikia ton kosmoso atskleisti įdomus Flynova Pro.Tai lengva kontroliuoti, todėl jūs galite mėgautis nerimauti nemokamai bet nuo gyvenamojo kambario, į viešasis parkas.Ir bumerango efektas užtikrina Flynova Pro turi tik vieną skrydžio trajektorija po to, kai jums pradėti jį – tiesiai į jūsų rankas.

Ir Flynova Pro yra puikus tarnyba, taip pat.Naudokite jį, kad de-stresas su kolegomis breakroom.Arba pridėti šiek tiek įdomus jūsų komandos formavimo užsiėmimai.Tai taip paprasta, net savo viršininkui galėtų mokytis.Rimtai, nors.Leiskite jai pabandyti.

Saugus Vaikams

Atsimenu, kai vaikai padarė daugiau, nei spoksoti į savo telefonus?Todėl mes.Į Flynova Pro yra puikus būdas gauti vaikai iki, juda, ir pramogauti valandų valandas.Ir jis sukurtas su jų saugos protas, todėl galite leisti jiems žaisti nerimauti nemokamai.Į Flynova Pro "funkcijos patraukti-to-stop" funkcija - taip, tai sustoja, plaukiojantiems su kuo jis paliečia ką nors.Ar tai jūsų ranka, sienos ar lentynos, kur mama išlaiko šeimos nuotraukų.

Su sferinės konstrukcijos ir apsaugos korpusas, reiškia jis yra visiškai saugus, kad patraukti savo rankas.Ir medžiaga yra stebėtinai minkšta ir šviesos, kad gauti guzas, iš Flynova Pro yra kaip paglostyti petį.Amžius socialinis atskyrimas, tai puikus būdas išlaikyti vaikai juda, todėl jie nėra įjungti į kušetės bulvių per lockdown.

Sunku Nutraukti

Mes žinome, nelaimingų atsitikimų įvyksta.Štai kodėl mes sukūrėme Flynova Pro sunku, todėl ji gali imtis visų smūgių ir įbrėžimų jums mesti į jį.Į Flynova Pro " yra sukurtas taip, ji neleidžia palūžti kiekvieną kartą, kai jis hitai sienos ar avarijos atsistos ant jūsų grindų.Mes įdėti Flynova Pro", nors daug tikslūs bandymai, siekiant užtikrinti, kad ji pakankamai tvirtos, kad imtis hitai.Ir pakankamai saugi, kad apsaugoti kiekvieno žmogaus rankose.Iš jūsų vaikai savo dėdės.Todėl galite leisti bet kam žaisti.Nerimauti nemokamai.

Non-Stop įdomus

Senas baterijas yra buzz-nužudyti.Į Flynova Pro turi trigubai battery-life originalus Flynova.Greitas 25 minutės kaina yra viskas, ko reikia, kad jūsų Flynova Pro visą 30 minučių gryno skrydžio laikas.Todėl jūs galite skristi, eiti toliau, ir išlaikyti gerus laikus, sparčiai didėja.

Kas yra Viduje

Saugumas yra mūsų pirmasis prioritetas...Tiesa po įdomus.Į Flynova Pro savybės aerodinaminis uždaras ratas dizainas, kuris suteikia jai, kad sklandus skrydis, kai esate scenos gudrybės.Ir saugo jūsų rankas 100%, kai jums pradėti ar sugauti Flynova Pro.Mes įdėti savo dizainą griežtą patikrinimą, kad būtų saugūs vaikams ir suaugusiesiems naudoti.Taigi galite būti tikri, jūsų rankose bus saugomas visą laiką, kaip jums dirbti ir įsisavinti visų šių naujų triukų.Nesvarbu, kokio amžiaus tu žaidi.

Pavasarį Dovana

Geriausia Kalėdų dovanos yra tie, kurie mums niekada pamiršti.Padaryti jūsų dovanų išsiskirti su kažką, kad bus nustebinti, kai jie jį atidaryti ir išlaikyti juos šypsosi visą dieną.Kaip jie keliauja iš dramatiškas unbox, kad valdyti savo pirmąjį gudrybės.Į Flynova Pro " bus pagyvinkite Kalėdas gauti jūsų visai šeimai dalyvauja įdomus.Padėti dabar ir mes garantuojame, pristatymas prieš Kalėdas.Ir su trijų spalvų variantų - mėlyna, raudona ir rožinė – yra vienas visiems savo sąrašą.

Tegul Magnic Atsitikti

Žymos: fidget metalo suktuko, fidget, vyras nso, quadcopt, flynova pro, led lempos batery, mygtukas streso, kubas įtempių, flynova, spinner.

  • Prekės Pavadinimas: Thirdear
  • Baterijos Tipas: Mygtukas Ląstelių
  • Garantija: no
  • Naudojimas: Atostogų
  • Yra Baterijomis: Taip
  • Maitinimo Šaltinis: Įkraunamoji Baterija
  • Korpuso Medžiaga: ABS
  • Šviesos Šaltinis: Liuminescencinių
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Sertifikavimo: FCC
  • Modelio Numeris: LED UFO tipo Plaukioja Sraigtasparnis suktuko
  • Yra Lemputės Įtraukti: No
  • Įtampa: 5V
  • Yra Baterijų Reikia: Taip
  • Stilius: Naujovė
Papildoma informacija