Vakuumo Siurblys, Vakuuminis Vožtuvas, Nuotolinio Valdymo pultas 12V Maitinimo oro Srauto Kontrolė Vakuuminė Įranga
€45.38 €29.49

Vakuumo Siurblys, Vakuuminis Vožtuvas, Nuotolinio Valdymo pultas 12V Maitinimo oro Srauto Kontrolė Vakuuminė Įranga

2 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w13124

Išmetamųjų Dulkių Siurblio Valdiklis

Padaryta SINCAR TECHNOLOGIJA .Mes esame gamintojas ir visi produktai, prieš pardavimą griežtų bandymų.Gamyklos kaina yra geriausios kainos, gaminio kokybės užtikrinimas!

Pastabos"

1: spalva juoda ir mėlyna spalva 2: Prašome pranešti mums, jei jums reikia įdėti logo ant dėžutės, ačiū

Apie baterijos:

Dėl oro transporto express reikalavimus, baterijų, neleidžiama į paketą.Todėl kartais turėti jokių baterijų, nuotolinio valdymo, Jums reikia, kad pirkti baterijos modelis CR2016 ir įdiegti patys.Ačiū.

Apie muito:

Laivybos išlaidų nebus įskaitant muitų tvarka.Į kartono dėžutėje yra dideli ir sunkūs daiktai, todėl kartais muitinės paprašyti, muitas jūsų užsakymą.Prašome suprasti, kad tai padaryti.Prašome palikite pranešimą jūsų užsakymą, jei turite pastabų, krovinio važtaraščius ir sąskaitas faktūras.Mėgautis savo pirkinių.Kai kuriose šalyse gali būti be muitų mokesčių, Prašome susisiekti su mumis prieš kad, Ačiū!

Apie garantija:

Visų eksportuojamų prekių mėgautis 1 metų garantinį laikotarpį.Prašome padaryti video ir fotografuoti nuotraukas mums, jeigu prekės turi kokių nors problemų.Mes suteikti jums idėja, Po mūsų specialistas, patikrinti.mes atsiųsime jums dalių, jei reikia.Ačiū.Visos prekės yra išbandytos prieš pristatant.ir tai geriausias kokybės klientams.

SINCAR GAMYKLA:

ZHEJIANG SINCAR TECHNOLOGY CO.,LTD Mes specializuojamės kūrimas ir gamyba-automobilių dujų išmetimo vožtuvų sistema produktus.Elektros vožtuvas ir slėgio vožtuvas ir vožtuvas duslintuvo ir duslintuvo patarimas ir t. t.Mes sveikiname pardavėjai iš viso pasaulio bendradarbiauti, mes suteikiame palankiausias didmeninės kainos.Prašome pabendrauti su mumis, jei turite susidomėjimą.Susisiekite internetu klientų aptarnavimas, bus suteikti jums kontaktinė informacija valdytojas.

Žymos: ištuštinkite dulkių siurblys, ugnies vožtuvas, dn40 vožtuvas, vacum oro siurblys 12v, fiesta apdaila, elite dulkių siurblys, dujų siurblys 12v, bresto dulkių siurblys, hamakas joga, karterio siurblys 12v.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: LYDINYS
  • Modelio Numeris: SK-0204
Papildoma informacija