Originali nauja Laptopo ekrano Nešiojamas LCD LVDS Laido Ekranui linija KN-0G5WY2 2110 2100 2120 TESK GERAI
€12.60

Originali nauja Laptopo ekrano Nešiojamas LCD LVDS Laido Ekranui linija KN-0G5WY2 2110 2100 2120 TESK GERAI

1 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w130644

Prašome Atkreipti Dėmesį:

1.> Prieš jus, kad,atidžiai palyginkite savo Daiktus su nuotrauka parodė puslapyje,įsitikinkite, kad numeris bus tas pats.jei yra šiek tiek skiriasi,susisiekite su mumis.

> Kiekvieno elemento, mūsų parduotuvėje buvo patikrintas gerai ir vėl bus patikrinta prieš pristatymą.100% Visiškai išbandyta .taigi, prašome nusipirkti ją su savimi.

> Kai jūs už tai mokėti ,mes pristatysime per 3-5 dienas , įsitikinkite, kad mums suteikti teisingą informaciją , tokios kaip adresas, vietovės kodą, telefono numerį.Tada mes duoti jums sekimo numerį, kai mes gali.

> Punktą turi būti supakuoti anti-static,suvynioti burbulas maišai, dėžės (CM:36x26x6)

> Garantija, visos prekes mūsų parduotuvėje yra 45 dienų.

.Klientų pasitenkinimas yra mūsų paslaugos principas, ir siekti tikslo, visą laiką.Jei esate nepatenkintas prekės gavote, prašome nedvejodami kreipkitės į usbefore palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.4.Jokių problemų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus bet kuriuo metu.Mes stengiamės ją išspręsti.Mes duoti jums 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų patvirtinę jūsų užsakymą.Jei esate patenkintas savo daiktus gavo,prašome padaryti tą patį už mus.

2. Apie Laivybos (Už didelės vertės pagrindinėse plokštėse, siūlome Operatyvus pristatymas, saugiau & greičiau):

A. Nemokamas pristatymas: Paprastai Kinija Paštu Registruotu Oro Sklypas, Šveicarijos Paštu arba Netherland Pranešimas, priklauso nuo paskirties šalys, kurios paprastai trunka apie 15-25 dienas, kartais 1 ar daugiau mėnesių už kai toli-toli šalyse.

B. Operatyvus pristatymas: Paprastai EMS arba DHL, priklauso nuo paskirties šalyse.Paprastai EMS 7-15 dienų, DHL 3-7 dienas.Kai kuriose šalyse gali būti labai didelis muito mokesčius DHL, i f bet pirma laivybos būdas tinkamiausias, prašome leiskite mums žinoti iš anksto, kitaip mes laivas jį į numatytąjį kelią.

C. muitai ir mokesčiai yra mokami vyriausybės, kuri happend už pradinį sandorį.Visų tarptautinių muitai ir mokesčiai, taikomi atskirų šalių taisyklių ir reglamentų, ir yra atsakingas pirkėjas.Prašome konsultuotis su vietos papročius biuro informacija

Žymos: v lvds, tv lvds, lvds adapteris vga, kontrolės lvds, lg lvds adapteris, lg lvds, vyrų lvds, lvds adapteris 32, ilgai lvds, lvds adapteris, universalus.

  • Pakuotė: Taip
  • Produktų Statusas: Sandėlyje
  • Tipas: Kabelio Adapteris
  • Prekės Pavadinimas: PROSCZP
  • Modelio Numeris: KN-0G5WY2
Papildoma informacija